Vind een schoonmaakbedrijf in Rotterdam waar u op kunt bouwen

Bij Van Vliet Bedrijfsdiensten bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam waarmee u afspraken kunt maken. Stel dat u een bedrijf hebt en het begint te groeien. Dan wilt u niet uw werknemers aan het schoonmaken zetten. Een klein klusje hier en daar hoort erbij, maar schoonmaken is een vak apart. Een vak dat men doorgaans uitbesteed aan een ander bedrijf zoals ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Het scheelt u enorm veel geregeld en zoekwerk in een vakgebied dat waarschijnlijk niets met het specialisme van uw bedrijf te maken heeft. Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam gaat immers niet een ander schoonmaakbedrijf inhuren om hun eigen pand schoon te maken, maar dat geldt wel voor alle andere sectoren. Kijk daarom eens op vanvlietbedrijfsdiensten.nl. U zult zien dat we voor ieder bedrijf wel een oplossing kunnen vinden. Want het is erg belangrijk dat dergelijke afspraken verfijnd worden zodat niemand elkaar in de weg loopt. Want dat kan letterlijk het geval zijn. Een supermarkt of andere onderneming met vele bezoekers hebben er daarom meer baat bij om een schoonmaakbedrijf in Rotterdam te laten langskomen na sluitingstijd. Terwijl dit in een kantoor ook prima tijdens het werk of in ieder geval aan het einde van de dag al gestart kan worden. De algemenere werkplekken, kantines en vergaderruimtes maar ook de sanitaire voorzieningen en de hal worden dan alvast schoongemaakt door het schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Na sluitingstijd pakken we de kantoren, dus de werkvloer zelf aan. Klinkt u dit allemaal al als muziek in de oren en wilt u hier graag iets meer van weten? Klim dan in de pen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Dankzij een schoonmaakbedrijf in Rotterdam houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken

Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam inhuren zal u geen windeieren leggen. U wilt uw klanten, bezoekers en vooral uw personeel tevreden houden, dus een gezonde schone werkomgeving is evident. In diverse sectoren bent u zelfs verplicht diverse HACCP-voorschriften in acht te nemen en ook daar kan ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam u prima bij helpen. Wij werken volgens afspraak, houden ons aan de voorgestelde planning en zorgen er altijd voor dat het werk af is. Wilt u ons:

  • Iedere dag tijdens of na uw werk laten schoonmaken?
  • Of hebt u ons enkel eens in de week of een paar keer per maand nodig?
  • Denk er goed over na en vraag een vrijblijvend vraaggesprek bij ons op kantoor aan.

Tijdens een vraaggesprek bij dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam komen al uw verlangens omtrent goed schoonmaakwerk aan bod. Wat moet er wel en wat moet er niet onderhouden worden. Wat doet u bijvoorbeeld liever zelf en wat mag het totaalplaatje uiteindelijk maximaal kosten. We gaan dit samen met u bekijken en geven u een vrijblijvende offerte mee. Pas als u daar tevreden mee bent gaan we daadwerkelijk tot actie over. Bij ons is de klant dan ook nog echt de koning.

Wij werken efficiƫnt, duurzaam en zijn de goedkoopste op de markt

Naast het duidelijke gegevens dat dit een schoonmaakbedrijf in Rotterdam is, kunnen wij nog veel meer dienstverlenende services aanbieden. U moet daarbij denken aan het beheer van panden zoals in een shortstay model, we kunnen dienst doen als huismeesters, klein onderhoud en tuindonderhuid plegen en zelfs helpen bij een kleinschalige dan wel grootschalige verhuizing. Zelfs klussen zoals behangen en schilderwerk kunt u aan ons overlaten. We zijn kortom inzetbaar als multifunctioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Klim dan in de pen en mail ons of bel ons op!