Een dieptemeter in uw boot is essentieel

Een dieptemeter in uw boot is essentieel

Waarom is een dieptemeter in de boot zo belangrijk? Met name omdat varen in ondiep water als zeer lastig wordt ervaren en ondiepten ervoor kunnen zorgen dat uw boot kan vastlopen. Dit gebeurt zowel door zand als door stenen. Een dieptemeter in uw boot kan ervoor zorgen dat uw boot niet meer vastloopt. Door een dieptemeter in uw boot te plaatsen wordt precies gemeten hoeveel speling er nog onder de boot zit. Dit komt in veel situaties van pas, zo kunt u bijvoorbeeld schade voorkomen en de daarmee samenhangende kosten besparen. Ook zorgt een dieptemeter in de boot ervoor dat u minder stress ervaart tijdens het varen. Dat is met name fijn als u gaat varen voor de ontspanning. U hoeft minder te denken aan situaties als het vastlopen van de boot en bovendien bespaart u een behoorlijk bedrag aan kosten. De kosten als gevolg van schade aan een boot lopen namelijk fors op. Een dieptemeter voor in de boot aanschaffen is een eenmalige investering waar u de komende jaren enorm van profiteert. Zo voorkomt u dat u voor ongewenste, vervelende verassingen komt te staan. Bovendien hoeft een dieptemeter niet onnodig duur te zijn. Bij onder andere Sail360 vindt u verschillende soorten dieptemeters met verschillende prijzen. Zo is er altijd wel een dieptemeter die bij u past.

Dieptemeter in de boot tijdens het vissen

Zoals genoemd kan het aanschaffen van een dieptemeter in uw boot zorgen voor meer ontspanning tijdens het varen en daarnaast voorkomt deze grote en dure schade aan uw boot. Dit suggereert dat de dieptemeter alleen zinvol is tijdens varen in ondiep water. Dit hoeft niet zo te zijn. Een dieptemeter kunt u namelijk ook gebruiken tijdens het vissen. Er bestaan namelijk verschillende soorten dieptemeters die kunnen voorspellen welke soorten vis u kunt verwachten tijdens het vissen. De dieptemeter heeft dus in ieder geval de volgende functies:

 • De dieptemeter voorkomt schade aan uw boot
 • Het plaatsen van de dieptemeter in uw boot zorgt ervoor dat u meer kunt ontspannen
 • De dieptemeter kan ook gebruikt worden om vissoorten te voorspellen

Wellicht een van de belangrijkste redenen, welke met name belangrijk is bij wedstrijdvissen, is het besparen van tijd. Doordat u een dieptemeter in de boot aanbrengt zorgt dit ervoor dat u veel tijd bespaart tijdens het vissen. U kunt namelijk ongestoord verder varen, dit in tegenstelling tot andere mensen die tijdens het vissen (met name in ondiepe wateren) vast komen te zitten in zand of niet verder kunnen varen door stenen. Dit kunt u voorkomen door de dieptemeter in de boot aan te brengen. Zoals gezegd is dit een eenmalige investering waar u de komende tijd ontzettend veel profijt van zult hebben. Zorgeloos varen, dat is toch wat iedereen eigenlijk wil?

Waar koop ik een dieptemeter?

Een dieptemeter kopen kan niet overal. Met name omdat de dieptemeter nog niet zo heel lang bestaat. Het product kent namelijk nog niet bijzonder veel verschijningsvormen. Dit maakt het niet minder belangrijk om het aanbod van de dieptemeters goed te vergelijken voordat u een dieptemeter aankoopt. Sail360 biedt in ieder geval verschillende soorten dieptemeters aan, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt Sail360 vinden op hun website: https://www.sail360.nl/nl/furuno-producten/dieptemeter-boot/. Zij bieden naast dieptemeters nog meer aan: onder andere producten als transducers voor de dieptemeter, behuizingen voor de installatie van producten en zeilkleding. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit bij Sail360. Doordat zij een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben betaalt u nooit te veel voor het product. En dat terwijl deze wel van hoge kwaliteit is. 

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
Op zoek naar goede bedrijfssoftware?<span data-ccp-props="{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}"> </span>

Op zoek naar goede bedrijfssoftware? 

Als je een eigen onderneming hebt, dan weet je vast wel hoe belangrijk het is om je administratie op orde te hebben. Je moet verschillende zaken goed bijhouden en bewaren. Om het je wat gemakkelijker te maken, kun je gebruikmaken van speciale bedrijfssoftware. Dit is een speciaal softwarepakket waar verschillende modules inzitten die je je kunnen helpen bij het doen van je administratie. Denk hierbij aan modules voor je boekhouding, maar ook voor je klantenbestand of urenregistratie voor je personeel. Het gebruiken van de juiste bedrijfssoftware kan je een hele hoop tijd besparen. 

Bedrijfssoftware van Offective 

Wanneer je een eigen onderneming hebt, is het dus verstandig om te investeren in de juiste bedrijfssoftware. Goede bedrijfssoftware hoeft helemaal niet duur te zijn, maar doet wel precies wat jij nodig hebt. Wanneer je kiest voor software op maat, zul je dus precies die modules kunnen gebruiken die je nodig hebt en hoef je ook niet onnodig te betalen voor de modules die je niet gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld een dienst verleent, zul je niet zoveel hebben aan een webwinkelkoppeling. Wanneer je kiest voor de bedrijfssoftware van Offective, krijg je de software op maat die je nodig hebt. De softwarepakketten zijn flexibel en dus geheel naar wens aan te passen. Ben je specifiek op zoek naar software voor je financiële administratie of juist voor relatiebeheer? Dat ken met de software van Offective allemaal. De softwarepakketten van Offective bestaan namelijk uit verschillende modules die je allemaal een voor een aan of uit kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit modules met betrekking tot: 

 1. Boekhouding 
 2. Relatiebeheer 
 3. Facturatie 
 4. Verkoop 
 5. Urenregistratie 
 6. Personeel 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden met de softwarepakketten van Offective. Doordat je alle modules een voor een een of uit kunt zetten, krijg je binnen het pakket dus alleen te zien wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Dit houdt de software gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Omdat de softwarepakketten van Offective volledig online gebruikt worden, heb je dus ook nog eens altijd toegang tot je software. Wanneer je bijvoorbeeld bij een klant bent en ter plekke een factuur uit wilt draaien, is dat dus geen probleem. De software van Offective is ook nog eens zo in elkaar gezet, dat alle modules naadloos op elkaar aansluiten. Ze werken allemaal perfect samen, waardoor je niet alles een voor een in elke module moet gaan aanpassen. Dit scheelt je natuurlijk een hoop tijd die je vervolgens in je onderneming kunt steken. De bedrijfssoftware van Offective is dus ontzettend gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Iedereen zou ermee om moeten kunnen gaan. Wanneer je echter ergens niet uitkomt, dan kun je gerust contact opnemen met Offective. De helpdesk staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Op de website vind je tevens verschillende video’s terug die je uitleggen hoe de software van Offective te gebruiken is.  

Maak nu een gratis proefaccount aan 

Ben jij ook ondernemer en ben je op zoek naar goede bedrijfssoftware? Kies dan voor de online softwarepakketten van Offective. De software van Offective is ontzettend gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Je kunt zelf bepalen van welke modules je gebruik wilt maken en de rest laat je lekker achterwege. Zo heb je dus toch een alles-in-een oplossing voor je administratie, zonder dat je teveel verschillende functionaliteiten hebt. Kijk op https://www.offective.nl/ voor meer informatie over de bedrijfssoftware van Offective. De online softwarepakketten zelf uitproberen is natuurlijk ook mogelijk. Maak nu via de site een gratis proefaccount aan en probeer de software van Offective een maand lang gratis uit. Als je een startende ondernemer bent, kun je zelfs een jaar lang gratis gebruikmaken van de software van Offective. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Wat dacht u van een haartransplantatie in Turkije?

Wat dacht u van een haartransplantatie in Turkije?

Wat dacht u van een haartransplantatie in Turkije?Veel mensen in Nederland vinden het vervelend om te merken dat zij kaal worden. Dat is ook een heel lastig probleem omdat het u veel ouder kan laten lijken wanneer u geen haar meer heeft. In het bijzonder kan het heel erg vervelend voor zijn voor vrouwen omdat deze doorgaans niet kaal worden. Mocht u om de een of andere reden merken dat uw haardos steeds dunner wordt, dan nodigen wij u uit om een keer op onze site te komen kijken. Wij kunnen namelijk veel voor u betekenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze mogelijkheid om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Veel mensen denken niet meteen aan een haartransplantatie in Turkije wanneer zij hun haar verliezen. Toch is dit een heel goede mogelijkheid om uw haar weer op peil te krijgen. Een van de grootste voordelen van een haartransplantatie in Turkije is dat dit een betaalbare manier is om uw haar weer terug te krijgen. Als u namelijk een haartransplantatie in Turkije ondergaat, wordt u door een groep specialisten geholpen om uw haar weer in orde te maken. Als u wilt weten hoe wij dit zullen aanpakken, dan nodigen wij u uit om even naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is Esteban-Haartransplantatie. U kunt hier ook kennismaken met het team van medewerkers dat met u aan de slag zal gaan. Wij garanderen dat wij altijd werken met mensen die de Nederlandse taal machtig zijn. Dat geldt niet alleen voor de mensen die u hier in Nederland zullen ontvangen om u voor te lichten over uw haartransplantatie in Turkije, maar ook voor de mensen die de behandeling uiteindelijk bij u zullen uitvoeren in Turkije. Zo kunt u er zeker van zijn dat er geen miscommunicaties optreden. Bent u geïnteresseerd in een haartransplantatie in Turkije, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Het adres van onze pagina is Esteban-Haartransplantatie.nl.

Krijg uw haar weer terug dankzij deze haartransplantatie in Turkije

Waarom zou u genoegen nemen met uw kale hoofd wanneer u aan de hand van een haartransplantatie in Turkije uw haar weer terug kunt krijgen? Stelt u zich eens voor hoe heerlijk het moet zijn om weer met uw handen door uw haren te kunnen strijken? Wij zorgen er graag voor dat u snel geholpen kan worden. Het grote voordeel aan de haartransplantatie in Turkije die wij u bieden, is namelijk dat wij geen wachtlijsten hanteren. Er is altijd ruimte voor nieuwe mensen dus wanneer u graag met ons in zee wilt gaan, hoeft u zich enkel bij ons te melden. Wij laten u graag weten wat u moet doen om u voor te bereiden op de haartransplantatie in Turkije. Ook kunnen wij u al heel snel een opgave geven van de kosten die wij zullen gaan maken voor de haartransplantatie in Turkije. Zo weet u dus al heel snel waar u aan toe bent. Mocht u graag een afspraak met ons willen inplannen, dan kunt u dit doen via het contactformulier op onze site, maar u kunt ons ook gewoon even bellen.

Voel de wind weer door uw haren waaien!

Wij hopen dat wij u een duidelijk beeld hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden of om een afspraak met u in te plannen. Kortom:

 • bij ons kunt u voordelig een haartransplantatie ondergaan
 • wij werken alleen met de beste klinieken
 • wij werken altijd met mensen die het Nederlands goed beheersen

Kijk vandaag nog even op Esteban-Haartransplantatie.nl.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Corrigeer een overbeet op vakkundige wijze met behulp van de Motions class III van de Ortho Company

Corrigeer een overbeet op vakkundige wijze met behulp van de Motions class III van de Ortho Company

Als tandarts of mondhygiënist wilt u natuurlijk beschikken over de beste materialen om uw patiënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Het vinden van de juiste apparatuur en gereedschappen kan echter lastig zijn. De Ortho Company levert al jarenlang kwalitatief hoogwaardig orthodontisch materiaal aan tandheelkundige specialisten. Zo kunt u bij hen terecht voor de Motions class III – een stevig spalkje van chirurgisch staal dat een ‘overbeet’ op elegante wijze kan corrigeren.

Wat is de Motions class III en hoe werkt het

Zoals de naam al aangeeft is de Motions class III inzetbaar bij zogenaamde ‘klasse III’ problemen, waarbij de onderkaak- en tanden vóór de bovenkaak liggen. Hoewel bij een klasse III geval  vaak voor een chirurgische oplossing wordt gekozen, is dit niet altijd noodzakelijk. Als tandarts weet u ongetwijfeld dat bij minderjarige patiënten het lichaam nog volop in ontwikkeling is, en er met beugels en andere vaste apparatuur meestal nog het nodige bij te sturen valt. Ook op latere leeftijd vallen kleinere afwijkingen vaak wel te corrigeren zonder dat daar een kaakchirurg aan te pas hoeft te komen. De Motions class III is een ideaal hulpmiddel bij het herstellen van een klasse III overbeet. Dit middel is in feite vrij eenvoudig. Het bestaat uit een spalkje waarvan de beide uiteinden op tanden in de onderkaak wordt geplaatst, en een blokje dat op een tand in de bovenkaak wordt bevestigd. Een elastiekje dat vervolgens tussen de beide onderdelen wordt gespannen zorgt er vervolgens voor dat de onderkaak naar achteren wordt getrokken, en zo in een meer natuurlijke positie komt te staan. De ontwerpers van de Motions class III hebben tijdens het ontwerpproces zoveel mogelijk rekening gehouden met de menselijke biologie en met de wensen van de patiënt. Zo heeft de Motions class III onder andere de volgende voordelen:

 • Het middel past goed in de mond
 • Het zorgt voor een daadwerkelijk en blijvend herstel
 • Het veroorzaakt relatief weinig ongemakken en pijn
 • Het is onopvallend in vergelijking met andere vaste apparatuur

Bestel de Motions class en andere orthodontische producten online via de Ortho Company

Bij de Ortho Company bent u ervan verzekerd dat de door u bestelde materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast vindt u bij dit gespecialiseerde bedrijf uitsluitend de modernste materialen. Via de handige webshop van de Ortho Company kunt u eenvoudig en snel op zoek naar de instrumenten die u nodig heeft. Selecteer de categorie materialen die u nodig heeft, en struin door het eindeloze aanbod aan behandelmaterialen van de Ortho Company. Heeft u al jarenlang goede ervaring met een bepaald middel, en weet u dus precies wat u aan wil schaffen? Dan kunt u ook de naam van dit materiaal invoeren in de zoekbalk. U kunt uw aankopen eenvoudig online afrekenen, en in veel gevallen al de volgende dag tegemoet zien. Wie een account heeft bij de Ortho Company, kan bovendien profiteren van interessante kortingen. Als tandarts heeft u echter ook met enige regelmaat op maat gemaakt materiaal nodig. Ook hiervoor kunt u prima bij de Ortho Company terecht. In samenwerking met het bijbehorende Ortho Lab kan de Ortho Company zaken als spalkjes, retainers en schroefjes exact op maat laten maken, zodat uw patiënt de best mogelijke genezing krijgt. Wanneer u de Motions class III of een ander orthodontisch instrument bij de Ortho Company wil bestellen, kunt u naar https://ortho-company.nl/ gaan. Hier vindt u de uitgebreide webshop van dit bedrijf, en kunt u contact opnemen met vakspecialisten over het op maat laten maken van bepaalde instrumenten.

Lees meer…

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Vind een schoonmaakbedrijf in Rotterdam waar u op kunt bouwen

Vind een schoonmaakbedrijf in Rotterdam waar u op kunt bouwen

Bij Van Vliet Bedrijfsdiensten bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam waarmee u afspraken kunt maken. Stel dat u een bedrijf hebt en het begint te groeien. Dan wilt u niet uw werknemers aan het schoonmaken zetten. Een klein klusje hier en daar hoort erbij, maar schoonmaken is een vak apart. Een vak dat men doorgaans uitbesteed aan een ander bedrijf zoals ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Het scheelt u enorm veel geregeld en zoekwerk in een vakgebied dat waarschijnlijk niets met het specialisme van uw bedrijf te maken heeft. Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam gaat immers niet een ander schoonmaakbedrijf inhuren om hun eigen pand schoon te maken, maar dat geldt wel voor alle andere sectoren. Kijk daarom eens op vanvlietbedrijfsdiensten.nl. U zult zien dat we voor ieder bedrijf wel een oplossing kunnen vinden. Want het is erg belangrijk dat dergelijke afspraken verfijnd worden zodat niemand elkaar in de weg loopt. Want dat kan letterlijk het geval zijn. Een supermarkt of andere onderneming met vele bezoekers hebben er daarom meer baat bij om een schoonmaakbedrijf in Rotterdam te laten langskomen na sluitingstijd. Terwijl dit in een kantoor ook prima tijdens het werk of in ieder geval aan het einde van de dag al gestart kan worden. De algemenere werkplekken, kantines en vergaderruimtes maar ook de sanitaire voorzieningen en de hal worden dan alvast schoongemaakt door het schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Na sluitingstijd pakken we de kantoren, dus de werkvloer zelf aan. Klinkt u dit allemaal al als muziek in de oren en wilt u hier graag iets meer van weten? Klim dan in de pen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Dankzij een schoonmaakbedrijf in Rotterdam houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken

Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam inhuren zal u geen windeieren leggen. U wilt uw klanten, bezoekers en vooral uw personeel tevreden houden, dus een gezonde schone werkomgeving is evident. In diverse sectoren bent u zelfs verplicht diverse HACCP-voorschriften in acht te nemen en ook daar kan ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam u prima bij helpen. Wij werken volgens afspraak, houden ons aan de voorgestelde planning en zorgen er altijd voor dat het werk af is. Wilt u ons:

 • Iedere dag tijdens of na uw werk laten schoonmaken?
 • Of hebt u ons enkel eens in de week of een paar keer per maand nodig?
 • Denk er goed over na en vraag een vrijblijvend vraaggesprek bij ons op kantoor aan.

Tijdens een vraaggesprek bij dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam komen al uw verlangens omtrent goed schoonmaakwerk aan bod. Wat moet er wel en wat moet er niet onderhouden worden. Wat doet u bijvoorbeeld liever zelf en wat mag het totaalplaatje uiteindelijk maximaal kosten. We gaan dit samen met u bekijken en geven u een vrijblijvende offerte mee. Pas als u daar tevreden mee bent gaan we daadwerkelijk tot actie over. Bij ons is de klant dan ook nog echt de koning.

Wij werken efficiënt, duurzaam en zijn de goedkoopste op de markt

Naast het duidelijke gegevens dat dit een schoonmaakbedrijf in Rotterdam is, kunnen wij nog veel meer dienstverlenende services aanbieden. U moet daarbij denken aan het beheer van panden zoals in een shortstay model, we kunnen dienst doen als huismeesters, klein onderhoud en tuindonderhuid plegen en zelfs helpen bij een kleinschalige dan wel grootschalige verhuizing. Zelfs klussen zoals behangen en schilderwerk kunt u aan ons overlaten. We zijn kortom inzetbaar als multifunctioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Klim dan in de pen en mail ons of bel ons op!

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een WordPress site beginnen: waar moet ik starten?

Een WordPress site beginnen: waar moet ik starten?

Een WordPress site beginnen: waar moet ik starten?Wilt u graag een WordPress site beginnen, maar weet u niet hoe? Een wordpress site beginnen kan een angstaanjagende gedachte zijn, vooral als je geen techneut bent. Maar maak je geen zorgen, je bent niet de enige! Nadat honderdduizenden mensen een website hebben gemaakt met WordPress, hebben we besloten om de meest uitgebreide stapsgewijze handleiding voor een WordPress site beginnen te delen, zonder dat je hoeft te leren coderen. Er zijn veel websitebouwers beschikbaar die u helpen bij het opzetten van een website. We raden aan Data CT te gebruiken als uw website-platform. WordPress is het populairste websiteplatform ter wereld. Het beheert bijna 28% van alle websites op internet. Bovendien is het gebruik van WordPress gratis en wordt een WordPress site beginnen eenvoudig voor u gemaakt met duizenden websiteontwerpen en -extensies ter uwer beschikking. Het is uiterst flexibel en werkt met vrijwel alle tools en services van derden die beschikbaar zijn voor website-eigenaren. Deze gids is handig voor gebruikers van alle leeftijden en niveaus. Als u echter hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met het deskundige team van Data CT om u te helpen bij het gratis opzetten van uw website. Via de website van Data CT, www.datact.nl, verkrijg je zelfs nog meer handige gidsen en informatie aangaande een WordPress site beginnen. Zo kunt u via hun webhosting nog meer uit uw WordPress site halen. U hebt de volgende drie dingen nodig om uw WordPress site te beginnen:

 • Een domeinnaam – dit is de naam van uw website zoals google.com
 • WordPress hosting – dit is waar uw websitebestanden worden opgeslagen
 • 45 minuten van uw onverdeelde aandacht

Hoeveel kost een WordPress site beginnen en hoe verdien ik geld aan mijn website?

Het antwoord op deze vraag hangt echt af van wat voor soort website je probeert te bouwen. Een typische bedrijfswebsite kost slechts € 100 per jaar en kan oplopen tot € 30.000 per jaar. We raden u aan om klein te beginnen en vervolgens meer functies aan uw website toe te voegen naarmate uw bedrijf groeit. Op deze manier bespaart u geld en minimaliseert u potentiële verliezen en voorkomt u te hoge uitgaven. Hoe u geld verdient aan uw website, is – nadat gebruikers een website hebben gemaakt – verreweg de meest gestelde vraag. Er zijn veel manieren om online geld te verdien met uw website. We hebben enkele tips voor u om online geld te verdienen met behulp van WordPress. Maar allereerst een waarschuwing: dit zijn geen manieren om snel rijk te worden. Als u op zoek bent naar een manier om snel rijk te worden door online geld te verdienen, dan leest u momenteel het verkeerde artikel. Laat u om te beginnen niet misleiden door de foto’s van dure auto’s, mooie huizen of werkend vanop een tropisch strand. Elk daarvan is pure oplichterij en u verspilt je tijd en geld aan het betalen voor cursussen of trainingen van die jongens of meisjes. Geld verdienen met uw site kunt u bijvoorbeeld door: digitale producten te verkopen, een betalende WordPress site te beginnen, betaalde reviews te schrijven, gesponsorde blogs te verkopen, enz.

Hoe gratis starten?

Sommige websitebouwers bieden mogelijk gratis opties, maar we raden niet aan deze te gebruiken. Vaak voegen ze hun branding en advertenties op uw website in die er niet professioneel uitzien. Het is beter om uw eigen domeinnaam en hosting te kopen, zodat u volledig eigenaar bent van uw website. Een domeinnaam is het adres van uw website dat mensen in de URL-balk van de browser typen om uw website te bezoeken. Webhosting is de plaats waar alle bestanden van uw website leven en alle websites op internet hebben webhosting nodig. Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Training netwerken; weet de juiste media te bereiken met jouw boodschap 

Training netwerken; weet de juiste media te bereiken met jouw boodschap 

We hebben het allemaal wel eens gezien of gelezen, een politicus die alle verkeerde antwoorden lijkt te geven aan een journalist. Of een BN’er die compleet uit z’n dak gaat na een pittige vraag tijdens een interview. Het zijn tenenkrommende momenten en kunnen veel schade aanrichten aan iemands carrière. Een goede training in netwerken en media, is daarom van groot belang als je verwacht in professionele functie de media te woord te staan. Een training in netwerken is essentieel als je veel in contact bent met de media. Het is belangrijk om te weten wie wie is, zodat je, als je eenmaal een goede reputatie hebt opgebouwd in de media, wat kieskeuriger kan zijn in welke journalisten je wel en niet te woord staat. En een training in netwerken is uiteraard belangrijk om te weten wie belangrijk is in de mediawereld als je een bepaalde boodschap over wilt brengen. De Lion.Academy voorziet in deze training. Op de website https://lion.academy/ kan je lezen welke trainingen zij geven. Zo kan je kiezen uit de volgende trainingen:

 • Zilver: presentatietraining
 • Goud: presentatie- en mediatraining
 • Platinum: Presentatie, mediatraining, media advies, bezoek talkshow

In de Platinum training zit ook de training netwerken inbegrepen. Tijdens deze training leer je hoe je vol zelfverzekerdheid jouw boodschap bondig en doeltreffend kan communiceren. Je leert met deze training netwerken, doordat je onder andere de geleerde skills in praktijk kan brengen tijdens een publiekoptreden met een journalist. Vanwege de connecties die Lion.Academy heeft binnen de mediawereld is deze training in netwerken zeer doeltreffend. Je leert hoe je moet omgaan met journalisten, hoe je een professionele band met hen kan opbouwen die je in jouw voordeel kan gebruiken voor het overbrengen van jouw boodschap. Met de training in netwerken, leer je de vele aspecten die komen kijken bij het overbrengen van jouw boodschap in de media.

De training netwerken is goed voor jouw bedrijf

Een van de bedrijven waar Lion.Academy regelmatig training geeft, vertelt over hun ervaringen met de training in netwerken: “wij waarderen altijd enorm de trainingen van Lion.Academy. Ze zijn altijd relevant en met gedegen kennis van de mediawereld. We schakelen vaak de hulp in van Lion.Academy om onze medewerkers mediatraining te geven en training in netwerken te geven. Het is fijn dat we de trainingen zo uitgebreid kunnen maken als waar wij behoefte aan hebben. Onze medewerkers zijn altijd enthousiast over de trainingen. Lion.Academy brengt de boodschap altijd over met humor en veel praktijkvoorbeelden. Wij weten dat we door deze training in netwerken en media erop kunnen vertrouwen dat onze medewerkers zelfverzekerd in de media overkomen en dat zij weten hoe om te gaan met journalisten en de media. Het is belangrijk dat onze medewerkers representatief zijn en goed kunnen netwerken in de mediawereld. De diensten van Lion.Academy helpen hier enorm bij en wij kunnen steevast op hem vertrouwen.”

De man achter Lion.Academy

Lion.Academy is opgericht door Rudy Lion. Hij is een Senior Expert Mediarelaties en kent alle aspecten van de mediawereld. Hij heeft uitermate veel ervaring als journalist en is verslaggever voor zowel radio als tv. Hij wordt ingehuurd als woordvoerder en hij werkt als een expert in mediarelaties bij een communicatie- en adviesbureau. Rudy Lion heeft hierdoor alles in huis om gedegen trainingen te geven wanneer het op media aankomt. Daarnaast heeft hij een zeer uitgebreid netwerk in de mediawereld, waardoor hij precies weet welke contacten hij kan aanboren om bepaalde nieuwsfeiten bij de juiste journalisten te krijgen.

Posted by admin in Coaching en Workshops
Ontspannen en relaxed genieten voor twee bij prive wellness Amsterdam

Ontspannen en relaxed genieten voor twee bij prive wellness Amsterdam

Mijn man en ik hadden een feestje te vieren: we waren vijf jaar getrouwd. De afgelopen jaren hebben we dit niet gevierd. Met twee jonge kinderen van twee en vier jaar kwamen we daar gewoonweg niet aan toe. Het dagelijks leven ging snel aan ons voorbij en voor we het wisten, waren we vijf jaar verder! Dit jaar wilde ik toch iets bijzonders doen voor deze gelegenheid. Zo’n mini jubileum kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Omdat we allebei een drukke baan hebben, wilde ik iets in het teken van ontspanning vinden. Mijn vriendin vertelde, dat zij een babyshower in een wellness had gevierd en dat iedereen daar zo van had genoten. Ik kreeg de tip om op de site van een prive wellness Amsterdam met de naam Spa1001.nl rond te kijken. Ik vond daar verschillende opties voor een speciale gelegenheid:

 • Good Morning arrangement;
 • Private for two arrangement;
 • Spa & Party arrangement.

Na de volledige informatie op de site in me opgenomen te hebben, koos ik het Good Morning arrangement. Kinderen naar school en de kinderdagopvang en heerlijk wakker worden en ontspannen in een prive omgeving. Ik kon het arrangement met een ontbijt boeken via de site en ik werd meteen per mail bevestigd. Later las ik, dat het mogelijk was om de ruimte voor een speciale gelegenheid te versieren. Ik heb prive wellness Amsterdam gebeld en het was mogelijk om het arrangement naderhand nog aan te vullen en uit te breiden. Ik kon niet wachten tot ik mijn man kon verrassen.

Prive wellness Amsterdam met z’n tweeën

Om tien uur in de ochtend kwamen we aan bij de prive wellness Amsterdam. De routebeschrijving op de site was helder en we reden er in 1 keer naartoe. We konden nagenoeg voor de deur parkeren. Mijn man had tot dan toe nog helemaal geen idee van wat we zouden gaan doen en hij was verrast toen de kant van Spa1001 op liepen. We werden hartelijk ontvangen in de spa en de medewerkster feliciteerde ons heel attent met onze huwelijksdag. Ze nam ons mee naar de prive ruimte en vertelde ons hoe alles werkte. We hadden bij prive wellness Amsterdam de volgende faciliteiten tot onze beschikking:

 • Finse sauna;
 • Stoomcabine met hemelplafond;
 • Warme voetenbaden;
 • Jacuzzi;
 • Relaxbank;
 • Privé lounge ruimte.

Toen we bij de lounge ruimte aankwamen, vielen onze monden open. De ruimte was door de medewerkers van prive wellness Amsterdam versierd met rode ballonnen. Geweldig! Daarnaast was de prive lounge ontzettend sfeervol met een werkende open haard en was de tafel gedekt met een heerlijk ontbijt. Het zeer uitgebreide ontbijt bestond uit:

 • Thee en koffie;
 • Mini croissants;
 • Baghrir, een Marokkaanse duizend gaten pannenkoek;
 • Brood met allerlei beleg.

De medewerkster van prive wellness Amsterdam wenste ons eet smakelijk en een ontspannen tijd toe.

Even helemaal weg

We hebben heerlijk genoten van het ontbijt en hebben ons halverwege het ontbijt omgekleed om richting de spa te gaan. We begonnen met een douche en een warm voetenbad en vervolgden onze weg in de Finse sauna. Hoewel we doorgaans volop met elkaar kletsen, waren we deze ochtend allebei wat stiller. Het was heerlijk genieten en ontspannen. Na de eerste ronde door de spa, trokken we onze badjassen aan en namen weer plaats aan de ontbijttafel. De thee was nog heerlijk warm en we konden nog wat sap en water bijbestellen van de kaart. Mijn man complimenteerde me met de keuze van de prive wellness Amsterdam en vertelde, dat hij voor het einde van het jaar nog eens keer terug wilde gaan. Dat werd uiteindelijk al een maand later ingepland. We raden het iedereen aan!

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
Een loods bouwen was eigenlijk onvermijdelijk

Een loods bouwen was eigenlijk onvermijdelijk

Een hobby die uitgroeit tot je beroep. Voor de meeste mensen klinkt het als een droom die nooit waarheid wordt, omdat het veel te lastig is om van een hobby een beroep te maken. Voor mij lag het anders. Ik sleutelde altijd al graag aan auto’s en was daarbij vaak drukker met de auto’s van andere mensen dan mijn eigen auto. Het vervangen van een dynamo of accu, het vervangen van de zijruiten van de auto of het repareren van een deurmechanisme. Ik vind het heerlijk om aan de slag te gaan met iets dat niet meer werkt zoals het moet, om vervolgens weer een auto te laten zien die weer helemaal in perfecte staat is. Maar toen er steeds meer mensen kwamen die reparaties nodig hadden, moest ik wel een bedrijf beginnen voordat de Belastingdienst achter me aan zou komen. Ik vroeg alleen een vergoeding voor de onderdelen en leverde de bon er altijd bij, maar steeds meer mensen besloten om wat extra te betalen voor de moeite. Tot het een echt bedrijf werd en ik zelfs uitleesapparaten in mijn bezit had om storingscodes uit te lezen en te wissen. De volgende stap was een loods bouwen en die stap was onvermijdelijk omdat ik écht ruimte nodig had. Mijn vaste baan had ik in de tussentijd overigens al opgezegd.

Een loods bouwen met de hulp van BBAN

Een loods bouwen is echter weer iets dat ik helemaal niet kan. En aangezien er voldaan moest worden aan tal van eisen voordat ik erin aan het werk kon, besloot ik om niet voor een aannemer te kiezen maar voor een professioneel bouwbegeleidingsbedrijf. Met ervaring met het aanvragen van de vergunningen en het voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan loods bouwen die gebruikt moet kunnen worden als garage. Ik kwam uit bij BBAN (zakelijk.bban.nl) die direct lieten weten dat ik zelf kon bepalen of ik delen van de loods bouwen uit wilden besteden of dat ik het hele traject aan hen over wilde laten. Ik liet weten wat mijn budget was (het gespaarde geld van de klanten en een lening van de bank) en BBAN kon direct heel het traject overnemen. Toen ik mijn wensen aan mocht geven, dacht ik vooral aan:

 • Grote deuren om met grote auto’s naar binnen te kunnen rijden;
 • Veel licht zodat het werken makkelijker wordt;
 • Filters in de grond om olie en brandstof op te vangen;
 • Een grote muur voor al het gereedschap;
 • Stroomvoorzieningen, waaronder 4-fasen uiteraard

Dat was geen probleem en BBAN ging aan de slag met de loods bouwen. Binnen de afgesproken tijd waren ze klaar met de loods bouwen en kon ik er direct gebruik van maken. Praktisch, want ik had onderhand tien auto’s voor het huis staan die gedaan moesten worden, maar dankzij de regen kon dat niet buiten gebeuren.

Auto’s verkopen vanuit de loods

Een loods bouwen was een goede stap en maakte het repareren van auto’s makkelijker. In de tussentijd heb ik er ook een nieuwe hobby bij. Ik koop tweedehandsauto’s die gebreken vertonen en repareer deze in mijn eigen tijd om ze dan weer verder te verkopen als auto’s die wel in perfecte staat zijn. Na de loods bouwen heb ik genoeg ruimte om dit groot op te zetten, dus ik heb direct maar even gewerkt met een advertentie in de plaatselijke krant zodat mensen weten dat zij de auto die al zolang achter het huis staat nu aan mij kunnen verkopen. Of kunnen brengen om te laten repareren natuurlijk, want ook die optie blijft beschikbaar.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
De voerboot verhuur van Baitstar<span data-ccp-props="{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}"> </span>

De voerboot verhuur van Baitstar 

Bij het vissen op karper kan het handig zijn om gebruik te maken van een voerboot. Een voerboot zorgt ervoor dat je je voer op plekken kunt krijgen waar je normaal gesproken niet bij kunt of. Zo kun je het voer bijvoorbeeld op dieptes krijgen waar je het normaliter niet krijgen kunt. Een voerboot kan erg duur in de aanschaf zijn. Voornamelijk als je het hobbymatig niet vaak doet, is het kopen van een voerboot een erg dure investering. De voerboot verhuur van Baitstar biedt dan een uitkomst. Via de voerboot verhuur van Baitstar kun je gemakkelijk en voordelig een voerboot huren. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je met vrienden een weekendje gaat vissen. Je hoeft dan niet veel geld uit te geven aan het kopen van een voerboot, maar je kunt deze wel gebruiken om het vissen op karpers gemakkelijker te maken. 

Voerboot verhuur voor een lage prijs 

Je hebt misschien vaker op karper gevist, of je wilt er misschien juist net mee beginnen. Het kan dan handig zijn om gebruik te maken van een voerboot. Met een voerboot kun je gemakkelijker karpers vissen omdat je het voer op plekken kunt krijgen waar je normaal niet bij kunt of normaal niet aan denkt om daar het voer te plaatsen. Het kan zomaar zijn dat je een plek vol met karpers misloopt doordat je er niet van op de hoogte bent dat ze daar ook kunnen zitten. De meeste voerboten zijn dan ook voorzien van een dieptemeter. Met dit accessoire kun je gemakkelijk de bodem in kaart brengen en zien waar de karpers allemaal zitten. Zo kun je dus het voer plaatsen precies daar waar de karpers zich bevinden. De meeste voerboten die je via de voerboot verhuur van Baitstar kunt huren, zijn standaard voorzien van zo’n dieptemeter. Je kunt echter via de voerboot verhuur van Baitstar ook nog andere accessoires bij je voerboot huren: 

 • GPS 
 • Autopiloot 
 • Handzenders 
 • Accu’s 

Je kunt dus zelf kiezen hoe je je voerboot van Baitstar wilt uitrusten. Zo kun je dus de perfecte voerboot op maat huren die precies voldoet aan jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld in de nacht je voer lossen? Dan is een voerboot met autopiloot onmisbaar. Je kunt de voerboot dan naar een bepaalde locatie sturen, waar hij vervolgens uit zichzelf naartoe vaart en daar het voer lost. Daarna vaart de voerboot zelf weer terug naar de oorspronkelijke locatie. Via de GPS in de voerboot kun je dus precies zien waar deze is. Daarnaast zijn ook nog tal van andere accessoires toe te voegen aan de voerboot om het vissen op karpers nog gemakkelijker te maken. Naast voerboot verhuur doet Baitstar ook aan de verkoop en reparatie van voerboten. Wil je dus een voerboot kopen, dan kan dat gewoon. Als je vaker op karpers vist, kan dat een uitkomst bieden om het vissen gemakkelijker te maken. Ook als je van wat afwisseling houdt, kan een voerboot een uitkomst zijn. Als je een voerboot gehuurd hebt en het gebruikt ervan bevalt je, dan kun je er dus ook gewoon een kopen bij Baitstar. 

Voordelig een voerboot huren 

Wil jij ook gebruikmaken van een voerboot voor het vissen op karper, maar wil je niet veel geld uitgeven aan de aanschaf van een voerboot? Dan biedt de voerboot verhuur van Baitstar uitkomst. De voerboot verhuur van Baitstar stelt je in staat om een voerboot te huren voor een lage prijs. Kijk op baitstar-voerboten.nl voor het volledige aanbod aan voerboten en accessoires. Je kunt al vanaf dertig euro per dag een voerboot huren. 

Posted by admin in Mens en Gezondheid
<strong>Laat uw administratie doen door een boekhouder in Amersfoort</strong>

Laat uw administratie doen door een boekhouder in Amersfoort

De administratie van uw bedrijf stapelt zich iedere dag een beetje meer op. Uiteindelijk raakt u het overzicht kwijt, maar u heeft geen tijd om er uren voor te gaan zitten. Hiervoor kan een boekhouder in Amersfoort uitkomst bieden. Een boekhouder in Amersfoort kijkt samen naar uw administratie, waarbij u al het werk kunt overlaten aan deze boekhouder in Amersfoort. Zo heeft u geen omkijken meer naar de enorme stapel facturen, offertes en bonnetjes en kunt u zich bezig houden met andere zaken binnen uw bedrijf. Bij Administratiekantoor Ben Snijder vindt u een boekhouder in Amersfoort. Onze diensten blijven niet alleen bij simpel uw administratie bijhouden. Wij leggen u graag uit wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Maak vrijblijvend kennis met onze boekhouder in Amersfoort

Een boekhouder in Amersfoort kan uw redder in nood zijn als het papierwerk zich opstapelt. Uw financiële administratie wordt door onze boekhouder in Amersfoort overzichtelijk verwerkt, waarna u in een oogopslag weet waar uw knelpunten zitten en waar u geld op zou kunnen besparen. Zodra u in contact komt met onze boekhouder in Amersfoort vindt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Van daaruit kijken we samen of er een klik is, bespreken we de mogelijkheden en kunt u alle vragen stellen die nodig zijn om u meer duidelijkheid te geven over onze diensten. Indien u een samenwerking met ons aangaat, dan hoeft u alleen alle administratie bij ons in te leveren, zodat wij het kunnen verwerken. Wij zorgen ervoor dat:

 • U ieder kwartaal de cijfers duidelijk op een rij heeft staan
 • Uw jaarrekening op orde is
 • Uw Inkomstenbelasting van zowel u als uw partner gedaan wordt
 • Uw belasting op tijd bij de Belastingdienst ligt
 • U duidelijk advies krijgt op basis van uw financiële gegevens

Onze boekhouder in Amersfoort kan zowel uw volledige als een gedeelte van uw administratie verwerken. U beslist bij ons kantoor namelijk wat u uit handen geeft. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de verwerking van uw administratie door ons te laten doen en alle andere zaken rondom uw financiën zelf te regelen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een van onze boekhouders alleen over uw schouders mee te laten kijken, zodat u er zeker van bent dat alle administratie 100 procent in orde is. Al onze diensten zijn gebaseerd op maatwerk, waarbij uw wensen en eisen van groot belang zijn. Bespaar daarom vandaag nog een hoop tijd aan administratie en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. U zult zien dat u veel tijd overhoudt voor andere zaken binnen het bedrijf en aan het einde van het jaar de keuzes kunt maken die berusten op cijfers.

Wij spelen in op iedere situatie

Administratiekantoor Ben Snijder is uw steun en toeverlaat bij het verwerken van de administratie van uw bedrijf. Of het nou gaat om de financiële gegevens overzichtelijk bij elkaar zetten, jaarrekeningen en kwartaaloverzichten maken of de salarisadministratie is. Bij Administratiekantoor Ben Snijder bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit gebaseerd op maatwerk. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij alle ins en outs van het vak kennen en eenvoudig op iedere situatie kunnen inspelen. Daarnaast kunnen wij u altijd in begrijpelijke taal financieel advies geven, zodat u belangrijke beslissingen kunt nemen die gebaseerd zijn op feiten. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://administratiekantoor-bensnijder.nl/. Onze medewerkers helpen u graag door het beantwoorden van al uw vragen. Wij hopen samen met u uw administratie te ordenen en uw bedrijf een financiële boost te geven.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Zonnepanelen kopen in Rotterdam levert gewoon geld op

Zonnepanelen kopen in Rotterdam levert gewoon geld op

Mijn vriendin en ik hebben een heel leuk huis kunnen kopen vlak buiten Rotterdam. Een huis met een leuke tuin, goede aansluiting op de infrastructuur en we zijn direct aan de slag gegaan met uitbouwen. Dit hebben we gedaan terwijl we nog in ons vorige huis woonden, omdat ik een bedrijf aan huis heb. Ik moet gewoon kunnen werken. Toen de verbouwingen klaar waren, hadden we een compleet kantoor aan huis dat nagenoeg vrijstaand was. Ideaal natuurlijk, maar ik had gelezen dat ik geld kon verdienen met zonnepanelen kopen in Rotterdam. Ik wist echter niet helemaal hoe dat nou werkte en wat de beste aanpak was, dus het dak van de uitbouw hadden we op dat moment nog niet helemaal laten doen. Een vriend van me vertelde dat Solar Stunter (https://solarstunter.nl/zonnepanelen-kopen-rotterdam/) in Maasdijk veel informatie over de mogelijkheden op de website had staan. Dat trok me direct aan, want ik wilde niet direct zonnepanelen kopen in Rotterdam, ik wilde vooral informatie hebben over de mogelijkheden. Ik had een leuk spaarpotje in mijn bedrijf, dus ik kon het geld wel missen – maar dan moest dat geld wel direct voor mij aan het werk gaan. Anders is zonnepanelen kopen in Rotterdam niet de moeite waard naar mijn mening.

De zonnepanelen kopen in Rotterdam loont echt

Ik ging in gesprek met de mensen van het bedrijf en gaf aan dat ik zonnepanelen kopen in Rotterdam overwoog maar nog niet helemaal zeker was. Wat bleek: door de uitbouw van ons huis was zonnepanelen kopen in Rotterdam de ideale optie omdat we een compleet dak konden voorzien van zonnepanelen zonder dat er extra aanpassingen nodig waren. Omdat het dak ook nog eens nieuw was, was zonnepanelen kopen in Rotterdam helemaal geen probleem. Solar Stunter kon de panelen zelf monteren voor me als ik dat wenste. Ik kreeg een prijs voorgelegd, bekeek de mogelijkheden en koos toen direct voor zonnepanelen kopen in Rotterdam. Ik wilde namelijk beginnen met terugverdienen én wilde het dak rond hebben zodat ik weer aan het werk kon binnen mijn bedrijf. Anders is een spaarpotje natuurlijk wel heel snel weg. Een paar kleinigheden moesten nog geregeld worden:

 • Offerte goedkeuren;
 • Materiaal bestellen;
 • Zonnepanelen plaatsen.

Dat was gelukkig allemaal snel geregeld. Het zonnepanelen kopen in Rotterdam was een kwestie van een paar uur geweest en nu konden we beginnen met het terugverdienen. Echt geweldig, want de panelen werden precies voor de zomer van 2018 geplaatst, de zomer waarin we echt veel meer zonuren hebben gehad in Rotterdam dan alle jaren ervoor. Af en toe zagen we de meter zelfs teruglopen – al is dat natuurlijk niet echt moeilijk wanneer je veel stroom opwekt en niets gebruikt omdat je buiten in de tuin zit.

Was het een goede investering?

De buren zeiden aanvankelijk dat ze het geen gezicht vonden, maar inmiddels hebben zij ook hun eigen zonnepanelen besteld omdat zij overtuigd zijn van de voordelen. Door de sterke zomer is de periode van terugverdienen voor ons ook veel korter geworden. Wat ik wel moet zeggen, is dat het verstandig is om goed te kijken naar de aanbieder die je kiest voor zonnepanelen kopen in Rotterdam. Het is namelijk niet zo dat alle bedrijven evenveel informatie geven over de mogelijkheden en ik hoorde dat ook niet alle aanbieders zoveel ondersteuning bieden als dat wij gekregen hebben van Solar Stunter. Die hulp en mogelijkheden hebben er echter wel voor gezorgd dat wij kunnen genieten van onze panelen en dat de stroomrekening gewoon nihil is, zeker wanneer we stroom terug kunnen leveren.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een uitvalscherm in IJsselstein vervangen

Een uitvalscherm in IJsselstein vervangen

Een uitvalscherm in IJsselstein vervangenTien jaar geleden zijn mijn vrouw en ik gaan wonen in IJsselstein. De tante van mijn vrouw woont in deze omgeving en we waren verschillende keren in IJsselstein geweest. Toen ik voor mijn werk moest verhuizen naar deze regio, wisten wij al snel waar wij wilden gaan wonen. De keuze om hier te gaan wonen was goed, want wij hebben het erg naar onze zin. We konden destijds een mooi huis kopen voor een goede prijs. Het huis was gebouwd in een nieuwbouwwijk en was nog erg modern, tegenwoordig is het wat ouder, maar het huis ziet er nog goed uit. Het is een vrijstaande woning, met een grote tuin, dit was een grote verbetering te opzichten van ons vorige huis. Ons vorige huis had een kleine tuin en hier hadden wij bijna nooit zon. Nu kunnen wij in onze tuin zitten en hebben bijna de hele dag zon. Het viel ons op dat er op veel huizen een uitvalscherm in IJsselstein zit. In de regio waar wij vandaan komen zie je ze niet veel maar een uitvalscherm in IJsselstein is erg gebruikelijk, ook op ons huis zit een uitvalscherm. Bij ons vorige huis hadden wij rolluiken, maar wij vinden dit ook erg handig. Een uitvalscherm is namelijk te monteren op een gevel en een kozijn, daarom kan je op veel plaatsen er eentje monteren. De uitvalschermen van ons huis waren vorige maand aan vervanging toen, ze zaten er waarschijnlijk al meer dan twintig jaar op. We wilden graag uitzoeken of we een uitvalscherm in IJsselstein konden laten vervangen. We wisten dat er veel in de buurt waren, daarom dachten we dat er een bedrijf in de buurt was waar we ze konden kopen.  

Bij SunGO zonwering en montage een uitvalscherm in IJsselstein gekocht

Online zochten we op uitvalscherm in IJsselstein en vonden verschillende bedrijven in de regio die ons konden helpen. Het leek ons verstandig om de prijzen bij de verschillende bedrijven te vergelijken. We namen contact op met een aantal bedrijven en vertelden dat we de uitvalschermen wilden laten vervangen. We vroegen een offerte voor het vervangen van een uitvalscherm in IJsselstein. De meeste bedrijven stuurden ons netjes een offerte, maar een bedrijf gaf aan dat ze op de korte termijn geen tijd hadden. Van de andere bedrijven vergeleken we de offertes en zagen dat SunGO-zonwering.nl en montage erg goedkoop was. We gaven door wat voor soort uitvalschermen we wilden hebben en vroegen wanneer ze de schermen konden monteren. Ze hadden verschillende schermen op voorraad en we kozen de schermen uit die wij het mooiste vonden. Gelukkig kon dit bedrijf al snel iemand langs sturen om de schermen te monteren. We maakten een afspraak voor de montage voor over twee weken.  

Erg blij met de schermen

Deze week werden de oude schermen vervangen voor de nieuwe schermen. Het was veel werk, maar de mannen van SunGo hadden alles snel vervangen. De nieuwe schermen zien er erg mooi uit en we zijn er erg blij mee. Deze schermen zijn steviger dan de vorige en we verwachten dat ze lang mee zullen gaan. De schermen zijn gemakkelijk te bedienen en houden de zon goed tegen. Als de zon zakt, dan kunnen we de schermen ook laten zakken, zodat we geen sterk zonlicht binnen hebben.

Voor een uitvalscherm in IJsstelstein raden wij SunGO zonwering en montage aan

 • Ze hebben een uitvalscherm in IJsselstein voor een voordelige prijs
 • Ze hebben verschillende schermen op voorraad
 • Het bedrijf kan snel langskomen voor de montage
 • Wij zijn erg blij met onze nieuwe schermen
Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een stoffenwinkel in Oss kan je meubels opfleuren

Een stoffenwinkel in Oss kan je meubels opfleuren

Een stoffenwinkel in Oss kan je meubels opfleurenHet is zeker goed om een goed adres voor een stoffenwinkel in Oss te hebben. Ik heb namelijk zo veel voordeel van een stoffenwinkel in Oss, in meerdere opzichten. Hier kwam ik mee in aanraking toen ik mijn huis een nieuw interieur wilde geven. Ik ben een creatief type en ik houd ervan om zo nu en dan mijn hele interieur te veranderen. Onder meer door nieuwe meubels te kopen. Maar dat is nu eenmaal heel duur en dat kan ik in verband met de financiën niet heel vaak doen. Natuurlijk kun je je oude meubels verkopen en dan weer nieuwe aanschaffen, dan bespaar je wel een klein deel. Maar ik wilde een creatieve oplossing bedenken waardoor je met weinig geld toch een grote verandering teweeg kan brengen in je woning. En toen ben ik op zoek gegaan naar een stoffenwinkel in Oss die me zou kunnen helpen om met een kleine aanpassing een grote verandering door te voeren in mijn huis. Want door de tip van een vriendin was ik op het idee gekomen om mijn meubels opnieuw te laten stofferen. Hoe leuk is het dat je je oude meubels letterlijk in een nieuw jasje kunt steken?

Bij deze stoffenwinkel in Oss werken alleen experts

Heb je een goede stoffenwinkel in Oss of in een andere stad gevonden? Dan hoef je alleen nog maar naar de mogelijkheden te kijken rond het stofferen van meubels. Het is hierbij heel erg belangrijk dat je naar een shop gaat waarbij vakmensen werkzaam zijn. Het is te zonde om je eigen meubels uit handen te geven aan mensen die geen hart hebben voor dit vak, die niet kundig genoeg zijn om het tot een mooi eindresultaat te brengen. Daarom deel ik graag mijn ervaring want ik heb een stoffenwinkel in Oss gevonden die geweldig is:

 • Experts
 • Mooie kwaliteit stoffen
 • Basis is je persoonlijke stijl en smaak

De stoffenwinkel in Oss waar ik zo blij mee ben, is Lukken Projecten. Het is zo fijn dat je direct merkt dat je met experts te maken hebt die weten wat ze doen. Die niet alleen hun vak heel goed kunnen uitoefenen, maar die je ook van goed advies kunnen voorzien. Ik ben naar Lukken Projecten gegaan om te kijken wat zij allemaal te bieden zouden hebben. En ik had zo’n bijzondere medewerker die me veel kon vertellen over de winkel, wat ze verkopen aan producten en diensten. Maar zeker ook wat ze voor mijn meubels zouden kunnen doen.

Ga naar Lukken Projecten en vernieuw je interieur

Bij Lukken Projecten kun je altijd rekenen op prachtige stoffen waarmee ze werken. Het is een stoffenwinkel in Oss die staat voor kwaliteit, waarbij je ook veel keuze hebt als het om de stoffering van je eigen meubels gaat. Het maakt niet uit of een bank versleten is, of dat je het gewoon tijd vindt dat een stoel een make-over krijgt, Lukken Projecten staat voor je klaar. Het is een stoffenwinkel in Oss waar je met een gerust hart je eigen spullen kunt achterlaten, want ze gaan met veel respect om met jouw meubels en doen er alles aan om het nog mooier te maken. Ze houden jouw wensen en eisen altijd heel scherp in de gaten, waardoor jij zeker blij zal zijn met het eindresultaat. Je kunt overigens voor nog veel meer zaken terecht bij Lukken Projecten, zoals vloeren, raamdecoratie of trapbekleding. Dus check de site lukkenprojecten.nl en kijk wat zij allemaal voor moois voor jou kunnen doen. Dan heb je net als ik voor een kleine investering een bijzonder interieur dat er weer uitziet als nieuw.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ik ben onlangs begonnen met fitness in Kralingen

Ik ben onlangs begonnen met fitness in Kralingen

Ik kamp al vele jaren met overgewicht en dat was mij altijd een doorn in het oog. Ik had echter nooit de discipline om mijzelf aan te sporen om naar de sportschool te gaan en dus bleef ik maar met mijn probleem zitten. Dat begon mij op een gegeven moment zo tegen de borst te stuiten, dat ik het op een dag helemaal zat was. Ik heb daarom actie ondernomen om te kijken hoe ik iets aan mijn conditie zou kunnen gaan doen. Ik hoefde namelijk maar de trap op te lopen, of ik was helemaal buiten adem. Dat is niet gezond voor iemand die de veertig nog niet eens gehaald heeft, dus daar wilde ik graag wat aan gaan doen. Ik heb besloten om aan fitness in Kralingen te gaan doen. Ik woon namelijk in deze plaats en het lag daarom het meest voor de hand om aan fitness in Kralingen te gaan doen. Wij hebben bij ons in de buurt een heel goede sportschool en daar had ik al heel veel mensen over gehoord. Het schijnt dat hier mensen werken die hart voor de zaak hebben en dat was precies wat ik nodig had. Ik wilde namelijk wel aan fitness in Kralingen beginnen, maar ik wist ook dat ik ook iemand nodig had die mij kon motiveren om ook regelmatig langs te komen. Vandaar dat ik een intakegesprek heb aangevraagd voordat ik ging fitness in Kralingen. Ik vond het prettig dat ik al op heel korte termijn langs mocht komen. Kennelijk begrepen deze mensen dat ze niet heel lang moesten wachten omdat wij echt het momentum moesten pakken. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en samen met mijn persoonlijke trainer, hebben wij toen gekeken hoe ik mijn doelen zou kunnen bewerkstelligen.

Ik heb heel veel profijt van het feit dat ik fitness in Kralingen

Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik aangegeven dat ik graag wat gewicht zou willen verliezen en dat ik aan mijn conditie zou willen werken tijdens de fitness in Kralingen. Dat was een heel mooi doel, kreeg ik te horen. Om dit doel te verwezenlijken moest ik met enige regelmaat komen sporten, maar, zo werd mij verteld, ik moest het vooral leuk houden voor mezelf. Het fitness in Kralingen heeft namelijk geen zin als je jezelf iedere dag naar de sportschool moet slepen. Het moet langzaamaan een gewoonte worden en dus moet je gewoon rustig beginnen met fitness in Kralingen. Dat vond ik fijn om te horen. Ik had namelijk ook weinig zin om meteen vijf keer per week aan de bak te moeten. Ik kreeg een heel goed gebalanceerd programma waarmee ik aan mijn doelen kon gaan werken. Het kwam erop neer dat ik tijdens de fitness in Kralingen eerst ging zorgen dat ik wat gewicht zou verliezen, en daarna kon ik oefeningen doen om aan mijn conditie te werken. Dit alles kon ik doen onder het toeziend oog van mensen die veel verstand van zaken hadden, dus ik voelde dat ik in goede handen was.

Ik ben heel goed op weg

Sinds ik bij deze sportschool sport, voel ik mij heel veel beter. Ik ben al heel veel gewicht kwijtgeraakt en ik voel ook dat ik veel meer energie heb. Dat was precies waar ik naar op zoek was. Kortom:

 • ik ben heel tevreden over deze sportschool
 • ik krijg hier de begeleiding die ik nodig heb
 • ik voel mij stukken beter nu ik gewicht kwijtgeraakt ben

Kijk voor meer informatie over deze sportschool even op CrossfitKralingen.

 

Posted by admin in Coaching en Workshops
Kom uw bruiloft in Goor vieren

Kom uw bruiloft in Goor vieren

Een huwelijk is een van de hoogtepunten van uw leven en wanneer u gaat trouwen, wilt u dat natuurlijk op een mooie locatie doen. Wij willen u uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken want bij ons kunt u uw bruiloft in Goor vieren. Misschien heeft u nog nooit van deze plaats gehoord en vandaar dat wij u graag wat meer over onze locatie willen vertellen. Wij van DeBebsel.nl hebben alles in huis om u aan een onvergetelijke bruiloft in Goor te helpen. Wij hebben namelijk een prachtige buitenplaats waar u in een zeer sfeervolle setting kunt trouwen. Wilt u daarom graag binnenkort elkaar het ja-woord geven, dan hopen wij dat u uw bruiloft in Goor wilt houden. Wij kunnen alles voor u regelen en wij zorgen dat u zich op deze dag nergens zorgen over hoeft te maken. Dit betekent dat wanneer u bij ons uw bruiloft in Goor u er zeker van kunt zijn dat wij zorgen dat iedereen goed kan zitten tijdens de ceremonie, dat wij na afloop een drankje voor iedereen klaar hebben staan en dat er ook gelegenheid is om samen te eten wanneer u dat graag wilt. Ook kunnen wij u in contact brengen met een van de negen ambtenaren van de burgerlijke stand. Deze hebben allemaal hun eigen stijl van trouwen en het is aan u om te kiezen met wie u graag zou willen samenwerken. Uiteraard is er heel veel ruimte voor eigen invulling tijdens de bruiloft in Goor. Mocht u daarom speciale wensen hebben, dan horen wij deze graag van u. Het is uw bruiloft in Goor en dat betekent dat u alles kunt vormgeven zoals u dat graag zou willen. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact met ons wilt opnemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij zorgen dat uw bruiloft in Goor een onvergetelijke dag wordt

Wanneer u graag uw bruiloft in Goor dan kunt u dat het beste in de zomer doen. Wanneer u namelijk later in het jaar uw bruiloft in Goor wilt komen houden, loopt u het risico dat het weer u in de steek laat. Aangezien wij u een buitenlocatie bieden, is het sowieso altijd de moeite waard om een andere locatie achter de hand te houden. Wanneer het namelijk regent, kan dit heel vervelend zijn voor u en uw gasten. Bij DeBebsel kunnen wij u helpen aan een binnenlocatie zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw bruiloft letterlijk in het water valt. Als u uw vrienden heeft aangesteld als ceremoniemeesters, dan kunnen zij ook altijd even contact met ons opnemen. Wij snappen dat zij niet alle verrassingen met u willen bespreken en dus kunnen zij direct contact opnemen met een van onze mensen. Wij zullen dan samen met hen ervoor zorgen dat uw bruiloft in Goor een onvergetelijke dag wordt waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is. Mocht u meer over onze locatie willen weten, dan kunt u even naar onze site DeBebsel.nl komen surfen. Hier kunt u namelijk ook foto’s van de locatie bekijken.

Wij heten u van harte welkom

Wij hopen u voldoende informatie te hebben kunnen geven over onze trouwlocatie. Mocht u graag een reservering willen plaatsen, dan willen wij u vragen om niet te lang te wachten. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans is dat wij niet meer beschikbaar zijn. Kortom:

 • wij zorgen dat u een mooi feest krijgt
 • wij bieden u een sprookjesachtige omgeving
 • wij bieden alle ruimte voor eigen invulling

Kijk snel op DeBebsel.nl.

Posted by admin in Vakantie en Recreatie
Wij zijn de leverancier voor automaterialen in Zwijndrecht

Wij zijn de leverancier voor automaterialen in Zwijndrecht

Auto’s moeten om de zoveel tijd gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat de wagen zijn apk behoudt. Tijdens de keuring wordt de wagen op allerlei onderdelen gecontroleerd. Het is u misschien wel eens overkomen dat u van de garage te horen kreeg dat er een nieuw onderdeel in uw wagen zou moeten worden geïnstalleerd. Doorgaans wordt de eigenaar van een auto daar niet blij van want onderdelen zijn erg duur tegenwoordig. Hoe mooi zou het dan zijn wanneer u deze onderdelen voor een veel voordeligere prijs zou kunnen kopen? Mocht u hier wel oren naar hebben, dan nodigen wij u uit om een keer te komen kijken naar de producten die wij u te bieden hebben. Wij handelen namelijk in automaterialen in Zwijndrecht en wij hebben alles wat u nodig heeft om uw auto volop te laten functioneren. Wij hebben heel veel verschillende automaterialen in Zwijndrecht in ons aanbod opgenomen dus u moet van goeden huize komen om iets te willen bestellen dat wij niet hebben. Wij hebben namelijk niet alleen heel veel automaterialen in Zwijndrecht op voorraad liggen, maar wij hebben ook de mogelijkheid om er nieuwe te bestellen. Wij hebben een groot netwerk wat betekent dat wanneer u voor automaterialen naar Zwijndrecht komt, u er zeker van kunt zijn dat u de juiste materialen krijgt. Wij staan altijd voor u klaar en wij zorgen er graag voor dat u ook voor een goede prijs automaterialen in Zwijndrecht kunt kopen. Mensen komen vanuit alle hoeken van het land om bij ons automaterialen in Zwijndrecht te kopen omdat wij goede producten leveren tegen zeer scherpe prijzen. Als u daarom ook graag zeker wilt zijn dat u het onderdeel vindt waar u nog jaren plezier van kan hebben, dan nodigen wij u uit om snel een keer naar Auto-Onderdelen-Dordrecht.nl te komen kijken.

Wij verkopen automaterialen in Zwijndrecht aan bedrijven en particulieren

De meeste mensen met wie wij zaken doen, zijn eigenaren van autobedrijven. Wij kunnen hen namelijk heel goed aan automaterialen in Zwijndrecht helpen. Wij hebben een groot netwerk wat betekent dat wij voor iedere soort auto de juiste automaterialen in Zwijndrecht kunnen bestellen. Doorgaans hoeft u nooit lang te wachten op uw order omdat wij een grote voorraad aan automaterialen in Zwijndrecht hebben liggen. Gemiddeld hoeven klanten slechts twee uur te wachten op hetgeen zij bij ons zouden willen kopen. Ook voor particulieren staan wij klaar om hen te helpen. Wij willen u er wel op wijzen dat autogarages het niet altijd kunnen waarderen wanneer u uw eigen onderdelen meeneemt, maar soms hebben zij hier ook geen enkele moeite mee. Mocht u graag advies willen over welke onderdelen u eigenlijk nodig heeft, dan kunt u altijd een van onze medewerkers vragen. Deze staan altijd voor u klaar om u te helpen. Zij hebben allemaal heel veel ervaring in de autotechniek en zij weten daarom ook precies wat nodig is om uw wagen weer als een trein te laten lopen. Kijk voor onze contactgegevens daarom even op onze site Auto-Onderdelen-Dordrecht.

Heeft u nog vragen?

Wij hopen u in het voorgaande een overzicht te hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Heeft u nog vragen, of wilt u graag een bestelling bij ons komen plaatsen, dan kunt u naar onze site komen of gewoon even bij ons langskomen. Kortom:

 • wij bieden u hoogwaardige onderdelen voor de auto
 • wij denken graag met u mee over hoe wij de kosten kunnen drukken
 • wij leveren zowel aan bedrijven alsook aan particulieren

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Bij ons kunt u de cursus vakbekwaam persoon volgen

Bij ons kunt u de cursus vakbekwaam persoon volgen

Als u met elektro-installaties werkt, moet u over de juiste papieren beschikken om bepaalde handelingen te mogen uitvoeren. Zo mag u bijvoorbeeld bij complexe installaties niet zomaar het gereedschap ter hand nemen om bijvoorbeeld een extra groep toe te voegen. Mocht u dit wel willen doen, dan moet u beschikken over de juiste papieren. Bij Ingeniumbedrijfsadvies kunt u deze papieren in huis halen. Wij kunnen u namelijk helpen aan de hand van onze cursus vakbekwaam persoon. Tijdens de cursus vakbekwaam persoon leert u alles wat u moet weten over het hoe en wat omtrent veilig werken, maar ook over hoe u bepaalde taken moet uitvoeren. Wij weten namelijk precies hoe dit moet en wij willen deze kennis graag met u delen. Op deze wijze kunt u er altijd zeker van zijn dat u goed werkt en dat u precies weet wat u doet. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen op onze site. Het adres van onze pagina is Ingeniumbedrijfsadvies.nl. Veel mensen hebben zich reeds opgegeven voor onze cursus vakbekwaam persoon, en zij hebben allemaal bij ons de korte cursus gevolgd. Tijdens deze cursus leren wij u precies hoe u veilig moet werken. Ook zullen wij u goed bijbrengen waar u allemaal op moet letten wanneer u ervoor wilt zorgen dat u de installatie op de juiste wijze aanpast. Wij werken altijd met mensen die al veel vakervaring hebben, dus wij willen u er graag op wijzen dat deze cursus vakbekwaam persoon niet geschikt is voor mensen die net zijn begonnen. Het is namelijk een aanvullende cursus en geen cursus die bedoeld is om mensen in te wijden in dit onderwerp. Wilt u daarom bij ons beginnen, dan is ervaring en vooropleiding een vereiste. Wij nodigen u van harte uit om op onze site te komen kijken welke opleidingen goed zijn voor ons.

Behaal uw certificaat na het volgen van de cursus vakbekwaam persoon

Wanneer u bij ons de cursus vakbekwaam persoon komt volgen, zullen wij u een dag lang onderwijzen over alles wat te maken heeft met veilig en goed werken. Wij zullen bijvoorbeeld stilstaan bij de vraag hoe u bepaalde installaties aan moet passen. Ook zullen wij u uitleggen tijdens de cursus vakbekwaam persoon hoe u zo veilig mogelijk werkt. Veiligheid is namelijk een van de belangrijkste dingen wanneer het gaat over werken met elektrische apparatuur. Mocht u werkgever zijn, dan is het goed om te weten dat u korting krijgt wanneer u meerdere werknemers bij ons de cursus vakbekwaam persoon laat volgen. Wij hanteren namelijk lagere tarieven per persoon wanneer u met meerdere mensen tegelijk bij ons in de leer komt. Mocht u daarom graag met ons willen samenwerken, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij staan altijd voor u klaar om u van raad te voorzien en wanneer u nog bepaalde vragen heeft, kunt u die natuurlijk ook altijd aan een van onze mensen stellen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op Ingeniumbedrijfsadvies.nl zouden mogen ontvangen. Mocht u liever willen bellen, dan kunt u ons nummer vinden op onze site.

Wij helpen u op meerdere locaties in het land

Wanneer u graag bij u in de buurt onderwezen wilt worden, kunt u altijd even op onze site komen kijken waar wij allemaal actief zijn. U zult merken dat wij op tal van plaatsen de cursus geven. Kortom:

 • wij leren u hoe u veilig kunt werken met elektrische installaties
 • wij bieden onze cursus op vele plaatsen aan
 • wij bieden u groepskorting

Kijk snel op IngeniumBedrijfsadvies.nl.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Passie voor wijn? Kom wijn proeven in Breda!

Passie voor wijn? Kom wijn proeven in Breda!

Heb jij net als ik een passie voor wijn? En wil jij net als ik dat ooit wilde, meer kennis over wat je nu precies drinkt? Dan is wijn proeven in Breda dé perfecte oplossing. Want tijdens het wijn proeven in Breda, krijg je kennis over wat je nou precies drinkt. Want niet elke wijn is dezelfde, dat heb je vast wel geproefd, maar de verschillen tussen wijnen kunnen zo groot zijn dat je na een proefsessie dorstig bent naar meer kennis. Uiteraard hoef je niet meteen een vinoloog te worden, maar wanneer je wat meer kennis hebt van wijn, en tijdens een dinertje mensen uit kan leggen welke wijn ze bij welke gang krijgen en waarom? Wel dan is dat een extra bonus. Zeker als deze wijnen perfect bij je eten passen. Ook als je in het restaurant de wijnkaart in handen krijgt, kan dit een bonus zijn. Je hoeft niet meer aan de ober te vragen welke wijn hij aanraadt bij het eten, nee je kunt zelf bepalen welke wijn je bij welke gang wilt hebben. Omdat je precies weet welke wijnen bij welk eten passen.

Wijn proeven in Breda, iets voor jou?

Wanneer je in de buurt van Breda woont is het wijn proeven in Breda echt iets voor jou! Bij Juuls wijn heb ik ook mijn eerste proeverij gehad en ik kan je vertellen de kennis van Juul is groot! Daarnaast is Juul eerlijk, hoewel er aangeraden wordt om wijn aan te schaffen op proeverijen, dan weet je immers precies wat je koopt. Wordt er ook verteld dat het lezen van een wijnetiket vaak niet meer genoeg is, maar dat het ook nog eens afhankelijk is van je eigen smaak. Wat voor iemand een geweldige wijn kan zijn, kan voor jou een wijn zijn die enkel naar kurk smaakt. De prijs van een wijn hoeft niet bepalend te zijn voor de wijn die je daadwerkelijk in je glas krijgt. Veel wijnen zijn binnen een uur nadat ze geopend zijn niet meer op smaak, als je dat weet? Heb je een extra reden om eens een flesje open te trekken en daarna te zorgen dat deze snel leeg is. Dat laatste met een knipoog overigens, het is niet de bedoeling om de wijn achterover te klokken. Al zijn er uiteraard wijnen die hier perfect geschikt voor zijn, omdat ze of een mindere kwaliteit hebben, of gewoon de prijs ernaar hebben.

Meer kennis van wijn opdoen?

Wijn proeven in Breda kan echt precies zijn wat je nodig hebt, want wijn is iets wat niet meer uit de keukens is weg te denken. Waar het vroeger een drankje voor de elite was, is het ondertussen iets wat iedereen kan drinken. Omdat er wijn in elk mogelijke prijsklasse te vinden is.

 • Wijn proeven in Breda zorgt ervoor dat je meer kennis opdoet over de wijn die je drinkt
 • en de wijn die je daadwerkelijk wil drinken. Want daar zit wel degelijk een verschil tussen.

Wil je een borrel of wil je een glaasje wijn bij het eten? Het verschil is groot, en bij het wijn proeven in Breda wordt dit precies aan je uitgelegd. Daarnaast krijg je over de hele proeverij lekkere en minder smakelijke wijn te proeven. Op die manier kan je eenvoudig erachter komen wat je smaak is, en wellicht kom je nog wel voor verrassingen te staan. Want als je denkt niet van rode wijn te houden? Is er op de proeverij vast wel een wijn te vinden die je heerlijk vindt. Met andere woorden; kom wijn proeven in Breda! Nieuwsgierig? Kijk op juulswijn.nl.

Lees meer…

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
De mooiste creatieve kapsels

De mooiste creatieve kapsels

Naar de kapper gaan is voor veel mensen een kwestie van bijpunten, wassen of opnieuw kleuren. Meestal wordt er niets ingrijpends veranderd en wanneer u dit wel wilt, kan het zo zijn dat de kapper u wat raar aankijkt. Niet al te vaak komt het verzoek om een mooie hanenkam te laten maken of al het haar af te scheren behalve een mooie toef midden op het hoofd. Wanneer u dan ook nog denkt aan het verven in een zuurstokroze tint, is het meestal niet mogelijk om langs te komen. Dat is uiteraard heel erg zonde, want natuurlijk moet u het haar hebben dat u graag wilt. U kunt daarom het beste langsgaan bij een kapper die alles weet van creatieve kapsels. Bij stijlachteroverhaarstudio is niets te gek. U kunt hier uw haren in de meest uiteenlopende kleuren laten verven en uiteraard is het mogelijk om een mooi patroon aan te brengen door middel van scheren. Wanneer u zelf een idee in gedachten heeft, is het een mogelijk om de kapper te benaderen. Er wordt dan zo goed mogelijk naar uw idee gekeken om dezelfde haarstijl te creëren. U doet er goed aan om een afbeelding of een tekening mee te nemen wanneer het om een specifiek patroon gaat. Deze creatieve kapsels zijn natuurlijk heel leuk, omdat u dan echt eens wat anders heeft dan andere mensen. U kunt zonder enige zorgen meteen aan de slag om alles te regelen en dan weet u ook heel zeker dat u niet lang hoeft te wachten. Vraag dus ook gerust eens om advies wanneer u het zelf nog niet zo goed weet. De kapper heeft al vele creatieve kapsels gemaakt en kan dus ook goed aangeven wat er zoal in is. Door snel contact op te nemen via de website kunt u ook gemakkelijk overleggen over de opties en u weet dan al snel wat u allemaal kunt laten doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om naast scheren en verven het aar te knippen. U kunt terecht met veel verschillende haartypes, zodat er altijd iets moois gedaan kan worden dat helemaal bij u past. De creatieve kapsels kunnen ook van tijd tot tijd worden aangepast tot weer een hele mooie nieuwe creatie. Kijk gerust even op de website voor informatie:

 • Op dinsdagen altijd zonder afspraak binnenlopen
 • Ook op andere dagen beschikbaar met afspraak
 • Altijd zeer goede prijzen voor de creatieve kapsels

Doordat er geen hoge kosten aan de creatieve kapsels verbonden zijn, is het goed om vaker naar deze kapper te gaan. U zult er in elk geval zeker geen spijt van krijgen en het is een goed idee om ook even naar de modetrends van dit moment te vragen. De kapper is immers dagelijks bezig met de nieuwste trends op het gebied van creatieve kapsels. Vraag dus gerust om advies!

Creatieve kapsels laten aanbrengen

Bij creatieve kapsels kunt u natuurlijk denken aan kapsels in een felle kleur of juist met heel weinig haar. Bij deze kapperszaak kunt u voor alles terecht zonder dat u daar moeilijk over hoeft te doen. Ook voor vrouwen die graag een korte coup geschoren willen hebben, is het geen enkel probleem om het hier te laten doen.

Professionele kapper

Het is goed om te weten dat deze kapper de creatieve kapsels op een zeer professionele manier kan maken. Door de jarenlange ervaring in het creëren van creatieve kapsels en natuurlijk de goede kijk op de laatste mode, weet u heel zeker dat u met een goed gevoel de zaak weer zult verlaten.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Kom bij ons voor winkelwagenmuntjes bedrukken

Kom bij ons voor winkelwagenmuntjes bedrukken

Als bedrijven hun naamsbekendheid willen vergroten, dan hebben zij de mogelijkheid om dit te doen door middel van het uitdelen van handige gadgets. Wij van JM Promotions zijn een bedrijf waar u heel veel mogelijkheden kunt vinden voor de aanschaf van dergelijke producten. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u de mooiste producten te leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze mogelijkheid van het winkelwagenmuntjes bedrukken? Wij hebben gemerkt dat het winkelwagenmuntjes bedrukken de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Dat is ook niet bepaald uitzonderlijk wanneer we kijken naar de doeltreffendheid van deze manier van het maken van reclame. Mocht u daarom ook graag bij ons winkelwagenmuntjes bedrukken willen laten, dan hopen wij dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk ook foto’s zien van het winkelwagenmuntjes bedrukken en u zult zien dat wij u diverse mogelijkheden kunnen aanbieden. Zoals u ziet, kunnen wij alles op de winkelwagenmuntjes bedrukken wat u maar zou willen. Mocht u dus graag winkelwagenmuntjes bedrukken willen laten met het logo van uw bedrijf, dan kunt u dat bij ons aanvragen. Wij zorgen er graag voor dat alles op tijd wordt afgeleverd en dat u precies datgene krijgt waar u naar op zoek was. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Wij lagen u graag zien welke mogelijkheden wij allemaal in huis hebben. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Kom dan vandaag nog even naar onze site kijken. Het adres van onze site is JMPromotions.nl. Hier kunt u ook een offerte aanvragen wanneer u graag bij ons winkelwagenmuntjes bedrukken wilt laten.

Bij ons is het winkelwagenmuntjes bedrukken zeer voordelig

Wij vinden het belangrijk dat wij u voor een goede prijs kunnen helpen. Vandaar dat wij alles op alles zetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u daarom graag met ons in zee willen gaan, dan kunt u er zeker van zijn dat wij u de goederen leveren die u nodig heeft om uw naamsbekendheid te vergroten. Wij hopen daarom ook van harte dat wij snel iets van u mogen horen. Onze mensen laten u graag zien wat wij allemaal voor u kunnen doen en wij kunnen u ook informeren over hoe u het beste resultaat kunt krijgen. Wilt u graag kosten besparen? Kom dan een keer informeren naar de mogelijkheid om de vervoerskosten te drukken. Wij werken voor het winkelwagenmuntjes bedrukken namelijk met een partner in China en wanneer u kiest om op tijd te bestellen, kunt u aanzienlijk veel geld besparen door te kiezen voor vervoer per schip. Deze optie is echter alleen mogelijk wanneer u in grote hoeveelheden bestelt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan vandaag nog even naar onze site JMPromotions.nl. Hier kunt u precies zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

Wij kunnen tal van goederen voor u bedrukken

Wilt u graag nog meer spullen bij ons laten bedrukken? Dat is uiteraard altijd mogelijk. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en wij nodigen u daarom ook uit om een keer een blik te werpen op onze:

 • muismatten
 • fietszadelhoesjes
 • fietslampjes
 • schrijfwaren
 • handschoenen
 • en vele andere producten

mocht u nog vragen hebben over onze diensten en producten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te woord te staan.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een carport ter bescherming van mijn auto

Een carport ter bescherming van mijn auto

Samen woon ik met mijn kinderen in een twee onder één kap en niet al te lang geleden hadden we een keer een stormachtige avond, waarbij er een pan van het dak is gewaaid, die rakelings langs de auto kapot gevallen is op de grinttegels van onze oprit. Ik heb al wel eens eerder schade gehad door storm en bedacht me op dat moment dat ik het heel prettig zou vinden om de auto meer beschut te kunnen parkeren. Bij onze huizen zijn echter geen garages gebouwd en om er nou één een paar straten verderop te huren, was voor mij geen optie. Ik heb toen besloten om eens informatie in te gaan winnen over het laten bouwen van een carport. Dat is een relatief goedkope optie voor mijn probleem en daarmee kan mijn auto altijd veilig geparkeerd staan.

Een carport samen met de buren

In onze straat staan meerdere woningen van hetzelfde type en de huizen zijn, als ze niet onder één kap staan, met de oprit aan elkaar geschakeld. Tussen ons huis en dat van de buren zit dus onze oprit en die van hen. Ik heb goed contact met mijn buren en dat is een stel waarvan de kinderen inmiddels het huis uit zijn en zij rijden ook een auto waar ze zuinig op zijn. Nadat de dakpan naar beneden was gekomen stond ik een keer met de buurman te praten en vertelde ik hem over mijn idee om een carport te plaatsen. Hij begreep mij maar al te goed en toen ik voorstelde om dit eventueel samen te doen, zodat we een deel van de beide opritten zouden overkappen, had hij hier zeker oren naar. Zo creëren we toch min of meer het effect van een eigen garage. Hij is een beste vent, maar ziet niet altijd direct de mogelijkheden van een oplossing en toen vertelde ik dat ik inmiddels al een keer op internet had gekeken naar een carport en daarbij een carport had gezien op terhuurnebv.nl die mij wel aansprak. Ik nodigde hem uit om bij mij op mijn laptop te komen kijken en toen heb ik hem de website van Ter Huurne Serres & Glassystemen laten zien. De carport die ik voor ogen had, bestaat uit twee golvende banen van glas, rustend op een frame, waarbij mijn buurman meteen de opmerking maakte dat we hiermee zo min mogelijk lichtverlies zouden hebben. Precies mijn gedachte. Ik vertelde hem dat Ter Huurne een gespecialiseerd glasbedrijf is. Zij maken onder andere:

 • Carports
 • Lichtstraten
 • Serres
 • Tuinkamers
 • Terrasoverkappingen
 • Windschermen
 • Balkonbeglazing

Alles waarvoor een oplossing met glas mogelijk is, hebben zij in eigen fabriek een oplossing voor gevonden. Daarnaast is alles maatwerk en had ik op de site inmiddels ook al gelezen dat een ontwerper van Ter Huurne ook een eventueel benodigde vergunning voor ons kon regelen. Ik wist natuurlijk wel een beetje hoe ik hem mee kon krijgen in mijn plan.

Kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Samen zijn mijn buurman en ik naar de showroom in Haaksbergen gereden, waar we vriendelijk werden geholpen en diverse carports hebben kunnen bekijken. Ik had van te voren al wat meetwerk verricht om een indicatie van de prijs te krijgen en dat viel ons beide nog reuze mee. Het bouwen van een garage heeft veel meer voeten in aarde, dus dit is voor ons een passende oplossing. De keuze was gemaakt, de carport zou er komen. Inmiddels zijn we enkele weken verder en is de carport al weer een tijdje af. Zowel mijn buurman als ik zijn erg tevreden over het resultaat en blij dat onze auto nu een veilig en droog onderkomen heeft.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Wij huurden deze vrouwelijke voice over in

Wij huurden deze vrouwelijke voice over in

Toen wij vorige maande een commercial wilden gaan opnemen voor ons bedrijf, kwamen wij tot de onnozele ontdekking dat wij nog helemaal geen vrouwelijke voice over hadden weten te vinden. Wij hadden alles in kannen en kruiken meenden wij, maar een vrouwelijke voice over hadden wij nog niet geregeld. Wij moesten daarom op heel korte termijn op zoek gaan naar een vrouwelijke voice over omdat wij namelijk al de studio hadden geboekt en wanneer wij deze zouden afzeggen konden wij pas maanden later weer een reservering maken. Vandaar dat wij dus op stel en sprong op zoek moesten naar een goede vrouwelijke voice over. Dat was geen eenvoudige taak kan ik u zeggen. Het was namelijk zo dat wij stad en land moesten afzoeken naar een professionele vrouwelijke voice over. Uiteindelijk kwamen wij na een aantal goede tips, terecht op de site van MariekeFrankema.nl. Deze vrouw werkt als vrouwelijke voice over en dat was precies wat wij nodig hadden. Wij vonden haar stem heel goed klinken en wij waren dan ook meteen enthousiast over haar mogelijkheden. Wij konden op haar site heel veel interessante informatie over deze vrouw vinden en wij hebben dan ook al heel snel kunnen besluiten dat wij graag met haar in zee wilden gaan. Mocht u ook een vrouwelijke voice over zoeken, dan kunnen wij Marieke van harte aanbevelen. Zij is namelijk uitermate professioneel en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben de samenwerking met deze vakvrouw dan ook als heel erg prettig ervaren. Marieke heeft namelijk aan een half woord genoeg en dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken. Zeker gezien het feit dat wij in een dure studio aan het werk waren, was het prettig dat Marieke weet hoe ze snel een goede opname kan maken. Wij zouden haar dan ook aan iedereen willen aanraden en wij zullen haar de volgende keer ook zeer zeker weer vragen om met ons te komen werken.

Marieke Frankema is een heel goede vrouwelijke voice over

Toen wij eenmaal de stem van Marieke hadden gehoord, waren wij er meteen zeker van dat dit het geluid van onze commercial moest worden. Wij wilden namelijk graag een heldere stem die voor iedereen prettig in het gehoor lag. Marieke was alles wat wij nodig hadden en wij hebben daarom ook voor deze vrouwelijke voice over gekozen. Daar hebben wij, zoals wij in het voorgaande reeds aangaven, ook geen seconde spijt van gehad. Wij hebben een heel mooie commercial weten te maken en wij hebben al heel veel complimenten gehad voor onze vrouwelijke voice over. Mocht u daarom ook een specialist op dit gebied zoeken, dan raden wij u Marieke van harte aan. Het is namelijk niet alleen een vakvrouw, het is ook iemand waarmee je heel goed kunt samenwerken. Ook is het heel prettig dat Marieke geen hoge tarieven vraagt voor haar diensten. Dat maakte het voor ons heel prettig om met haar samen te werken. Wij zouden haar daarom aan iedereen willen aanbevelen.

Wij zijn zeer tevreden over deze vakvrouw

Wij hebben inmiddels onze commercial afgemixed en wij zijn zeer blij met het resultaat. Marieke haar stem is werkelijk prachtig en wij zijn er zeker van dat onze commercial goed in de smaak zal vallen. Kortom:

 • wij raden Marieke van harte aan
 • wij hebben een heel mooie commercial kunnen maken
 • wij vonden een heel goede stem voor een heel goede prijs

Kijk voor meer informatie even op de site van Marieke. Hier vindt u heel veel nuttige informatie.

Posted by admin in Coaching en Workshops
Load more