Bij ons kunt u de cursus vakbekwaam persoon volgen

Als u met elektro-installaties werkt, moet u over de juiste papieren beschikken om bepaalde handelingen te mogen uitvoeren. Zo mag u bijvoorbeeld bij complexe installaties niet zomaar het gereedschap ter hand nemen om bijvoorbeeld een extra groep toe te voegen. Mocht u dit wel willen doen, dan moet u beschikken over de juiste papieren. Bij Ingeniumbedrijfsadvies kunt u deze papieren in huis halen. Wij kunnen u namelijk helpen aan de hand van onze cursus vakbekwaam persoon. Tijdens de cursus vakbekwaam persoon leert u alles wat u moet weten over het hoe en wat omtrent veilig werken, maar ook over hoe u bepaalde taken moet uitvoeren. Wij weten namelijk precies hoe dit moet en wij willen deze kennis graag met u delen. Op deze wijze kunt u er altijd zeker van zijn dat u goed werkt en dat u precies weet wat u doet. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen op onze site. Het adres van onze pagina is Ingeniumbedrijfsadvies.nl. Veel mensen hebben zich reeds opgegeven voor onze cursus vakbekwaam persoon, en zij hebben allemaal bij ons de korte cursus gevolgd. Tijdens deze cursus leren wij u precies hoe u veilig moet werken. Ook zullen wij u goed bijbrengen waar u allemaal op moet letten wanneer u ervoor wilt zorgen dat u de installatie op de juiste wijze aanpast. Wij werken altijd met mensen die al veel vakervaring hebben, dus wij willen u er graag op wijzen dat deze cursus vakbekwaam persoon niet geschikt is voor mensen die net zijn begonnen. Het is namelijk een aanvullende cursus en geen cursus die bedoeld is om mensen in te wijden in dit onderwerp. Wilt u daarom bij ons beginnen, dan is ervaring en vooropleiding een vereiste. Wij nodigen u van harte uit om op onze site te komen kijken welke opleidingen goed zijn voor ons.

Behaal uw certificaat na het volgen van de cursus vakbekwaam persoon

Wanneer u bij ons de cursus vakbekwaam persoon komt volgen, zullen wij u een dag lang onderwijzen over alles wat te maken heeft met veilig en goed werken. Wij zullen bijvoorbeeld stilstaan bij de vraag hoe u bepaalde installaties aan moet passen. Ook zullen wij u uitleggen tijdens de cursus vakbekwaam persoon hoe u zo veilig mogelijk werkt. Veiligheid is namelijk een van de belangrijkste dingen wanneer het gaat over werken met elektrische apparatuur. Mocht u werkgever zijn, dan is het goed om te weten dat u korting krijgt wanneer u meerdere werknemers bij ons de cursus vakbekwaam persoon laat volgen. Wij hanteren namelijk lagere tarieven per persoon wanneer u met meerdere mensen tegelijk bij ons in de leer komt. Mocht u daarom graag met ons willen samenwerken, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij staan altijd voor u klaar om u van raad te voorzien en wanneer u nog bepaalde vragen heeft, kunt u die natuurlijk ook altijd aan een van onze mensen stellen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op Ingeniumbedrijfsadvies.nl zouden mogen ontvangen. Mocht u liever willen bellen, dan kunt u ons nummer vinden op onze site.

Wij helpen u op meerdere locaties in het land

Wanneer u graag bij u in de buurt onderwezen wilt worden, kunt u altijd even op onze site komen kijken waar wij allemaal actief zijn. U zult merken dat wij op tal van plaatsen de cursus geven. Kortom:

  • wij leren u hoe u veilig kunt werken met elektrische installaties
  • wij bieden onze cursus op vele plaatsen aan
  • wij bieden u groepskorting

Kijk snel op IngeniumBedrijfsadvies.nl.