Sloopauto verkopen? Bel dan Nationale Sloopauto Ophaaldienst!

Heeft u een ongeluk gehad en is uw auto total los verklaard? Neem dan 24/7 contact op met Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Wij staan altijd voor u klaar als Nederlands sloopauto opkoper. Aangezien u nooit weet wanneer er iets gebeurd met uw auto, bieden wij een non-stop dienstverlening aan. Wellicht heeft u al een tijdje uw sloopauto staan en wilt u deze graag verkopen. Ook dan bent u van harte welkom bij ons. Wij werken samen met erkende schade- en demontagebedrijven voor betrouwbare service. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan voor meer informatie onze website of neem gelijk contact op voor het inplannen van een ophaalmoment. Wilt u vooraf eerst een prijsindicatie voor uw auto? Stuur ons dan een aantal goede foto’s door. Wij geven realistische vergoedingen en komen uw auto geheel vrijblijvend ophalen. Of u nu alleen in het weekend tijd heeft of een spoedgeval midden in de nacht, wij staan altijd voor u klaar!

Sloopauto verkopen voor een goede prijs

Een sloopauto heeft u helemaal niets meer aan en is eigenlijk niets meer dan een last dat in de weg staat. Laat uw sloopauto daarom ophalen door Nationale Sloopauto Ophaaldienst. U ontvangt van ons een eerlijke prijs voor uw auto. Milieubewust en goed voor uw portemonnee! Heeft u gebeld en een afspraak ingepland? Dan nemen wij gelijk het vrijwaringsbewijs mee en het bedrag dat de auto nog waard is. Wij melden vervolgens de auto voor u af bij de Belastingdienst en RDW. Onze dienstverlening bieden wij aan in heel Nederland. Wij werken daarvoor samen met professionele erkende bedrijven, die zich strikt aan de milieuwetten en regelgeving houden. Zij bieden u daarbij betrouwbare, vakkundige en snelle service aan, want dat vinden wij zeer belangrijk.

Werkwijze

1) Bel 06 38 50 50 38 wanneer het u uitkomt (24/7 bereikbaar!)

2) Wij halen uw auto op en u ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs

3) Wij betalen u direct in contanten en melden uw auto af bij RDW/Belasting

Sloopautoverkopen.com

Sloopauto of repareren?

Door een ongeval of ongelukkig voorval kan uw auto flinke schade oplopen. Niemand zit te wachten op een zoektocht naar een andere auto. In sommige gevallen is het echter noodzakelijk, omdat de reparatiekosten hoger uitvallen dan de dagwaarde van uw auto. Dit wordt ook wel total los genoemd, waarbij u de auto laat afschrijven. Wilt u de mogelijkheden verkennen van goedkope reparaties? Dan willen wij u zeker een aantal automonteurs en schade-experts aanbevelen, die voor een kleine prijs uw auto willen maken. In de meeste gevallen is het verstandiger om uw geld te investeren in een andere auto. Wilt u uw sloopauto verkopen, dan adviseren wij altijd om de auto te laten ophalen. Voor het laten ophalen, hoeft u bij Nationale Sloopauto Ophaaldienst geen kosten te betalen. U belt naar ons nummer 06 38 50 50 38 voor het doorgegeven van de gegevens en binnen een kwartier neemt een schade-expert al contact met u op om een afspraak in te plannen. Dus is u auto klaar voor de sloop? Neem dan wanneer het u uitkomt contact met ons op!

Sloopauto verkopen aan Nationale Sloopauto Ophaaldienst:

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Eerlijke vergoedingen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade-experts voor advies en goedkope reparaties
  • Afspraak op elk moment mogelijk
  • Auto wordt gratis opgehaald
  • Werken enkel samen met erkende bedrijven
  • Uw partner voor sloopauto verkoop

Uw sloopauto verkopen? Neem dan contact op met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst! Bekijk voor meer informatie onze website: sloopautoverkopen of neem direct contact op via 06 38 50 50 38!