Op zoek naar ergonomische kantoorstoelen?

Bent u op zoek naar ergonomische kantoorstoelen? Zoek dan niet verder! Bij vke vind u de beste ergonomische kantoorstoelen voor op elk kantoor. Ons bedrijf bied naast kantoorstoelen ook andere ergonomische producten aan die er voor zorgen dat de werkplek een stuk fijner wordt en mensen minder gezondheidsklachten krijgen zoals last van hun rug door de stoel waar ze op zitten of bijvoorbeeld last van hun hand door de muis die ze gebruiken bij hun computer. Bij Visser BV zorgen wij er voor dat u de beste ergonomische producten krijgen die de werkervaring bevorderen en helpt met het welzijn van uw medewerkers. 

Waarom ergonomisch?

Elke werknemer heeft het wel een keer meegemaakt. Stoelen die niet fijn zitten, een muis die moeilijk is vast te houden en na een tijdje pijn begint te doen, of een te klein toetsenbord dat heel laster is te gebruiken. Ergonomische producten gaan deze klachten tegen en vormen met het lichaam mee, zodat de werknemer de minste klachten krijgt en zo veel gezonder en beter kan werken. Maar wanneer weet u dat u ergonomische producten nodig heeft? Dit is als:

  • Uw personeel vaak grote delen van de dag zittend spendeert
  • Uw personeel klachten ervaart zoals aan hand of rug. 
  • Uw personeel liever staat of zit op andere plekken dan het bureau. 

De belangrijkste oorzaak van rugklachten is een onjuiste zithouding. Als je niet juist zit, zorgt dit er voor dat je spieren gespannen komen te staan en op lange termijn zorgt dit voor overbelasting. Hierdoor kunnen chronische rug, schouder en nekklachten ontstaan. Langdurig een correcte zithouding aannemen terwijl het lichaam hier niet aan gewend is is lastig. Vaak valt men terug in de oorspronkelijke houding. Daarom kan u het beste voor ergonomische kantoorstoelen kiezen. U wordt automatisch in de juiste houding gezet, en zo worden de rugklachten verlaagd met maar liefst 90 procent. Hierdoor vermindert u als ondernemer het ziekteverzuim en het aantal rugklachten van uw werknemers, waardoor uw personeel productiever en gelukkiger zou werken. Zo betaald een investering zich toch terug

Zo werken andere ergonomische kantooraccessoires ook bij het verbeteren van het welzijn van uw personeel en vermeiden van ziekte. Enkele voorbeelden hiervan zijn ergonomische muizen, laptopstandaarden en bijvoorbeeld voetensteunen. Door gebruik te maken van al deze producten wordt de ervaring op uw werkplek geoptimaliseerd.

Over ons bedrijf

vke is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de werkervaring van personeel. Dit doen wij met passie op verschillende gebieden, zoals ergonomische kantoorstoelen, muizen of andere kantooraccessoires. Hiernaast verlenen wij ook diensten zoals lichtmeting, akoestiek meting of werkplekonderzoek. Zo willen wij graag u helpen om uw werkplek te verbeteren en voor de beste gezondheid en welzijn van uw personeel te creëren. Voor eventuele vragen over onze producten kan u vrijblijvend contact met ons opnemen via onze website, email, telefoon of kan u een bezoek plannen aan onze showroom, zodat u echt kan zien wat uw koopt en hoe fijn ergonomische producten zijn. Wacht dus niet langer, en kijk snel verder op onze website voor de beste ergonomische kantoorstoelen en producten, voor de beste prijs. 

https://www.vke.nl/ergonomie/zitten/