Op zoek naar een textieldrukkerij?

Het maakt niet uit wat voor typt textiel je wilt laten bedrukken, VK Print is dè textieldrukkerij voor jou en jouw bedrijf. Ze hebben een uitgebreide, jarenlange ervaring met het bedrukken van textiel op allerlei manieren, en garanderen je een mooi en professioneel resultaat. Bij VK Print kun je terecht om textiel te laten bedrukken op verschillende manieren. De ene drukwijze is namelijk de andere niet, en ieder medium leent zich weer voor een andere manier van drukken. VK Print biedt onder andere de volgende drukwijzen aan:

  • Vlakzeefdruk
  • Tampondruk
  • Rondzeefdruk
  • Textieldruk

Zoals je ziet zijn ze gespecialiseerd in drukken met behulp van zeven, want elk van bovenstaande manieren zijn zeefdruktechnieken. Doordat zeefdrukken zich goed leent voor het drukken op textiel, noemt VK Print zichzelf ook wel een textieldrukkerij. Hun druktechnieken zijn namelijk perfect voor zaken als t-shirts, caps/petjes, jassen en capes. Ook andere soorten bedrijfskleding kunnen door VK Print worden bedrukt, met bijvoorbeeld het logo of de slogan van je bedrijf. Ook sponsorshirts laten drukken van bij VK Print. het maakt immers niet uit wat je op het T-shirt wilt laten drukken. Of het nu een logo is, een quote, of een leuke afbeelding. Bij VK Print kun je het allemaal op textiel laten drukken, mits het ontwerp niet teveel kleuren heeft.

Wat kun je op textiel laten drukken?

Als je via een textieldrukkerij zoals VK Print iets op een serie T-shirts wilt laten drukken, om ze bijvoorbeeld Op zoek naar een textieldrukkerij?als sponsorshirts te gebruiken, dan is het wel handig om je een beetje te verdiepen in de techniek van het zeefdrukken. Je kunt namelijk door middel van zeefdrukken hele mooie resultaten krijgen, maar je kunt niet zomaar elke afbeelding zeefdrukken. Foto’s bijvoorbeeld, kun je beter op een andere manier laten drukken. Om iets te kunnen zeefdrukken is het namelijk belangrijk dat de afbeelding uit kleurvlakken bestaat, die grotendeels dezelfde kleuren hebben. VK Print maakt dan enkele zeven die na elkaar Woden gebruikt om de afbeelding op de stof te drukken (ook wel zeven genoemd). Hoe meer kleuren je gebruikt, hoe meer zeven er gemaakt moeten worden door de textieldrukkerij, dan je begrijpt dat het dan best wel in de kosten kan lopen om jouw serie textiel te laten bedrukken. Om die reden is het belangrijk dat je een afbeelding selecteert met slechts enkele kleuren, die redelijk makkelijk om te zetten is in een serie zeven, waarmee VK Print als textieldrukkerij jouw afbeelding op het stoffen medium drukt.

Wat doet deze textieldrukkerij nog meer?

Je kunt niet alleen bij VK Print terecht om textiel te laten zeefdrukken. Deze textieldrukkerij doet namelijk nog veel meer! Zo bieden ze diverse zeefdruktechnieken aan voor allerhande ondergronden. Denk maar eens aan een rondzeefdruk. Deze manier van zeefdrukken is perfect voor ronde objecten zoals mokken, glazen en andere cilindervormige objecten. VK print heeft de juiste inkt in huis om bijna elk materiaal te kunnen bedrukken met een print die duurzaam is. Dus of je nu lastig, hout of glas wilt laten zeefdrukken, VK Print kan het allemaal. Huur ze dus in als textieldrukkerij of als zeefdrukker voor allerlei andere objecten en doe je voordelen met deze oude, maar erg gemoderniseerde techniek!