Op zoek naar goede bedrijfssoftware? 

Als je een eigen onderneming hebt, dan weet je vast wel hoe belangrijk het is om je administratie op orde te hebben. Je moet verschillende zaken goed bijhouden en bewaren. Om het je wat gemakkelijker te maken, kun je gebruikmaken van speciale bedrijfssoftware. Dit is een speciaal softwarepakket waar verschillende modules inzitten die je je kunnen helpen bij het doen van je administratie. Denk hierbij aan modules voor je boekhouding, maar ook voor je klantenbestand of urenregistratie voor je personeel. Het gebruiken van de juiste bedrijfssoftware kan je een hele hoop tijd besparen. 

Bedrijfssoftware van Offective 

Wanneer je een eigen onderneming hebt, is het dus verstandig om te investeren in de juiste bedrijfssoftware. Goede bedrijfssoftware hoeft helemaal niet duur te zijn, maar doet wel precies wat jij nodig hebt. Wanneer je kiest voor software op maat, zul je dus precies die modules kunnen gebruiken die je nodig hebt en hoef je ook niet onnodig te betalen voor de modules die je niet gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld een dienst verleent, zul je niet zoveel hebben aan een webwinkelkoppeling. Wanneer je kiest voor de bedrijfssoftware van Offective, krijg je de software op maat die je nodig hebt. De softwarepakketten zijn flexibel en dus geheel naar wens aan te passen. Ben je specifiek op zoek naar software voor je financiële administratie of juist voor relatiebeheer? Dat ken met de software van Offective allemaal. De softwarepakketten van Offective bestaan namelijk uit verschillende modules die je allemaal een voor een aan of uit kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit modules met betrekking tot: 

  1. Boekhouding 
  2. Relatiebeheer 
  3. Facturatie 
  4. Verkoop 
  5. Urenregistratie 
  6. Personeel 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden met de softwarepakketten van Offective. Doordat je alle modules een voor een een of uit kunt zetten, krijg je binnen het pakket dus alleen te zien wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Dit houdt de software gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Omdat de softwarepakketten van Offective volledig online gebruikt worden, heb je dus ook nog eens altijd toegang tot je software. Wanneer je bijvoorbeeld bij een klant bent en ter plekke een factuur uit wilt draaien, is dat dus geen probleem. De software van Offective is ook nog eens zo in elkaar gezet, dat alle modules naadloos op elkaar aansluiten. Ze werken allemaal perfect samen, waardoor je niet alles een voor een in elke module moet gaan aanpassen. Dit scheelt je natuurlijk een hoop tijd die je vervolgens in je onderneming kunt steken. De bedrijfssoftware van Offective is dus ontzettend gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Iedereen zou ermee om moeten kunnen gaan. Wanneer je echter ergens niet uitkomt, dan kun je gerust contact opnemen met Offective. De helpdesk staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Op de website vind je tevens verschillende video’s terug die je uitleggen hoe de software van Offective te gebruiken is.  

Maak nu een gratis proefaccount aan 

Ben jij ook ondernemer en ben je op zoek naar goede bedrijfssoftware? Kies dan voor de online softwarepakketten van Offective. De software van Offective is ontzettend gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Je kunt zelf bepalen van welke modules je gebruik wilt maken en de rest laat je lekker achterwege. Zo heb je dus toch een alles-in-een oplossing voor je administratie, zonder dat je teveel verschillende functionaliteiten hebt. Kijk op https://www.offective.nl/ voor meer informatie over de bedrijfssoftware van Offective. De online softwarepakketten zelf uitproberen is natuurlijk ook mogelijk. Maak nu via de site een gratis proefaccount aan en probeer de software van Offective een maand lang gratis uit. Als je een startende ondernemer bent, kun je zelfs een jaar lang gratis gebruikmaken van de software van Offective.