Ben je op zoek naar een verhoogde systeemvloer? 

Een verhoogde systeemvloer wordt tegenwoordig in veel kantoren gebruikt. Voorheen werden dergelijke vloeren veelal gebruikt in computerruimtes of serverruimtes. Een verhoogde systeemvloer zorgt er namelijk voor dat alle kabels van de apparaten in de ruimte netjes onder de vloer kunnen worden weggewerkt. Zo bespaar je ruimte en voorkom je gevaarlijke situaties doordat mensen over de kabels kunnen struikelen. Tegenwoordig wordt een verhoogde systeemvloer echter ook buiten serverruimtes of computerruimtes gebruikt. Vrij logisch ook eigenlijk, daar zo’n vloer meerdere voordelen heeft en meerdere toepassingen kent.  

Een verhoogde systeemvloer van System Floor Technics 

Een verhoogde systeemvloer kent dus vele verschillende toepassingen. Niet gek ook, als je kijkt naar de vele voordelen die het biedt. Een systeemvloer was oorspronkelijk bedoeld om kabels weg te kunnen werken onder de vloer. Tegenwoordig gaat alles digitaal en staat menig kantoor vol met computers en verschillende andere apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan printers, projectors en wandschermen. Niet gek dus dat er nu ook al veel kantoorruimtes zijn die gebruikmaken van zo’n verhoogde systeemvloer. Doordat de vloer verhoogd is en er een holle ruimte onder de vloer ontstaat, kunnen alle kabels netjes worden weggewerkt onder de vloer. Een net en opgeruimd kantoor is natuurlijk een veel fijnere plek om te werken dan een rommelig kantoor waar overal kabels liggen. De holle ruimte onder de vloer kan ook nog gebruikt worden voor andere doeleinden dan alleen het veilig en netjes wegwerken van kabels. Doordat de holle ruimte onder de vloer net zo groot is al het gehele vloeroppervlak, kunnen daar bijvoorbeeld ook koelinstallaties geplaatst worden. Deze koelinstallaties zijn bijvoorbeeld handig in een serverruimte. Je wilt natuurlijk niet dat je servers oververhit raken en je hele website of dienstverlening offline wordt gehaald. Daarom is het dus belangrijk om je serverruimte op de juiste temperatuur te houden. Door het gebruiken van systeemvloeren, kun je dus je koelinstallaties onder de vloer kwijt. Deze kunnen de ruimte dan efficiënt koelen en de koude lucht enkel verspreiden naar de plaatsen die ook echt gekoeld moeten worden. Dit bespaart je natuurlijk een hoop geld. Een andere reden waarom een systeemvloer een goed alternatief is voor een gewone vloer in een kantoorruimte is vanwege het feit dat een verhoogde systeemvloer flexibel is. Wanneer je bijvoorbeeld gaat herorganiseren, gaat verbouwen of je kantoorruimtes gewoon anders wilt indelen, kan de vloer namelijk gewoon mee. Een systeemvloer is namelijk gemakkelijk te breiden met nieuwe onderdelen of van vorm te veranderen doordat de onderdelen allemaal te demonteren en opnieuw te installeren zijn. Wanneer je op zoek bent naar een verhoogde systeemvloer, laat deze dan installeren door System Floor Technics. System Floor Technics kan voor jou een systeemvloer op maat ontwerpen, leveren en installeren. Je bent dan niet alleen verzekerd van een systeemvloer van goede kwaliteit, maar deze wordt dan ook nog eens voor jou op professionele wijze aangelegd. Bij System Floor Technics ben je dus verzekerd van een goede service. Naast het aanleggen van vloeren, kun je bij System Floor Technics ook terecht voor accessoires en onderdelen voor je vloer: 

  • Veegranden 
  • Hellingbanen 
  • Trappen 
  • Leuningen 

Neem contact op of bekijk het assortiment online 

Wil jij nu ook zo’n verhoogde systeemvloer in jouw kantoorruimte, computerruimte of serverruimte? Kijk dan op systemfloortechnics.nl voor meer informatie over systeemvloeren en het volledige assortiment van System Floor Technics. Je kunt via http://www.systemfloortechnics.nl/ ook contact opnemen voor een bestelling of een offerte. Heb je online een keuze kunnen maken? Vraag dan gemakkelijk via de site jouw vloer aan. System Floor Technics komt je vloer dan op professionele wijze leveren en monteren. Zo ben je dus verzekerd van een perfect resultaat.