Whiteboard

Koop een whiteboard bij Whiteboard-Flipover. Dit is een webshop waar je allerlei soorten whiteboards vindt. Van de eenvoudige versies die je aan de muur hangt, de verrijdbare varianten en uitvoeringen waar nog meer aandacht is besteed aan het design. Bij dit product denken we snel aan de praktische witte uitvoeringen. Een wit bord die een presentator of een andere deelnemer in een bijeenkomst kan gebruiken om zijn verhaal uit te beelden of uit te schrijven. Vaak kan het namelijk helpen om door middel van kernwoorden of kernzinnen jouw verhaal helder te krijgen voor de deelnemers. Hier wordt ook weleens een flipover voor gebruikt, maar ook een whiteboard kan hier goed voor gebruikt worden. Een voordeel hiervan is dat wat geschreven wordt, ook weer snel uit te wissen is. Meestal is een wisser of een droge doek bij de hand, zodat eventuele fouten weggehaald kan worden. Of als de ruimte vol is, gewist wordt wat niet meer relevant is. Er zijn ook uitvoeringen verkrijgbaar met twee extra uitklapbare schermen. Dit is als het ware een drieluik en geeft nog meer ruimte om het uitschrijven of uittekenen van een verhaal. Bekijk welk whiteboard gepast is voor jouw ruimte en bij jouw budget voor een professionele uitstraling van een vergaderruimte.

Een exclusief whiteboard

Er bestaan uitvoeringen met vaste maten. Hier zal je vast een type vinden die geschikt is voor de ruimte. Maar je kan ze ook op maat laten maken. Wanneer de maten net niet goed genoeg aansluiten op de muur of als je andere ideeën hebt over de indeling. Ga hiervoor naar de categorie Whiteboard op maat en je ziet de volgende uitvoeringen die je helemaal kan laten maken zoals jij wilt:

  • Een standaard uitvoering
  • Emaille uitvoering
  • Emaille mat uitvoering
  • Mica uitvoering
  • Mica staal uitvoering
  • Bedrukte uitvoering
  • Standaard/Emaille/Mica met panelen

Welke maten je kan opgeven, dat verschilt per type. Vaak heb je een maximaal voor de breedte en de lengte. Dit wordt netjes opgegeven bij het product. Open het artikel van jouw keuze en je ziet een optie om de door jou gewenste maten in te voeren. Verder lees je ook de verdere eigenschappen van de whiteboard. Onder andere de kwaliteit en het materiaal wordt omschreven. Verder wordt ook de garantie vermeld en de kwaliteit van het oppervlak waar op geschreven wordt. Essentieel is dat het prettig is om hier op te schrijven en ook dat deze ook makkelijk schoon te maken is. Met name droge uitwisbaarheid is een uitkomst, omdat er dan geen extra handelingen gedaan hoeven worden om de whiteboard schoon te krijgen. Efficiëntie speelt een grote rol bij een whiteboard, maar uitstraling ook.

De basic uitvoeringen

Speelt de exclusiviteit een minder grote rol en is het belangrijk een praktisch whiteboard aanwezig te hebben? Dan zijn de standaarduitvoeringen van Whiteboard-Flipover.nl al voldoende. Bekijk of je liever een hebt die op de wand gemonteerd kan worden of een verrijdbare uitvoering die door de ruimte of tussen ruimtes verplaatst kan worden. Een verplaatsbaar type is ideaal voor een laag budget, zodat deze op iedere plek kan staan. Voor een laag bedrag van ongeveer €20,- heb je al een mooi bord die gebruikt kan worden bij de presentaties. Zeker als je net begint met je bedrijf, is dit een mooi exemplaar om mee te beginnen. Tenslotte zullen de gebruikers al blij zijn dat ze iets bij de hand hebben om op te schrijven. Naast dat ze met stift te beschrijven zijn, zijn ze ook magnetisch en beschikken ze over een afneembare pennenbak. Om lang plezier te hebben van dit bord, is het wel belangrijk ze eens per maand goed te reinigen met een reinigingsspray of lauw water.