Zonnepanelen kopen in Rotterdam levert gewoon geld op

Mijn vriendin en ik hebben een heel leuk huis kunnen kopen vlak buiten Rotterdam. Een huis met een leuke tuin, goede aansluiting op de infrastructuur en we zijn direct aan de slag gegaan met uitbouwen. Dit hebben we gedaan terwijl we nog in ons vorige huis woonden, omdat ik een bedrijf aan huis heb. Ik moet gewoon kunnen werken. Toen de verbouwingen klaar waren, hadden we een compleet kantoor aan huis dat nagenoeg vrijstaand was. Ideaal natuurlijk, maar ik had gelezen dat ik geld kon verdienen met zonnepanelen kopen in Rotterdam. Ik wist echter niet helemaal hoe dat nou werkte en wat de beste aanpak was, dus het dak van de uitbouw hadden we op dat moment nog niet helemaal laten doen. Een vriend van me vertelde dat Solar Stunter (https://solarstunter.nl/zonnepanelen-kopen-rotterdam/) in Maasdijk veel informatie over de mogelijkheden op de website had staan. Dat trok me direct aan, want ik wilde niet direct zonnepanelen kopen in Rotterdam, ik wilde vooral informatie hebben over de mogelijkheden. Ik had een leuk spaarpotje in mijn bedrijf, dus ik kon het geld wel missen – maar dan moest dat geld wel direct voor mij aan het werk gaan. Anders is zonnepanelen kopen in Rotterdam niet de moeite waard naar mijn mening.

De zonnepanelen kopen in Rotterdam loont echt

Ik ging in gesprek met de mensen van het bedrijf en gaf aan dat ik zonnepanelen kopen in Rotterdam overwoog maar nog niet helemaal zeker was. Wat bleek: door de uitbouw van ons huis was zonnepanelen kopen in Rotterdam de ideale optie omdat we een compleet dak konden voorzien van zonnepanelen zonder dat er extra aanpassingen nodig waren. Omdat het dak ook nog eens nieuw was, was zonnepanelen kopen in Rotterdam helemaal geen probleem. Solar Stunter kon de panelen zelf monteren voor me als ik dat wenste. Ik kreeg een prijs voorgelegd, bekeek de mogelijkheden en koos toen direct voor zonnepanelen kopen in Rotterdam. Ik wilde namelijk beginnen met terugverdienen én wilde het dak rond hebben zodat ik weer aan het werk kon binnen mijn bedrijf. Anders is een spaarpotje natuurlijk wel heel snel weg. Een paar kleinigheden moesten nog geregeld worden:

  • Offerte goedkeuren;
  • Materiaal bestellen;
  • Zonnepanelen plaatsen.

Dat was gelukkig allemaal snel geregeld. Het zonnepanelen kopen in Rotterdam was een kwestie van een paar uur geweest en nu konden we beginnen met het terugverdienen. Echt geweldig, want de panelen werden precies voor de zomer van 2018 geplaatst, de zomer waarin we echt veel meer zonuren hebben gehad in Rotterdam dan alle jaren ervoor. Af en toe zagen we de meter zelfs teruglopen – al is dat natuurlijk niet echt moeilijk wanneer je veel stroom opwekt en niets gebruikt omdat je buiten in de tuin zit.

Was het een goede investering?

De buren zeiden aanvankelijk dat ze het geen gezicht vonden, maar inmiddels hebben zij ook hun eigen zonnepanelen besteld omdat zij overtuigd zijn van de voordelen. Door de sterke zomer is de periode van terugverdienen voor ons ook veel korter geworden. Wat ik wel moet zeggen, is dat het verstandig is om goed te kijken naar de aanbieder die je kiest voor zonnepanelen kopen in Rotterdam. Het is namelijk niet zo dat alle bedrijven evenveel informatie geven over de mogelijkheden en ik hoorde dat ook niet alle aanbieders zoveel ondersteuning bieden als dat wij gekregen hebben van Solar Stunter. Die hulp en mogelijkheden hebben er echter wel voor gezorgd dat wij kunnen genieten van onze panelen en dat de stroomrekening gewoon nihil is, zeker wanneer we stroom terug kunnen leveren.