Wilt u een grote groep mensen direct bereiken? Laat dan flyers drukken

Om grote groepen mensen te bereiken zijn er natuurlijk allerlei digitale media die u kunt inzetten. Want het heeft nog maar weinig nut om een advertentie in de krant dan wel een magazine te zetten. Voor sommige doelgroepen kan dat overigens best werken, maar het digitale heeft het toch echt wel overgenomen. Maar hoe zit het dan met flyers drukken? Uit onderzoek blijkt dat flyers drukken absoluut nut heeft. Want u deelt het uit, doorgaans buiten, en de mensen hebben er daardoor direct een gezicht bij. En daarmee hebt u een eerste stap gezet. Of het nu gaat om mensen over te halen een kunstproject te bezoeken, een winkel te bezoeken of om mensen te wijzen op een concert, laat flyers drukken en deel ze uit op drukke locaties in de stad waar u tevens direct de juiste doelgroep kunt aanspreken. Voor goede doelen is een drukke winkelstraat perfect terwijl evenementen het beste aangekondigde kunnen worden rond de campus van een universiteit, hoge of lage school. Op printselect.nl leest u wat wij allemaal in petto hebben. flyers drukken is onze dagelijkse bezigheid en wij helpen natuurlijk mee met het ontwerpen van deze flyer. Naast het flyers drukken bedrukken we diverse kantoorbenodigdheden dus u zult begrijpen dat wij erg veel zakelijk klanten hebben. U wilt immers briefpapier, dozen, enveloppen en visitekaarten met de juiste bedrijfsgegevens daarop in huis hebben liggen. Dat straalt professionaliteit uit. Bij Print Select kunnen we u hier allemaal aan helpen.

Voor het flyers drukken kunt u het beste bij ons terecht

Weet u al precies welke flyers u drukken wilt? Of denkt u nog na over de boodschap? U wilt er bijvoorbeeld een foto op plaatsen die in het oog springt. Een slagzin is ook geen slecht idee net als het programma, mits het om een voorstelling of evenement gaat. U wilt dat de mensen direct gegrepen worden door het papiertje zodat het niet in hun achterzak, tas of zelfs in de prullenbak verdwijnt. En dat is tevens waar onze professionals u graag bij helpen. Want wij hebben natuurlijk dagelijks met dergelijke kwesties te maken. En dat betekent dat u het beste even persoonlijk contact met onze klantenservice kunt opnemen. Bel, stuur een mail of lees onze blog even door. U kunt ons volgen via diverse sociale media zodat u daar inspiratie op kunt doen. Via Twitter, Facebook en Instagram kunt u ons trouwens ook even een berichtje sturen, daar doen we beslist niet moeilijk over. Wat zijn zoal de voordelen van het flyers drukken als u voor ons bedrijf kiest? Enkele argumenten staan hieronder op een rijtje:

  • Wij doen aan snelle en blanco bezorging zonder verdere advertenties,
  • Wij produceren in eigen huis in tegenstelling tot onze concurrenten. En dat betekent dat we direct na het binnenkomen van uw bestelling kunnen beginnen aan het flyers drukken,
  • We beiden een voordelig resellerprogramma aan,
  • Spoedleveringen zijn bij ons geen uitzondering dus kom maar door met uw eisen!

Spoedleveringen zijn bij ons tegen en kleine meerprijs optioneel

Hopelijk denkt u voor het flyers drukken vanaf nu aan ons. U weet maar nooit wanneer we van pas komen dus vergeet niet om de site even te bookmarken. Vanuit Duiven bieden wij een landelijke dekking en omdat we gebruik kunnen maken van diverse bezorgbedrijven zoals PostNL en DHL is uw pakket altijd spoedig in huis. Kijk gerust even op onze site want we leggen u de diverse aangeboden druktechnieken uit. En wist u dat we doorgaans ook altijd wel wat vacatures open hebben staan? Reageer snel.

Lees meer…