Wilt u het vliegtuig volgen van uw geliefde?

Wilt u graag het vliegtuig volgen waarin uw geliefde vertrekt omdat hij of zij tijdelijk in het buitenland gaat wonen? We kunnen het ons goed voorstellen dat u dan even van slag bent en dat u graag wilt weten of hij veilig is aangekomen. Wist u dat u gratis elk passagiersvliegtuig in de hele wereld kunt volgen? Een vliegtuig volgen kan door onze website te bezoeken: vluchtvolgen.nl. Op de landingspagina vindt u direct een kaart van West-Europa met Nederland als middelpunt. U vindt alle actuele vluchten inclusief informatie over de codering, het type vliegtuig en zelfs wat de huidige snelheid is waarmee het vliegt. Dat maakt het vliegtuig volgen tot een leuke activiteit en u vindt het wellicht niet zo vreemd dat we vele bezoeken per dag hebben. Niet alleen maar omdat een partner, familielid of goede vriend een verre reis maakt, maar ook om een vliegtuig te volgen omdat het simpelweg erg leuk is om te doen. Misschien is uw partner piloot of stewardess. Dan is het vliegtuig volgen waarin diegene vliegt een terugkerend fenomeen. U kunt bij wijze van spreken zien wanneer hij thuis is voor het avondeten. Het leven van een piloot is een leven van jetlags en irreguliere tijden. De kans dat hij op tijd thuis is voor welke maaltijd dan ook is nihil, maar dankzij onze website kunt u in ieder geval zijn vliegtuig volgen.

Voor velen is vliegtuig volgen een ware hobby geworden

Voor het vliegtuig volgen brengen we vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Dit is een gratis service die we verlenen. Dus bookmark de site en neem regelmatig een kijkje. Daar gaat u beslist geen spijt van krijgen. Hebt u er geen trek in om continu uw pc of laptop aan te hebben staan? Dan kunt u ook de app downloaden zodat u op uw smartphone en uw tablet het vliegtuig kunt volgen. Er zijn diverse programma’s waarmee u trouwens de vlucht in de gaten kunt houden en u vindt op onze website diverse mogelijkheden.

  • Kies de tracer uit die u graag gebruikt,
  • Of kies ervoor om direct de app te downloaden,
  • Ook kunt u de aankomst- en vertrektijden opzoeken van Nederlandse luchthaven zoals Rotterdam, Eindhoven, Schiphol en Maastricht.

Als u de map groter maakt dan zult u zien dat er honderden vliegtuigen over de hele wereld in de lucht zijn. Hebt u daarom moeite om de vlucht te vinden waarin een bekende van u zit? Maar kent u het vluchtnummer wel? Dan kunt u dat vluchtnummer invullen in de zoekbalk zodat u toch erg snel het vliegtuig volgen kunt dat uw geliefde meeneemt. Op onze site vindt u trouwens ook een prachtig filmpje van het vluchtverkeer boven Europa en het geeft een mooi beeld van de drukte boven dit continent.

U kunt allerlei leuke vluchtinformatie opzoeken

Naast het feit dat het voor partners erg geschikt is om deze site en deze programma’s te gebruiken is het voor de vliegtuigspotter ook een ideaal gereedschap. Natuurlijk kunt u nog altijd langs de kant van een landingsbaan gaan zitten met een verrekijker en notitieblokje. Maar als u deze vlucht voor langere tijd wilt volgen dan komt deze app als geroepen. Zoek het snel op via uw telefoon en noteer niet alleen welk type u hebt gespot maar ook waar het naartoe vliegt. Onze site biedt naast deze trackers een keur aan informatie over de tijden, over het spotten en type vliegtijden. Vergeet daarom niet om het interessante blog te volgen en neem contact met ons op als u foutjes bent tegengekomen.