Wij huurden deze vrouwelijke voice over in

Toen wij vorige maande een commercial wilden gaan opnemen voor ons bedrijf, kwamen wij tot de onnozele ontdekking dat wij nog helemaal geen vrouwelijke voice over hadden weten te vinden. Wij hadden alles in kannen en kruiken meenden wij, maar een vrouwelijke voice over hadden wij nog niet geregeld. Wij moesten daarom op heel korte termijn op zoek gaan naar een vrouwelijke voice over omdat wij namelijk al de studio hadden geboekt en wanneer wij deze zouden afzeggen konden wij pas maanden later weer een reservering maken. Vandaar dat wij dus op stel en sprong op zoek moesten naar een goede vrouwelijke voice over. Dat was geen eenvoudige taak kan ik u zeggen. Het was namelijk zo dat wij stad en land moesten afzoeken naar een professionele vrouwelijke voice over. Uiteindelijk kwamen wij na een aantal goede tips, terecht op de site van MariekeFrankema.nl. Deze vrouw werkt als vrouwelijke voice over en dat was precies wat wij nodig hadden. Wij vonden haar stem heel goed klinken en wij waren dan ook meteen enthousiast over haar mogelijkheden. Wij konden op haar site heel veel interessante informatie over deze vrouw vinden en wij hebben dan ook al heel snel kunnen besluiten dat wij graag met haar in zee wilden gaan. Mocht u ook een vrouwelijke voice over zoeken, dan kunnen wij Marieke van harte aanbevelen. Zij is namelijk uitermate professioneel en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben de samenwerking met deze vakvrouw dan ook als heel erg prettig ervaren. Marieke heeft namelijk aan een half woord genoeg en dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken. Zeker gezien het feit dat wij in een dure studio aan het werk waren, was het prettig dat Marieke weet hoe ze snel een goede opname kan maken. Wij zouden haar dan ook aan iedereen willen aanraden en wij zullen haar de volgende keer ook zeer zeker weer vragen om met ons te komen werken.

Marieke Frankema is een heel goede vrouwelijke voice over

Toen wij eenmaal de stem van Marieke hadden gehoord, waren wij er meteen zeker van dat dit het geluid van onze commercial moest worden. Wij wilden namelijk graag een heldere stem die voor iedereen prettig in het gehoor lag. Marieke was alles wat wij nodig hadden en wij hebben daarom ook voor deze vrouwelijke voice over gekozen. Daar hebben wij, zoals wij in het voorgaande reeds aangaven, ook geen seconde spijt van gehad. Wij hebben een heel mooie commercial weten te maken en wij hebben al heel veel complimenten gehad voor onze vrouwelijke voice over. Mocht u daarom ook een specialist op dit gebied zoeken, dan raden wij u Marieke van harte aan. Het is namelijk niet alleen een vakvrouw, het is ook iemand waarmee je heel goed kunt samenwerken. Ook is het heel prettig dat Marieke geen hoge tarieven vraagt voor haar diensten. Dat maakte het voor ons heel prettig om met haar samen te werken. Wij zouden haar daarom aan iedereen willen aanbevelen.

Wij zijn zeer tevreden over deze vakvrouw

Wij hebben inmiddels onze commercial afgemixed en wij zijn zeer blij met het resultaat. Marieke haar stem is werkelijk prachtig en wij zijn er zeker van dat onze commercial goed in de smaak zal vallen. Kortom:

  • wij raden Marieke van harte aan
  • wij hebben een heel mooie commercial kunnen maken
  • wij vonden een heel goede stem voor een heel goede prijs

Kijk voor meer informatie even op de site van Marieke. Hier vindt u heel veel nuttige informatie.