Mijn ervaring met deze dating site

Vorig jaar ben ik gescheiden van mijn vorige partner en eerst vond ik het ronduit heerlijk om alleen te zijn. Ik voelde zoveel vrijheid, dat ik me niet voor kon stellen dat ik ooit in het huwelijk getreden was. Toch voelde ik na een paar maanden echter een leegte ontstaan en vandaar dat ik op een gegeven moment de stoute schoenen aangetrokken heb, en me heb ingeschreven op een dating site. Ik had hier heel erg weinig ervaring mee, want toen ik mijn ex leerde kennen was er uberhaupt nog niet eens internet, laat staan dat ik het ooit voor mogelijk had gehouden dat wij elkaar tegen zouden komen via een dating site. Afijn, ik wist niet precies bij welke dating site ik me moest inschrijven, maar een goede vriendin van mij vertelde dat zij heel goede ervaringen had met Datingsite Nr1. Deze naam sprak mij meteen aan omdat het meteen aangaf dat je dus geen geld hoefde te betalen om met anderen in contact te komen, en dat vond ik erg fijn. Alles kan gratis via het web tegenwoordig dus waarom zou je hier dan geld gaan uitgeven aan de liefde? De liefde laat zich niet kopen zei mijn moeder altijd dus ik had ook geen zin om er ook maar een euro aan uit te geven. Dat was echter niet de enige reden waarom ik voor Nr1Gratisdating.nl gekozen heb, ik kwam er namelijk ook al heel snel achter dat dit simpelweg een heel goede site is. Dat was dus precies waar ik naar op zoek was.

Ik vond de liefde van mijn leven via deze dating site

Toen ik eenmaal een profiel had aangemaakt, raakte ik al heel erg snel aan de praat met ene John. Dat vond ik meteen een leuke naam, temeer omdat ik zelf Johanna heet en ik vond John en Johanna wel leuk bij elkaar passen. Vandaar dat ik meteen geïnteresseerd was in deze man die ik via deze dating site leerde kennen. Wat mij meteen opviel aan John, was dat hij heel erg in mij geïnteresseerd was. Dat vond ik heel erg leuk om te merken omdat ik doorgaans vind dat mannen nooit veel interesse tonen. Deze John was echter heel anders en vandaar dat ik het ook vanaf het eerste moment leuk vond om met hem te chatten. We hadden een heel erg leuk gesprek over allerlei onderwerpen en na een aantal dagen heen en weer chatten, stelde ik voor om samen eens ergens een drankje te doen. Ook dat was allemaal zo geregeld en ik had het idee alsof het allemaal een droom was, zo mooi was het allemaal. Ik had nooit verwacht dat ik via deze dating site zo snel een leuke man zou ontmoeten. Toch was het allemaal waar en al bij de eerste keer dat ik John zag, was ik heel erg van hem onder de indruk. Hij was alles waar ik mijn hele leven naar verlangd had, en ik kon niet wachten om weer een keer met hem af te spreken.

Ik ben helemaal gelukkig

Inmiddels heb ik John, die ik dus leerde kennen via deze dating site, al een aantal keer gezien, en ik vind het iedere keer weer leuk om hem te zien. De liefde is gelukkig wederzijds en we hebben zelfs al plannen om te gaan samenwonen. Ik kan dus zeggen dat:

  • Ik deze dating site heel erg dankbaar ben
  • Ik deze dating site aan iedereen van harte aan zou willen raden
  • Ik de liefde van mijn leven heb gevonden

Wilt u meer weten? Kijk dan even op de site https://www.nr1gratisdating.nl/.