Stook je eigen drank met behulp van een distilleerketel

Als je een fles whisky bij de slijterij koopt, dan ben je zomaar 20 tot 30 euro kwijt. In dat geval heb je ook nog eens goedkope whisky. Als je wat meer kwaliteit wilt, dan loopt de prijs al snel op richting de 60 tot 70 euro. En dan zit je eigenlijk nog maar in de middenmoot. Een lekkere fles drank is dan ook niet goedkoop. Daardoor geniet je er wellicht wel weer des te meer van, omdat je niet elke dag zo even een hele fles whisky soldaat maakt. Maar het zou mooi zijn als het goedkoper kan, want een groot deel van de kosten bestaat natuurlijk ook uit accijnzen. Als je goedkoper aan je drank wilt komen, dan kun je ook zelf drank stoken. Je moet eerst wel investeren in de verschillende artikelen die je daardoor nodig hebt, maar daarna kun je zelf aan de slag. Het zal misschien niet de meest verfijnde smaken opleveren, maar als je een passie ontwikkelt voor deze hobby, dan kan er zo maar wat moois uit naar voren komen. Je hebt in ieder geval een distilleerketel nodig en deze kun je bestellen bij drankstoken.nl. Door te experimenteren met ingrediĆ«nten en verschillende samenstellingen kun je toch zomaar een lekkere drank stoken. Niet alleen is deze drank uiteindelijk goedkoper dan de fles die je in de winkel zou kopen, het is ook nog eens jouw eigen product. De drank is het resultaat van jouw inspanningen. Drank stoken is dan ook meer dan alleen maar een manier van goedkoper aan je drank komen. Het is vooral ook een fijne hobby waarbij het stoken eigenlijk belangrijker is dan het consumeren van de drank. Er zijn zelfs drankstokers die zelf de drank niet eens aanraken, maar gewoon puur uit passie bezig gaan met drank stoken. Het is om deze reden dan ook belangrijk dat je een distilleerketel hebt van goede kwaliteit, zodat het resultaat van het stookproces ook van goede kwaliteit is. Daarom doe je er goed aan in ieder geval een goede distilleerketel te kopen via de website van drankstoken.nl. Je hebt bij drankstoken.nl de keuze uit verschillende soorten distilleerketels in uiteenlopende prijsklassen. Je moet dus ook goed kijken naar wat je nodig hebt voor jouw ambities en of je daar thuis dan ook de ruimte voor hebt. Het is niet handig om een distilleerketel in de huiskamer te zetten. Kijk voor meer informatie over distilleerketels dan ook gerust even op de site van drankstoken.nl. 

Surf naar de site en bestel de geschikte distilleerketel

Indien je wilt beginnen met drank stoken en nog geen distilleerketel hebt, dan kun je deze direct bestellen via de site van drankstoken.nl Stook je eigen drank met behulp van een distilleerketelHier vind je in ieder geval alles wat je nodig hebt en je kunt dat allemaal ook in 1 keer online bestellen. Je hoeft dus niet naar een speciale winkel. De ketel is compleet met alle componenten zoals: 

  • Stookketel
  • Kolom
  • Bocht 
  • Koeler 

Kijk ook op de site voor andere artikelen

Je kunt niet alleen maar een distilleerketel kopen bij drankstoken.nl. Zo kun je ook bij deze winkel terecht voor luxe wijnvaten of bijvoorbeeld een handige alcoholmeter.