Ontdek trouwlocaties Rijssen voor uw huwelijk

Ben je op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Bij trouwlocaties Rijssen hebben we alles in huis om van jouw trouwdag de mooiste dag van je leven te maken. Het Schwarzwald is een officiële trouwlocatie. Wij hebben een moderne locatie in een bosrijke omgeving waar je alles vindt om jouw trouwdag in te vullen. Je kunt dus je gehele trouwdag op onze locatie organiseren, van de huwelijksvoltrekking en diner, tot een spetterend eindfeest. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop, we bespreken samen jullie wensen en maken aan de hand hiervan een planning. Je wilt vooraf natuurlijk wel de locatie van jouw huwelijksfeest goed leren kennen om te beoordelen of alles bij jouw wensen past. Daarom kun je bij trouwlocaties Rijssen geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod ontvangen. Op die manier kun je vooraf goed beoordelen of ons voorstel bij jouw ideeën aansluit. Bij ons aanbod hoort altijd het gratis gebruik van de bruidssuite en een limousine service. Wil je graag weten wat we culinair kunnen bieden voor jouw grote dag? Vooraf mag je op onze kosten komen proeven. Zo weet je zeker dat je het eten dat wij serveren ook echt lekker vindt en kunnen we details nog aanpassen.

Alles is mogelijk bij Het Schwarzwald

Je kunt je huwelijksdag van begin tot eind bij trouwlocaties Rijssen inplannen. Je begint de dag met de huwelijksvoltrekking, vaak is dit voor een kleiner gezelschap. Vanaf half vijf kun je een borrel inplannen, met koffie, thee, alcoholische dranken en gebak. Hierna bieden wij een heerlijk driegangendiner in ons restaurant waarbij je kunt kiezen voor á la carte dineren of een warm- en koud buffet. Wil je een spetterend feest bij ons geven? Wij van trouwlocaties Rijssen hebben alles in huis voor een onvergetelijke avond, compleet met lekkere drankjes en hapjes. In onze danszaal met verlichte vloer kun je helemaal losgaan. We kunnen hierbij ook voor de entertainment zorgen, in de vorm van een professionele DJ. Als afsluiter van de avond verzorgen we koffie en thee en een lekkere warme hap zoals een puntzak friet of een broodje warm vlees, zodat uw gasten geheel voldaan de avond zullen verlaten. Voor het bruidspaar bieden we de bruidssuite waar je samen op een bijzondere manier je eerste nacht als gehuwd stel kunt doorbrengen. Deze overnachting is inbegrepen bij de prijs. We bieden bij trouwlocaties Rijssen diverse huwelijksarrangementen voor ieder budget en wensen. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Receptie
  • Borrel
  • Huwelijkslocatie
  • Diner
  • Avondfeest
  • entertainment

Je kunt bij trouwlocaties Rijssen dus je huwelijk heel groot vieren, met veel gasten en een groot feest. Maar ook als je een kleiner feest wil geven ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor een intieme bijeenkomst is onze locatie uitermate geschikt. Voor een kleinschalig huwelijk hebben wij bijvoorbeeld de serrezaal beschikbaar, het terras is weer heel geschikt voor een buitenbruiloft. Neem om alle mogelijkheden door te spreken contact met ons op, wij denken graag met je mee om van jouw huwelijksdag iets speciaals te maken.

Trouwlocaties Rijssen in een romantische omgeving

De omgeving van trouwlocaties Rijssen is prachtig. Je waant je zo in het Zuid-Duitse Zwarte Woud waar Het Schwarzwald in Rijssen haar naam aan te danken heeft. De bosrijke omgeving van Rijssen vol klaterende beekjes, kastelen, bossen en weiden voelt soms haast buitenlands aan. Toch bevindt je je gewoon in het Twentse land in Overijssel. Kronkelende landweggetjes over lichte heuvels getooid met hoge loofbomen maken dit een enorm romantische omgeving. Een prachtige plek dus voor een droombruiloft. Bij Schwarzwald vindt je een zeer geschikte trouwlocaties Rijssen voor jouw huwelijk.