Kies voor verslavingszorg

Ben jij ergens verslaafd aan en ben je er klaar voor om hier iets aan te doen? Wil je niet langer dat jouw verslaving je leven beïnvloed op een negatieve wijze? Dan is er gelukkig goede verslavingszorg voor jou. Bij de kliniek SolutionS verwelkomen ze je graag. Nu vraag je je misschien af waarom je voor de verslavingszorg in deze kliniek moet kiezen of wat je hier allemaal voor nodig hebt, wij geven je graag meer informatie op dit gebied.

  • Vrijblijvend advies
  • Korte wachtlijsten
  • Ondersteuning voor familie

Het hebben van een verslaving kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Een verslaving ontwikkel je natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Hier gaat vaak jaren overheen en de kans is ook groot dat je pas heel laat beseft dat je echt een verslaving hebt. Dit is waarom het krijgen van de juiste verslavingszorg zo belangrijk is. Daarnaast is het heel erg belangrijk om in de gaten te houden dat iedere verslaving serieus genomen zal worden bij de kliniek SolutionS. We zijn eigenlijk allemaal wel bekend met de verslavingen zoals alcohol, drugs en gokken. Maar er zijn een heleboel meer dingen waar je verslaafd aan kan zijn. Het is belangrijk om te weten dat je bij SolutionS altijd terecht kunt voor een vrijblijvend advies en dat je hier altijd terecht kunt met wat voor verslaving dan ook. Je kunt hier altijd rekenen op een korte wachtlijst. Als jij dus eenmaal de beslissing hebt genomen om voor verslavingszorg te gaan, dan zul je hier zo aan de beurt zijn.

Haal alles uit de verslavingszorg

Een van de dingen die eigenlijk het belangrijkste zijn binnen de verslavingszorg is dat jij er als verslaafde zelf voor kiest om deze zorg te ondergaan. Je moet echt van de verslaving af willen komen. Anders is de kans groot dat je uiteindelijk weer in je oude patroon zal vervallen en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Daarom is het bij SolutionS ook altijd nodig om een verwijzing van de huisarts te hebben waarin vermeld wordt dat je de verslavingszorg echt nodig hebt en dat je hier zelf vrijwillig voor gekozen hebt. In zo’n geval is het ook eigenlijk altijd aan de orde dat de verslavingszorg vergoed wordt vanuit de basisverzekering van je zorgverzekering. Als je hier graag zeker van wilt zijn, dan raden we je aan om of contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Wanneer je je hier niet prettig bij voelt, dan is het uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen met de medewerkers van de kliniek. Zij staan je graag te woord en kunnen je hier ook meer informatie over geven.

Een goede beoordeling

Meer dan 94% van de mensen die de verslavingszorg gehad hebben bij SolutionS raden deze kliniek aan. Dat is natuurlijk een ontzettend goed resultaat. Het betekent dat het merendeel van de mensen hier echt goed geholpen zijn en resultaat zien van de verslavingszorg. Uiteindelijk is dat waar ze naar streven bij deze kliniek. Iedere individu wordt hier op een persoonlijke manier geholpen zodat je op jouw manier uit je verslaving kunt komen. Wil je graag een vrijblijvend advies hierin? Neem dan gewoon eens contact op met de kliniek. Zij kunnen je hier dan meer informatie over geven. Doe het vandaag nog, want het is belangrijk om hier snel actie in te ondernemen. Het hebben van een verslaving is niet goed voor jou of voor je omgeving. Door vandaag nog de juiste beslissing te nemen, kom je hier sneller vanaf en kun je het leven gaan leiden wat je verdient.