Meer informatie nodig over houten vloeren?

Meer informatie nodig over houten vloeren?Op zoek naar een mooie houten vloer? lab21 heeft meer dan 350 soorten houten vloeren in het assortiment. Ze hebben de beste verhouding prijs / kwaliteit houten vloeren van Nederland. Doordat ze de vloeren direct inkopen bij de fabriek en alleen met hoge kwaliteit houten vloeren werken kunnen ze u altijd de beste prijs / kwaliteit bieden. In hun assortiment hebben ze lamelparket, massief eiken en multiplank.

Houten vloeren bij lab21

Bij lab21 bieden ze houten vloeren aan in elke kleursoort en diverse maten zowel behandeld als onbehandeld. Staat uw plank er niet bij? Kom dan naar een van hun winkels. Op de site van lab21 ziet u een selectie van de houten vloeren die ze aanbieden. Ze adviseren u echter altijd om langs te komen in een van de showrooms. Een houten vloer is een natuurproduct en is daarom in het echt altijd anders. Zoals al eerder gezegd hebben ze bij lab21 drie soorten planken voor houten vloeren:

  • Lamelparket
  • Massief eiken
  • Multiplank

Een van de populairste types onder de houten vloeren is de vloer van eikenhout. Net als alle andere vloertypen, is de eikenvloer er in alle soorten en maten. De dikte van de planken, de totale afmeting en de kwaliteit van het hout bepalen uiteindelijk de prijs per vierkante meter. Deze 14 millimeter dikke, houten vloer geldt als een favoriet binnen het assortiment van lab21. Het eiken lamelparket met een CDD-sortering zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de ruimte. Daarnaast is deze ondergrond naturel geolied en daardoor meteen leg klaar. De onbehandelde Country Eiken Rustiek is daarentegen een van de paradepaardjes binnen het grote assortiment. Deze houten vloer is misschien prijziger, maar zorgt meteen voor een ongekend luxueuze uitstraling.

Veel klanten laten bij lab21 specifiek weten op zoek te zijn naar een vloer met het wel bekende visgraatmotief. Zoals de naam al zegt, worden de vloerdelen bij dit motief in visgraatpatroon gelegd. Dat zegt echter nog niet alles. Ook het soort hout, de afwerking, de behandeling, de lengte en de breedte zijn van invloed op de uitstraling van de visgraatvloer. Zo kunt u de houten vloeren met visgraat voorzien van een slijtvaste laklaag, waarmee de vloer onderhoudsarm en duurzaak wordt. Ook is het eventueel mogelijk om de ondergrond te laten stomen, roken of oliën. Daarbij is het wel noodzakelijk om te kijken naar het type materiaal, want niet alle houtsoorten zijn hiervoor geschikt. Het spreekt uiteraard voor zich dat ook de kleur van het hout – licht of donker – van invloed is op het eindresultaat en de totaal feel van het geheel.

Vloeren voor een goede prijs

Bent u op zoek naar een mooie ondergrond en wilt u dit uitkiezen uit een groot assortiment houten vloeren? Bekijk het assortiment van lab21 en vind wat u bij u past. Wanneer u iets naar uw smaak heeft gevonden, kunt u meteen bestellen of eerst even contact met ze opnemen om de opties te bespreken. Ook met betrekking tot het laten leggen van de houten vloer. Voor contactinformatie, kunt u kijken op de contactpagina op hun website. Voor een mooie houten vloer tegen een scherpe prijs bent u bij lab21 aan het juiste adres.