Heeft u al eens een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek gedaan?

Bij ons bedrijf werken heel veel mensen en het is daarom belangrijk dat wij de sfeer bij ons op kantoor goed houden. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer de sfeer niet zo goed is, de resultaten van ons bedrijf hier ook onder lijden. Dat is natuurlijk iets wat je niet wilt en vandaar dat wij altijd ons best doen om goed in kaart te brengen wat de sentimenten op de werkvloer zijn. Wij deden dit vroeger vaak door vragen te stellen aan de mensen, maar inmiddels zijn wij overgestapt op een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Dit medewerkersbetrokkenheidsonderzoek is erop gericht om heel snel in kaart te brengen wat de wensen en eisen zijn van de mensen die bij ons werken. Wij hadden eerst nog nooit van de mogelijkheid gehoord om wekelijks een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek te doen, maar wij hadden al snel in de gaten dat dit waarschijnlijk heel erg interessant voor ons kon zijn omdat wij namelijk heel veel aan een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zouden kunnen hebben. Wanneer jen namelijk een dergelijk medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uitvoert, kun je er zeker van zijn dat je weet wat er allemaal speelt binnen je bedrijf. Het fijne aan een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, is dat je vervolgens ook meteen kunt ingrijpen wanneer je de resultaten eenmaal binnen hebt. Ik kan u daarom ook zeggen dat wij heel tevreden zijn over het feit dat wij dit soort onderzoek zijn gaan toepassen binnen ons bedrijf omdat wij op deze manier heel veel mensen goed kunnen behandelen. Mocht u ook graag een medewerkerstevredenheidsonderzoek willen doen, dan kan ik u aanraden om met hetzelfde bedrijf in zee te gaan als waar wij ook mee zijn gaan werken. Dit is het bedrijf Solkie. Wij hebben dit bedrijf gevonden nadat wij zijn gaan kijken welk bedrijf ons het beste zou kunnen helpen om de sfeer binnen ons bedrijf in kaart te brengen. Wij wilden graag met een partij samenwerken die wist wat hij deed en die bovendien ook veel ervaring had binnen haar vakgebied. Het was voor ons dan ook heel prettig om de mensen van Solkie op het spoor te komen want zij boden ons precies waar wij naar op zoek waren. 

Een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek is zeer aan te raden 

Sinds wij voor de eerste keer een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek lieten doen, hebben wij gemerkt dat er heel veel mensen binnen ons bedrijf zijn die kleine opmerkingen over ons bedrijf hebben. Wij hebben deze opmerkingen in kaart gebracht en wij zijn vervolgens gaan kijken hoe wij deze wensen konden verwezenlijken. Dat was heel goed om te doen want hierdoor hebben wij een heel interessant inzicht in ons bedrijf gekregen. Wij zijn daarom ook uitermate tevreden over het feit dat wij de mensen van Solkie.nl een medewerkerstevredenheidsonderzoek hebben laten uitvoeren. 

Wij hebben onszelf verbeterd

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Solkie en wij zouden dit bedrijf aan iedereen van harte willen aanraden. Het is namelijk zo dat dit bedrijf:

  • Heel goed te werk gaat 
  • Geen hoge tarieven rekent voor de diensten die zij aanbiedt
  • Heel veel nuttige informatie kan leveren 

Ons bedrijf is echt verbeterd sinds wij met Solkie hebben gewerkt.