De fue haartransplantatie heeft de toekomst

Was het vroeger zo dat een haartransplantatie gedaan werd door zogenaamde plugs uit het achterhoofd te trekken en te plaatsen op de kale plekken op uw voorhoofd, maakt men tegenwoordig gebruik van de fue haartransplantatie. Hierbij worden niet zo zeer losse haartjes getransplanteerd maar juist het gehele haarzakje. Want uit een dergelijk zakje kunnen vele haartjes groeien en dat betekent dat de procedure korter is terwijl u er meer haar voor terugkrijgt. Ging het vroeger daarom vaak mis kunnen we tegenwoordig een goede garantie geven dat de fue haartransplantatie zal werken. De follikels halen we nog altijd uit delen van uw eigen lichaam waar wel genoeg haar groeit. Het kan gaan om de achterkant van uw hoofd maar ook om uw baardgroei. Tijdens deze operatie waarbij enkel een plaatselijke verdoving noodzakelijk is, plaatsen we de zakjes dichter bij elkaar dan tot voorheen mogelijk was. Daardoor behoudt u toch een dichte bos haar, ook al komen niet alle haarzakjes uit. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en vindt u het al jaren vreselijk dat u langzaam maar zeker kaal begint te worden? Dan bieden we de perfecte oplossing aan. En ook al hebt u helemaal geen haarverlies op uw hoofd, maar wilt u juist meer wimpers, baardhaar of haar op een totaal andere plek, wij van fbclinic.nl staan voor u klaar om elke haartransplantatie tot een goed einde te brengen.

Dankzij de fue haartransplantatie snel weer een volle bos haar

Er zijn vele voordelen te bedenken waarom een fue haartransplantatie te prefereren is boven andere ingrepen. Een aantal daarvan hebben we in deze alinea op een rijtje gezet. Natuurlijk kunt u er op onze website nog veel meer over te weten komen:

  • Het is een snelle, zeer effectieve en daarnaast zeer goedkope behandeling als u te maken hebt met haarverlies en haaruitval,
  • Het geeft een natuurlijk resultaat omdat het blijvend is,
  • Daarnaast krijgt u er geen littekens van op uw hoofd of op de plek waar de haarzakjes zijn verwijderd,
  • Naast een zeer snelle genezing van enkele dagen tot enkele weken is de kans op complicaties of bijwerkingen vrij nihil.

U leest het, er zijn vele redenen om de fue haartransplantatie te kiezen ten opzichte van ouderwetse methodes. Hebt u alles al geprobeerd? Gebruikt u crèmes en zalfjes tegen beter weten in en krijgt u er enkel rode en jeukende plekjes van op uw hoofd? Hebt u al een operatie gehad maar was dat weggegooid geld? Dan is de fue haartransplantatie wellicht de juiste keuze. De arts is dan ook een echte arts en is gespecialiseerd in haar. Dus u krijgt te maken met een gediplomeerde chirurg met de juiste kennis van deze fue haartransplantatie. Dat betekent dat de ingreep een poliklinische behandeling is zodat u na de ingreep weer naar huis mag gaan!

Blijvende haargroei, het is niet langer een droom!

Een fue haartransplantatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Want als u bijvoorbeeld 500 grafts wil transplanteren, dat wil zeggen dat we 500 haarzakjes verplaatsen op uw hoofd, dan betaalt u nog geen 1500 euro. De prijzen stijgen uiteraard als u meer zakjes wilt verplaatsen. En de duur van de ingreep varieert daardoor tussen de 6 en de 10 uur. Maar daar krijgt u uiteindelijk wel een volle bos haar voor terug. Dus tel uit uw winst en durf te investeren in deze cosmetische ingreep. Het zal u een zelfverzekerd gevoel geven. Misschien bent u al tijden single. En heeft uw haaruitval hierin een bepalende rol gespeeld? Dan is dat dankzij de fue haartransplantatie vanaf nu verleden tijd.