Haartransplantatie lost kaalheid op

Wie last heeft van een kaal hoofd, die kan kiezen voor verschillende oplossingen. Een daarvan is de keus voor een haartransplantatie! Voor veel mensen is het zo dat zij niet echt lijden onder het feit dat zij te maken hebben met haarverlies. Het zijn immers meestal mannen die hierdoor getroffen worden en doordat dit bij het mannelijk deel van de bevolking zo vaak voorkomt, is het niet iets waar anderen vreemd van opkijken. Uiteraard is het wel vervelend als het gebeurt en helemaal als je nog maar in je twintiger jaren zit, maar het zal voor de meesten geen reden zijn om voor een haartransplantatie te gaan kiezen. Dit kan echter anders liggen wanneer je vrouw bent. Mensen zijn er vaak erg onbekend mee, maar ook dames kunnen te maken krijgen met het verlies van haar. Voor hen is het zo dat dit vaak een veel groter effect op hun leven heeft. Niet alleen omdat er van dames altijd verwacht wordt dat zij iets ‘leuks’ met hun haar doen, maar ook omdat het relatief veel minder voorkomt. Ze krijgen daardoor vaak te maken met negatieve reacties van buitenstaanders, in de vorm van vervelende vragen, kwetsende opmerkingen of starende blikken. Wil jij je hier aan onttrekken, dan is een haartransplantatie de oplossing. Bezoek de website https://www.esteworld-haartransplantatie.nl/ voor meer informatie.

Redenen voor haartransplantatie

Wat kunnen nu allemaal redenen zijn waarom je met kaalheid te maken krijgt en waarom je kunt overwegen te gaan kiezen voor een haartransplantatie? We noemden hierboven al even ouderdom, maar dat is slechts een van de zaken waardoor jij last kunt krijgen van haarverlies. Zo kunnen ook de volgende zaken hieraan ten grondslag liggen:

  • huidaandoeningen
  • brandwonden
  • traumatische gebeurtenissen
  • hormonale veranderingen
  • een ziekte, genaamd Alopecia

Je ziet aan bovenstaand rijtje dat het eigenlijk in alle gevallen gaat om zaken die hoe dan ook al vervelend genoeg zijn, zonder dat je te maken krijgt met starende blikken en dergelijke. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je op zoek gaat naar een permanente oplossing en een haartransplantatie kan je die bieden. Hierbij worden er nog aanwezige gezonde haarzakjes verplaatst naar kale delen van je hoofd en op het moment dat de haren weer aangroeien, krijg jij weer een mooie bos haar terug. Wat dat betreft kan een haartransplantatie dus echt een uitstekende manier zijn om de kaalheid tegen te gaan.

Esteworld biedt kwaliteit

Iedere keer dat je een medische behandeling uit laat voeren, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat dit zo goed mogelijk gebeurt en dat is bij een haartransplantatie niet anders. Wil jij kiezen voor de top op dit gebied, dan moet je zeker kiezen voor Esteworld. Zij beschikken over de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid en hebben daarnaast keurmerken en accreditaties van ISO 9001, TUV, JCI en de Nederlandse Haarstichting. Dat zij kwaliteit leveren, dat staat dus wel vast. Daarnaast is het fijne van een haartransplantatie bij hen laten uitvoeren, dat je rondom de procedure in de watten gelegd wordt. De kliniek is gevestigd in Turkije en om jouw behandeling daar mogelijk te maken, kun je daar verblijven in een luxe hotel. Vervoer van het vliegveld naar het hotel en weer terug wordt door hen voor jou geregeld. De begeleiding ter plaatse gebeurt in het Nederlands, zodat je niet op een andere taal hoeft terug te vallen. En het eerste consult en de nazorg vinden ook gewoon in Nederland plaats, zodat je niet onnodig heen en weer hoeft te reizen. Heb jij last van kaalheid en zou je hier graag iets aan willen laten doen? Vraag jij je af of een haartransplantatie voor jou een optie is? Neem dan contact op met Esteworld!