Zou loopbaancoaching ook iets voor u kunnen zijn?

Ik heb al heel lang voor een baas gewerkt en op een gegeven moment heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik had namelijk niet meer het idee dat ik mij aan het ontwikkelen was en daarom ben ik voor mijzelf begonnen. Ik heb toen gemerkt dat dit vergt dat je op een heel andere manier gaat denken en ik heb daarom op een gegeven moment besloten dat het niet verkeerd zou zijn om eens aan loopbaancoaching te gaan doen. Ik wilde namelijk graag weten wat ik goed zou kunnen. Ik had het idee dat ik niet vanuit mijn volle spectrum leefde en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om iemand te vinden die mij loopbaancoaching kon bieden. Ik wilde graag met iemand in zee gaan die begreep wat ik wilde in het leven. Ik heb daarom gezocht naar iemand met veel ervaring en zo heb ik uiteindelijk de site van groeiatelier.nl gevonden. Deze site vond ik heel interessant en ik moet u zeggen dat ik met veel interesse bekeken heb wat ik hier allemaal aan mogelijkheden aangeboden kreeg. Ik heb gezien dat deze mensen al heel veel mensen loopbaancoaching hebben gegeven en dat de mensen die deze loopbaancoaching hadden ontvangen daar zeer over te spreken waren. Mocht u daarom ook graag aan loopbaancoaching willen doen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van deze mensen te gaan kijken. Ik heb al heel snel even contact met deze mensen opgenomen en ik heb hen gezegd dat ik graag loopbaancoaching wilde ontvangen. Ik kreeg te horen dat ik van harte welkom was om een keer langs te komen om mijn wensen te bespreken. Ik heb toen met deze mensen afgesproken en ik kan u zeggen dat ik heel enthousiast was over deze mensen omdat zij als een ander wisten wat ik moest doen om tot zelfinzicht te komen. Wij hebben daarom allerlei oefeningen gedaan om te zien wat ik kon en wat ik wilde en uiteindelijk heb ik dus echt heel veel aan de loopbaancoaching van deze mensen gehad. 

Deze loopbaancoaching heeft mij heel veel inzicht verschaft                                    

Ik ben heel blij dat ik deze loopbaancoaching heb ondergaan want ik was echt onder de indruk van de kwaliteiten van de coach die ik toegewezen kreeg. Ik merkte dat deze persoon echt heel veel mensenkennis had en dat zij ook goed wist wat voor mij belangrijk was. Ik heb daarom ook geen seconde spijt gehad van het feit dat ik hier loopbaancoaching heb ondergaan. Ik kan het daarom ook aan iedereen aanraden. 

Wilt u ook een traject aangaan? 

Als u ook graag een traject wilt aangaan, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van groeiatelier.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Een afspraak te maken zodat u snel aan uw loopbaancoaching kunt beginnen 

Ik ben heel blij dat ik nu weet wat ik wil en wat ik kan omdat ik op deze manier heel interessante nieuwe wegen kan inslaan.