Vindt u hersluitbare verpakkingen ook zo fijn?

Iedereen kent het probleem wel, je hebt bijvoorbeeld plakken kaas of plakken vleeswaren voor op het brood en u wilt hier uiteraard meerdere dagen mee kunnen doen. Maar, wanneer het eenmaal geopend is en je het daarna weer terug legt in de koelkast, droogt bijvoorbeeld het hartige broodbeleg snel uit. Hier heeft Omori Europe iets op gevonden, zij hebben namelijk hersluitbare verpakkingen van hoge kwaliteit op de markt gebracht. Met deze hersluitbare verpakkingen heeft u nooit meer last van uitdroging en/of een verminderde smaak van uw producten die u wilt bewaren. Voor meer informatie kunt u alvast een kijkje nemen op de website van Omori Europa, gespecialiseerd in hersluitbare verpakkingen. De link naar hun website is omori.eu.

Waarvoor kunt u hersluitbare verpakkingen gebruiken?

Zoals ik hierboven al noemde, is het erg handig om een hersluitbare verpakking te hebben wanneer u plakken kaas of plakken vleeswaren koopt. Echter is dit niet de enige hoek waarin u moet denken. Hersluitbare verpakkingen worden namelijk ook gebruikt voor bijvoorbeeld snacktomaten, sla of zachtfruit. Doordat je sla koopt welke verpakt is in een hersluitbare verpakking, kan je hier een aantal dagen langer van genieten dan wanneer de sla op een andere manier verpakt is. Dit is wetenschappelijk bewezen.  Omori Europe is gespecialiseerd in hersluitbare verpakkingen. Doordat ze al jaren in dit vak zitten, bieden ze een ruim assortiment aan. Hierdoor zit er voor u zeker iets bij wat in uw huishouden past.  De verpakkingen van Omori Europe zijn herkenbaar aan hun unieke papieren design. Zij hebben voor dit design gekozen, zodat het voor u aantrekkelijker wordt om dit product te kiezen. 

Waarom moet u kiezen voor hersluitbare verpakkingen?

Wanneer je elke keer een ander zakje om een etenswaar doet, ben je niet goed bezig met het milieu. Maar bij een hersluitbare zak heb je dit probleem niet meer! Je hoeft namelijk niet een nieuw zakje te pakken wanneer dat ene zakje om het vleeswaren gescheurd is. Een hersluitbare verpakking is namelijk erg stevig en gebruiksvriendelijk! Buiten het feit dat het een stuk beter voor het milieu is, heeft zo een verpakking nog veel meer voordelen ten opzichte van normale verpakkingen.  Ik zal alle redenen waarom u voor deze Omori verpakkingen moet kiezen even op een rijtje zetten voor u.

  • Uw producten zijn aanzienlijk langer houdbaar
  • Het is gewoon een stuk mooier
  • De verpakking is gemakkelijk te openen 
  • De verpakking is zeer gebruiksvriendelijk
  • U beschermt uw producten tegen stof, water en vuil
  • Het zakje is gemakkelijk te openen
  • Het heeft een natuurlijke look
  • Het vermindert het verspillen van voedsel

Bent u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over hersluitbare verpakkingen? Neem dan contact op met Omori Europe en bespreek wat de mogelijkheden zijn! Wellicht kunt u verschillende verpakkingen uitproberen om er zo achter te komen welk formaat het beste in uw huishouden past! Schroom u niet en bezoek de site! Via deze site kunt u ook telefonisch of per mail contact opnemen met Omori Europe. Uit mijn ervaring durf ik u te beloven dat u een goede service ontvangt! Ik ben razend enthousiast en hoop dat u dat na het lezen van dit artikel ook bent. Een beetje aanstekelijk enthousiasme is prima, toch?