Onze bouwbegeleiding

Toen we een aantal maanden geleden besloten om eindelijk ons huis te gaan verbouwen wisten we al wel dat we hier graag wat hulp bij zouden hebben. Niet alleen van mensen die de verschillende soorten klussen voor ons konden uitvoeren, maar ook bij het uitkiezen van de juiste bouwbedrijven en aannemers e.d. We zijn dus in onze omgeving gaan vragen wat zij allemaal wisten, maar uiteindelijk bleek dat dit helemaal niet zoveel was. Veel mensen hadden we ervaring met een bouwbedrijf hier of daar, maar vaak konden deze bedrijven ons helemaal niet helpen met de plannen die we voor ogen hadden. Dat viel dus al snel door de mand. We zijn toen het internet opgegaan om te zien wat we daar allemaal konden vinden. En zo kwamen we op de website van het bedrijf BBAN Bouwbegeleiding terecht.

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Bouwbedrijven

Op het gebied van zowel nieuwbouw als verbouw kunnen ze je hier bouwbegeleiding aanbieden. En dat klonk ons eigenlijk wel heel erg goed in de oren. Het is toch wel heel erg handig als een bedrijf met veel ervaring op dit gebied je kan helpen met het vinden van de juiste aannemer en de bouwbedrijven waar je het beste mee in zee kunt gaan.

De website over bouwbegeleiding

We zijn begonnen met het doornemen van de informatie op de website van het bedrijf BBAN Bouwbegeleiding. Hier konden we al een hele hoop vinden waar we veel aan hadden. Toen waren we dus al blij dat we dit bedrijf gevonden hadden. We hebben ook gebruik gemaakt van de bouwcalculator die ze op de website hebben. Het is toch wel heel erg handig om van tevoren al een beetje te weten met hoeveel kosten je te maken gaat krijgen. We hadden hier zelf ook al een inschatting van gemaakt. Met de bouwcalculator waren we er al snel achter dat we hier ons best wel in vergist hadden en we wisten toen dus al een hoop meer. Met deze informatie achter de hand hebben we voor het eerst contact opgenomen met de medewerkers van het bedrijf BBAN Bouwbegeleiding. Zij vonden het geen enkel probleem om ons te woord te staan en ons de informatie te geven waar we naar op zoek waren. We kregen zelfs meer dan dat! Het is zo prettig om in contact te zijn met een bedrijf dat je hier een stuk meer over kan vertellen. Een verbouwing is echt niet niets en dan wil je wel zeker zijn dat je het goed aanpakt. Anders kost het je alleen maar meer tijd en geld en daar zaten wij toch eigenlijk niet op te wachten.

Aan de slag met de verbouwing

Nadat we ons plan met een van de medewerkers van het bedrijf BBAN Bouwbegeleiding hadden doorgenomen zijn we contact op gaan nemen met de bedrijven die zij ons aanraadde. En we hebben hier geen moment spijt van gehad. De bouwbegeleiding van BBAN Bouwbegeleiding is echt fantastisch. We voelden ons veel zekerder met het project dat we opgepakt hadden en daardoor hebben we ook veel meer genoten van het proces. Inmiddels is de verbouwing net achter de rug en het eindresultaat is echt prachtig. En dat komt echt mede dankzij de hulp van de medewerkers van BBAN Bouwbegeleiding. Zonder hen hadden we waarschijnlijk niet zo’n goede aannemer gehad en ook de bouwbedrijven waren dan misschien niet van het juiste niveau geweest. Daarnaast hebben we ook geen moment het idee gehad dat we nu teveel geld aan het betalen waren voor de verbouwing. Iets wat toch ook wel veel rust geeft. Lees meer op https://www.bban.nl/.