Ontspannen en relaxed genieten voor twee bij prive wellness Amsterdam

Mijn man en ik hadden een feestje te vieren: we waren vijf jaar getrouwd. De afgelopen jaren hebben we dit niet gevierd. Met twee jonge kinderen van twee en vier jaar kwamen we daar gewoonweg niet aan toe. Het dagelijks leven ging snel aan ons voorbij en voor we het wisten, waren we vijf jaar verder! Dit jaar wilde ik toch iets bijzonders doen voor deze gelegenheid. Zo’n mini jubileum kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Omdat we allebei een drukke baan hebben, wilde ik iets in het teken van ontspanning vinden. Mijn vriendin vertelde, dat zij een babyshower in een wellness had gevierd en dat iedereen daar zo van had genoten. Ik kreeg de tip om op de site van een prive wellness Amsterdam met de naam Spa1001.nl rond te kijken. Ik vond daar verschillende opties voor een speciale gelegenheid:

 • Good Morning arrangement;
 • Private for two arrangement;
 • Spa & Party arrangement.

Na de volledige informatie op de site in me opgenomen te hebben, koos ik het Good Morning arrangement. Kinderen naar school en de kinderdagopvang en heerlijk wakker worden en ontspannen in een prive omgeving. Ik kon het arrangement met een ontbijt boeken via de site en ik werd meteen per mail bevestigd. Later las ik, dat het mogelijk was om de ruimte voor een speciale gelegenheid te versieren. Ik heb prive wellness Amsterdam gebeld en het was mogelijk om het arrangement naderhand nog aan te vullen en uit te breiden. Ik kon niet wachten tot ik mijn man kon verrassen.

Prive wellness Amsterdam met z’n tweeën

Om tien uur in de ochtend kwamen we aan bij de prive wellness Amsterdam. De routebeschrijving op de site was helder en we reden er in 1 keer naartoe. We konden nagenoeg voor de deur parkeren. Mijn man had tot dan toe nog helemaal geen idee van wat we zouden gaan doen en hij was verrast toen de kant van Spa1001 op liepen. We werden hartelijk ontvangen in de spa en de medewerkster feliciteerde ons heel attent met onze huwelijksdag. Ze nam ons mee naar de prive ruimte en vertelde ons hoe alles werkte. We hadden bij prive wellness Amsterdam de volgende faciliteiten tot onze beschikking:

 • Finse sauna;
 • Stoomcabine met hemelplafond;
 • Warme voetenbaden;
 • Jacuzzi;
 • Relaxbank;
 • Privé lounge ruimte.

Toen we bij de lounge ruimte aankwamen, vielen onze monden open. De ruimte was door de medewerkers van prive wellness Amsterdam versierd met rode ballonnen. Geweldig! Daarnaast was de prive lounge ontzettend sfeervol met een werkende open haard en was de tafel gedekt met een heerlijk ontbijt. Het zeer uitgebreide ontbijt bestond uit:

 • Thee en koffie;
 • Mini croissants;
 • Baghrir, een Marokkaanse duizend gaten pannenkoek;
 • Brood met allerlei beleg.

De medewerkster van prive wellness Amsterdam wenste ons eet smakelijk en een ontspannen tijd toe.

Even helemaal weg

We hebben heerlijk genoten van het ontbijt en hebben ons halverwege het ontbijt omgekleed om richting de spa te gaan. We begonnen met een douche en een warm voetenbad en vervolgden onze weg in de Finse sauna. Hoewel we doorgaans volop met elkaar kletsen, waren we deze ochtend allebei wat stiller. Het was heerlijk genieten en ontspannen. Na de eerste ronde door de spa, trokken we onze badjassen aan en namen weer plaats aan de ontbijttafel. De thee was nog heerlijk warm en we konden nog wat sap en water bijbestellen van de kaart. Mijn man complimenteerde me met de keuze van de prive wellness Amsterdam en vertelde, dat hij voor het einde van het jaar nog eens keer terug wilde gaan. Dat werd uiteindelijk al een maand later ingepland. We raden het iedereen aan!