Ik ben onlangs begonnen met fitness in Kralingen

Ik kamp al vele jaren met overgewicht en dat was mij altijd een doorn in het oog. Ik had echter nooit de discipline om mijzelf aan te sporen om naar de sportschool te gaan en dus bleef ik maar met mijn probleem zitten. Dat begon mij op een gegeven moment zo tegen de borst te stuiten, dat ik het op een dag helemaal zat was. Ik heb daarom actie ondernomen om te kijken hoe ik iets aan mijn conditie zou kunnen gaan doen. Ik hoefde namelijk maar de trap op te lopen, of ik was helemaal buiten adem. Dat is niet gezond voor iemand die de veertig nog niet eens gehaald heeft, dus daar wilde ik graag wat aan gaan doen. Ik heb besloten om aan fitness in Kralingen te gaan doen. Ik woon namelijk in deze plaats en het lag daarom het meest voor de hand om aan fitness in Kralingen te gaan doen. Wij hebben bij ons in de buurt een heel goede sportschool en daar had ik al heel veel mensen over gehoord. Het schijnt dat hier mensen werken die hart voor de zaak hebben en dat was precies wat ik nodig had. Ik wilde namelijk wel aan fitness in Kralingen beginnen, maar ik wist ook dat ik ook iemand nodig had die mij kon motiveren om ook regelmatig langs te komen. Vandaar dat ik een intakegesprek heb aangevraagd voordat ik ging fitness in Kralingen. Ik vond het prettig dat ik al op heel korte termijn langs mocht komen. Kennelijk begrepen deze mensen dat ze niet heel lang moesten wachten omdat wij echt het momentum moesten pakken. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en samen met mijn persoonlijke trainer, hebben wij toen gekeken hoe ik mijn doelen zou kunnen bewerkstelligen.

Ik heb heel veel profijt van het feit dat ik fitness in Kralingen

Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik aangegeven dat ik graag wat gewicht zou willen verliezen en dat ik aan mijn conditie zou willen werken tijdens de fitness in Kralingen. Dat was een heel mooi doel, kreeg ik te horen. Om dit doel te verwezenlijken moest ik met enige regelmaat komen sporten, maar, zo werd mij verteld, ik moest het vooral leuk houden voor mezelf. Het fitness in Kralingen heeft namelijk geen zin als je jezelf iedere dag naar de sportschool moet slepen. Het moet langzaamaan een gewoonte worden en dus moet je gewoon rustig beginnen met fitness in Kralingen. Dat vond ik fijn om te horen. Ik had namelijk ook weinig zin om meteen vijf keer per week aan de bak te moeten. Ik kreeg een heel goed gebalanceerd programma waarmee ik aan mijn doelen kon gaan werken. Het kwam erop neer dat ik tijdens de fitness in Kralingen eerst ging zorgen dat ik wat gewicht zou verliezen, en daarna kon ik oefeningen doen om aan mijn conditie te werken. Dit alles kon ik doen onder het toeziend oog van mensen die veel verstand van zaken hadden, dus ik voelde dat ik in goede handen was.

Ik ben heel goed op weg

Sinds ik bij deze sportschool sport, voel ik mij heel veel beter. Ik ben al heel veel gewicht kwijtgeraakt en ik voel ook dat ik veel meer energie heb. Dat was precies waar ik naar op zoek was. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over deze sportschool
  • ik krijg hier de begeleiding die ik nodig heb
  • ik voel mij stukken beter nu ik gewicht kwijtgeraakt ben

Kijk voor meer informatie over deze sportschool even op CrossfitKralingen.