Help! Een verstopping in huis!

Dat zul je altijd zien, de meest onhandige dingen komen altijd op het meest ongelukkige moment. Ik had dat vorige week, ik had een verstopping in huis. Net in de week dat ik op vakantie zou gaan kreeg ik te maken van een verstopping in huis. Ik had geen idee hoe ik dat op moest lossen, ik had daar nog nooit last van gehad. Ik ben direct rond gaan bellen voor hulp, want ik moest die verstopping in huis oplossen voor ik op vakantie zou gaan. Er hing een nare stank in huis en ik kon de wc in de badkamer en de douche niet meer goed gebruiken. Gelukkig kwam ik al snel uit bij de experts van DS rioolservice. Zij konden direct komen en hebben de verstopping in mijn huis verholpen. Daarna kon ik met een gerust hart op vakantie. Je laat immers je huis niet achter als er iets mis is met de riolering. Voor je het weet heeft door jouw probleem de hele buurt er last van of staat je huis blank als je thuis komt. Dan ben je nog verder van huis. Het is daarom slim om direct aan de bel te trekken als je vermoed dat je een probleem hebt met de riolering. Vaak is stankoverlast of het niet goed weglopen van water door de riolering het eerste teken dat er iets niet helemaal in orde is. Bovendien kunnen er ongezonde gassen vrijkomen bij een slechte afvoer. Een rioleringsprobleem kan daarmee ook nog eens slecht zijn voor de gezondheid.

Verstopping in huis snel laten verhelpen

Ik kan iedereen die ook te maken heeft met een verstopping in huis aanraden DS rioolservice in te schakelen. Zij leveren direct een oplossing voor een verstopping in huis in de regio Zuid-Holland. Alle soorten verstopping in huis zijn uiteindelijk op te lossen. Daarnaast is het belangrijk een verstopping in huis zo goed mogelijk te voorkomen. Ook daarover kan DS rioolservice advies geven. Dat hebben ze in elk geval gedaan toen ze bij mij de verstopping in huis kwamen verhelpen. Ik kreeg van de monteur meteen tips om een volgende keer te voorkomen. Helaas had ik ook te maken met een verouderd leidingsysteem. Hierover heb ik mijn huisbaas gebeld, die binnenkort komt kijken. Ik hoop dat er dan snel iets aan wordt gedaan. Ik heb immers geen zin dit vaker mee te maken. Ook last van een verstopping in huis in de regio Zuid-Holland? Bel dan met DS rioolservice of kijk op: dsrioolservice.nl. 

Diensten van een ontstoppingsspecialist

Ik moest mijn riool laten ontstoppen, maar er zijn nog veel meer dingen die DS rioolservice voor je kan betekenen. Zo hoorde ik dat je hier ook terecht kunt voor: 

  • Inspectie van riolering
  • Nieuwe riolering aanleggen
  • Afvoeren ontstoppen
  • Stankoverlast oplossen 

Ik had ook last van stankoverlast door die verstopping in huis, maar gelukkig was dat na het ontstoppen van de riolering ook meteen over. Ik heb veel respect voor mensen die dit soort werk doen. Het is vaak toch echt een smerig werkje alles weer door te laten stromen. Inmiddels ben ik er wel van overtuigd dat het echt noodzakelijk is snel een goede rioleringsexpert in te kunnen schakelen. Ik ben dan ook maar wat blij dat er iemand van DS rioolservice zo snel mijn probleem kon komen verhelpen. Als ik ooit weer eenzelfde probleem heb weet ik waar ik terecht moet voor de oplossing. Bovendien ben ik erg tevreden over de geleverde service ten opzichte van de kosten. Ik was positief verrast over de rekening, die ik erg mee vond vallen.