Genieten van een high tea in Utrecht

Samen met mijn vriendinnen gaan we er graag op uit om leuke dingen te ondernemen. Deze keer werd het een dagje Utrecht. We waren wel vaker in de Domstad geweest, maar het is toch leuk om een bezoek aan deze stad te combineren met bijvoorbeeld een high tea in Utrecht. We hebben dit gedaan bij restaurant deKleineBaron. We verdelen de taken altijd een beetje, waarbij ieder van ons wat dingen uitzoekt zoals restaurants om te lunchen en te dineren, leuke shops en soms een museum. We hadden dit keer niet zo veel zin in een cultureel uitstapje, maar wilde meer iets lekkers, zoals deze high tea in Utrecht en dat was mijn taak. Ik was op dekleinebaron.nl terecht gekomen en daar heb ik direct voor onze high tea in Utrecht gereserveerd. Ik verheugde me direct al op dit verwenmoment tijdens onze dag uit.

De goedkoopste high tea in Utrecht

Ik had op de site al gezien dat een high tea in Utrecht bij deKleineBaron slechts 15 euro per persoon kost en wat je daar allemaal voor krijgt is dit zeker waard. Mijn vriendinnen waren allemaal erg onder de indruk dat ik dit had weten te vinden. We hadden best trek in wat lekkers na het shoppen en op onze dagjes uit letten we ook een keertje niet op de calorieën en mogen we ook gewoon even genieten van lekkere dingen. Onze high tea in Utrecht was echt heel compleet met:

  • Ruim voldoende thee in verschillende heerlijke smaken
  • Huisgemaakte fudge
  • Een brownie van pure chocolade
  • Prachtige bonbons
  • Mini-krentenbol met room
  • Een quiche, ook huisgemaakt, met daar in onder andere Utrechtse kaas
  • Sandwiches die voor ons vegetarisch belegd waren

Wat een feest was dit. Niet alleen was het de goedkoopste high tea in Utrecht, maar volgens ons ook de lekkerste, want we hebben echt geweldig genoten van alles wat we erbij kregen. Vooral de huisgemaakte producten, zoals de fudge van deKleineBaron die een krokante bodem heeft en de quiche van pompoen en kaas waren werkelijk verrukkelijk. We hebben echt oprecht met z’n allen onwijs genoten. Het was al een heel geslaagde dag en het is erg gezellig om dit met een koppel vriendinnen te doen die je al een tijdje niet gezien en gesproken hebt.

Restaurant deKleineBaron maakte de high tea compleet

Nou is een high tea in Utrecht natuurlijk op veel plekken te doen, maar we moeten zeggen dat deKleineBaron als restaurant ook helemaal in ons plaatje past. Het is hier gezellig en ongedwongen. Je kunt hier heel relaxed eten en drinken en ze bieden voor zowel de high tea als voor lunch, diner en een borrel alle faciliteiten die je nodig hebt. Ze hebben een leuk terras waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten, maar ook binnen is het prima toeven. Het is gezellig ingericht en heel huiselijk, je kunt er gerust een tijdje doorbrengen en voelt je niet opgejaagd om de tafel weer vrij te maken voor de volgende gasten. We hebben het er zelfs zo gezellig gehad dat we besloten hebben om de volgende keer dat we weer naar Utrecht gaan hier een keer te gaan eten. We hebben de kaart al even bekeken en ze hebben leuke en originele gerechten en bieden ook altijd de mogelijkheid om iets lekkers en biologisch op tafel te zetten. We overwegen daarbij zelfs de bonbon workshop te volgen, voorafgaand aan het eten. Dat is weer eens iets anders en ook super leuk om met onze groep te doen. Waar een high tea in Utrecht wel niet toe kan leiden.