Fysiotherapie in Veldhoven

Bij fysiotherapie Praktijk nummer 1 kun je terecht voor de beste fysiotherapie in Veldhoven. Wanneer je op zoek bent naar een behandeling van fysieke klachten, dan wil je om te beginnen zorgen dat je kiest voor een goede therapeut die betrokken is en met je meedenkt. Maar dat niet alleen. Je wilt ook dat de therapeut betrokken is en op een manier werkt waar jij je goed bij voelt. Op den duur wil je natuurlijk van je klachten af. Dat is immers waarvoor je op zoek ging naar fysiotherapie in Veldhoven. Wie schuilt er achter Praktijk nummer 1? Dat is niemand minder dan Patty Faasen. Zij maakt gebruik van diverse technieken om je van je pijnklachten af te helpen met fysiotherapie in Veldhoven. Het is ontzettend vervelend om met pijnklachten rond te lopen. Dat is iets wat je wilt voorkomen. Maar tegelijkertijd is het ook iets waar je weinig aan kunt doen op eigen houtje. Soms is het dan ook belangrijk om door een therapeut naar de klachten te laten kijken en dat doe je met fysiotherapie in Veldhoven bij Praktijk nummer 1. Veel mensen vragen zich af hoe klachten ontstaan. Veel mensen hebben namelijk pijnklachten en dan hebben we het vaak over klachten aan de schouders en rug. Deze pijnklachten kunnen verschillende oorzaken hebben die sterk uiteenlopen. In sommige gevallen hebben de klachten te maken met het fysieke bestaan van mensen. Er zijn namelijk veel mensen die veel zitten en te weinig bewegen. Voor het lichaam is dat helemaal niet goed en het is dan ook zaak dat je voldoende beweegt om geen stijve spieren te krijgen. Maar er zijn ook situaties waarbij iemand op zoek gaat naar fysiotherapie in Veldhoven omdat er sprake is van een sportblessure. In dat geval is de reden dat iemand uitreikt naar fysiotherapie in Veldhoven heel duidelijk. Een blessuren vraagt om een hele nauwkeurige behandeling. Patty hanteert diverse behandelingsmethode zoals:

  • McKenzie
  • Mulligan
  • Rehaboom 

Fysiotherapie in Veldhoven; zelf oefeningen doen

Bij fysiotherapie in Veldhoven moet je rekenen op goede therapie waarbij het herstel en de snelheid van het herstel voor een deel ook van jou medewerking afhangt. Dat wil zeggen dat er door de therapeut oefeningen worden gegeven die je zelf moet uitvoeren. Bij fysiotherapie in Veldhoven zal het dus zo zijn dat jouw motivatie om te herstellen mede bepaald hoe snel je je weer beter voelt. De oefeningen die worden gegeven zijn er op gericht om jou herstel te bevorderen maar je kunt je wel voorstellen dat je ze wel moet uitvoeren anders schiet het herstel niet op. Fysiotherapie in Veldhoven is met andere woorden gericht op actieve behandeling waarbij jij zelf een flinke vinger in de pap hebt van je herstel. Als je de oefeningen eenmaal onder de knie hebt die je worden aangereikt met fysiotherapie in Veldhoven, dan zul je snel merken dat het ook makkelijker wordt om ze zelf uit te voeren. Je zult het onderdeel van je routine moeten maken. Ook is het een groot voordeel dat je deze oefeningen altijd kunt blijven doen ter preventie van je klachten. De gevoelige punten van het lichaam zijn namelijk voor iedereen vaak gelijk. 

Neem contact op

Ben je op zoek naar goede fysiotherapie in Veldhoven? Dan kun je altijd even contact opnemen met praktijknummer1.nl. Wat voor vragen je ook hebt over fysiotherapie, stel ze gerust door even te bellen of te mailen met het bedrijf. Loop niet langer met je klachten rond dan nodig. Pijn hebben is niet goed en niet nodig. Dat kun je oplossen met de juiste behandeling.