Een pijnlijke hiel? Wat zijn uw symptomen

Een pijnlijke hiel is afschuwelijk. Het kan uw leven letterlijk overhoop gooien. Een pijnlijke hiel kan op diverse manieren tot stand komen en kan zowel chronische als tijdelijke klachten opleveren. Daarom is het belangrijk om er ten eerste snel bij te zijn en ten tweede om er achter te komen om welke aandoening het nu eigenlijk precies gaat. Op onze website kunt u terecht als u een pijnlijke hiel hebt. Want op skystep kunt u een online check doen en inlegzolen, voetverzorging en pantoffels bestellen. Een aangeboren aandoening zult u vroeg ontdekken maar het kan ook zijn dat u door verkeerd schoeisel en een verkeerde houding langzaam maar zeker meer klachten krijgt. U kunt daarbij denken aan ernstige aandoeningen zoals hielspoor en peesplaatontsteking. U moet er natuurlijk niet aan denken dat u daar last van krijgt. Toch is de kans het grootst dat u door oorzaken anders dan een genetische aanleg een pijnlijke hiel krijgt. Zoek op onze website naar de symptomen of doe een speciale test die wij hebben ontworpen voor de twee hierboven genoemde aandoeningen. Nadat u een uitslag hebt gekregen kunt u eventueel uw huisarts raadplegen, dat raden we in ieder geval aan. Daarna kunt u op zoek naar een oplossing zoals een steunzool waarmee u uw hiel rust kunt geven terwijl uw lichaamshouding gecorrigeerd wordt.

Koop een inlegzool om een pijnlijke hiel te ondersteunen

Er zijn diverse oorzaken te bedenken voor het krijgen van een pijnlijke hiel. De vier meest voorkomende oorzaken hebben we voor u op een rijtje gezet. Wellicht dat u zich hier wel in herkent:

  • Overbelasting veroorzaakt door sporten,
  • Een verkeerd aangeleerd looppatroon of verkeerde stand van uw voeten,
  • Ouderdom, overgewicht of een snelle gewichtstoename zoals tijdens een zwangerschap,
  • Het gebruik van schoenen met onvoldoende steun aan enkels en hielen.

Overigens is de oorzaak van een pijnlijke hiel meestal niet aan een kenmerk toe te schrijven maar aan meerdere. Op onze site kunt u vervolgens de symptomen, oorzaak en uiteraard de oplossing vinden voor de diverse aandoeningen die onder een pijnlijke hiel vallen. Zo raden we het aan om bij hielspoor een nachtspalk, gel cups en inlegzolen te gebruiken. Stevige schoenen zijn ook geen overbodige luxe. Natuurlijk kunt u al deze producten bij ons bestellen. Dat doet u door aan te geven welke producten u wilt kopen en door uw gegevens in te vullen. Vervolgens betaalt u via een online betaalservice en krijgt u de producten in no time thuisbezorgd. Sterker nog, als u vandaag bestelt dan hebt u de producten om uw pijnlijke hiel tegen te gaan morgen al in huis.

Het kan geen kwaad om ook even de huisarts om advies te vragen

U wilt een pijnlijke hiel snel kunnen oplossen want u hebt misschien een staand en lopend beroep. U wilt niet verplicht moeten rusten omdat u geen kant meer op kunt. Zorg er daarom voor dat u snel achter het probleem komt en de oplossing via onze website bestelt. Hebt u nog vragen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Onze klantenservice weet alles over hielspoor en calcaneodynie en wil u graag helpen. Vult u daarom het online contactformulier in, bel met ons of stuur een berichtje via de sociale media. Via deze media zoals Facebook, Twitter en Google+ houden we tevens op de hoogte van nieuwe behandelmethodes en producten. Ook in ons blog dat u op de website https://www.skystep.nl/ kunt vinden schrijven we regelmatig interessante teksten over de diverse oplossingen die u hebt. Maar ook hoe u preventief met behulp van steunkousen en inlegzolen een pijnlijke hiel kunt voorkomen.