Een inklapbare rolstoel is handig om mee te nemen op reis

Het is nooit leuk als u immobiel bent geworden. Is het tijdelijk? Dan kunt u vaak een rolstoel huren. Dit wordt in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering. Zit u er echter lang aan vast en is het opgelopen letsel zelfs onomkeerbaar? Dan zult u door de jaren heen meerdere rolstoelen nodig hebben. Ze slijten immers en voor binnengebruik stelt u wellicht geheel andere eisen dan buitengebruik. Een inklapbare rolstoel is voor buitengebruik in ieder geval een uitkomst en dat is dan ook waar wij om de hoek kijken. Wie wij zijn? Een van de grotere online aanbieders van rolstoelen waaronder de inklapbare rolstoel. In deze tekst willen we de inklapbare rolstoel graag even centraal stellen. Dus leest u vooral even verder als u binnenkort een dergelijk vervoersmiddel wilt kopen. Vergeet niet om na het lezen direct even op bij Zorg en Gemak te kijken. Want daar vindt u ons actuele aanbod, de prijzen en alle opties die u per inklapbare rolstoel hebt. Waarom zou u een inklapbare rolstoel kopen? Er zijn vele redenen voor te bedenken. Niet in de laatste plaats omdat u nu uw rolstoel mee kunt nemen, ongeacht de kofferbakgrootte van de auto. Uw partner rijdt u misschien rond of wellicht hebt u een eigen aangepaste auto. Het is fijn om te beseffen dat u ondanks uw lichamelijke beperking erg mobiel kunt blijven.

Laat u niet langer beperken: kies voor een inklapbare rolstoel

Reizen met de auto of lange reizen met de bus of het vliegtuig kunt u vanaf nu maken dankzij onze inklapbare rolstoel. Want de meeste rolstoelen zijn geheel inklapbaar. Dat wil zeggen dat u of uw begeleider, vriend, partner of familielid de rugleuning in kan klappen en de wielen naar binnen kan duwen. Er zijn ook varianten waarbij u enkel de wielen kunt afnemen en ook daar zijn weer heel wat variaties op te vinden. Dit is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de inklapbare rolstoel. De inklapbare rolstoel kunt u ook wel beschouwen als invouwbare rolstoel omdat de meeste invouwbare modellen inklapbaar zijn. En u kunt ze vaak demonteren zodat u ze aldus eenvoudig mee kunt nemen op reis. Wellicht zit u aan uw stoel gekluisterd, dat wil nog niet zeggen dat u niet meer op vakantie kunt of niet meer kunt sporten. Zo is rolstoelbasketbal immens populair en dankzij de inklapbare rolstoel nu ook voor u een sport die u kunt gaan proberen. Kies daarom vandaag nog de rolstoel uit die u wel ziet zitten. Zoals u op de website kunt zien geven we vrijwel altijd scherpe kortingen op grote delen van ons aanbod. Daar kunt u maar beter snel bij zijn want die aanbiedingen wilt u natuurlijk niet mislopen.

  • Kies de inklapbare rolstoel uit die u wilt kopen.
  • Stel er eventueel nog enkele vragen over aan onze klantenservice.
  • Vul dan al uw adres- en contactgegevens in.
  • En betaal direct met behulp van een online betaalservice.
  • Dan hebt u de stoel vermoedelijk de volgende werkdag al in huis.

We verkopen tevens een keur aan handige accessoires

Kussens, tassen en onderhoudsartikelen, natuurlijk kunt u al deze accessoires direct bestellen. Hebt u daar op dit moment nog geen behoefte aan? Dan kan het ook later. We raden het u aan om een gratis account aan te maken zodat u snel kunt inloggen op uw profiel. Dat maakt bestellen in de toekomst nog sneller en eenvoudiger. Hebt u nog specifieke vragen? Spreek dan tijdens kantooruren een medewerker aan via de ingebouwde chatfunctie op onze website!