Dit is de allerbeste meubelreiniging!

Wij zijn een bedrijf dat vergaderruimtes verhuurt, en onlangs besloten we dat het tijd was om een van de ruimtes op te knappen. De stoelen waren vaal geworden en dus aan vervanging toe. Iemand wees ons toen echter op de professionele reiniging van meubels door CInco Tapijt- en meubelreiniging. Dit doen ze met speciale apparatuur, die ze uiteraard meebrengen naar de locatie. We hebben eerst een offerte opgevraagd en toen bleek dat het reinigen van al deze stoffen stoelen vele malen goedkoper was dan allemaal nieuwe kopen. We hoefden er dan ook niet lang over na te denken en hebben Cinco Tapijt- en Meubelreiniging ingehuurd voor de professionele reiniging van onze vergaderruimte. Ze hebben niet alleen alle 20 stoelen heel netjes schoongemaakt, maar we hebben ze ook gelijk de vloerbedekking op de hele verdieping laten doen. Deze lag er inmiddels al een jaar of acht, en dat kon je duidelijk zien. her en der waren flinke vlekken ontstaan, en over het algemeen was de kleur gewoon wat vaal geworden. Het resultaat van de meubelreiniging van Cinco is werkelijk verbluffend te noemen. Ik wist niet dat het zo’n groot verschil kon maken! De vloerbedekking lijkt wel als nieuw, en de gele bekleding van de stoelen ziet er weer helemaal stralend uit. Het was een kleine investering als je het vergelijkt met de prijs van 20 nieuwe stoelen en een nieuwe vloerbedekking op de gehele verdieping, dus we zijn dankbaar dat iemand ons op de services van Cinco wees.

Gratis proef voor meubelreiniging

Toen we de offerte bij Cinco Tapijt- en Meubelreiniging opvroegen vertelden ze ons meteen dat we indien gewenst een proefreiniging mochten aanvragen, dit hebben we natuurlijk gedaan. Ik was wel benieuwd hoe de zitting van de gele stoelen eruit zou komen te zien voordat we beslisten om het door Cinco te laten doen. Je zag meteen zo’n groot verschil dat we uiteraard besloten hebben om Cinco de hele klus uit te laten voeren, en daar hebben we tot op heden geen spijt van. 

Professionele tapijtreiniging 

Je kunt Cinco Tapijt- en Meubelreiniging natuurlijk inhuren om in jouw bedrijfspand de vloerbedekking schoon te laten maken, maar ze doen nog veel meer dan dat. Je kunt ze namelijk onder andere de volgende zaken laten schoonmaken:

  • (Perzische) tapijten
  • Bankstellen en fauteuils
  • Stoffen wandbekleding

Ik heb toen Cinco in mijn bedrijfspand klaar was thuis even overlegd en binnenkort komt ze bij ons thuis langs om ons Perzisch tapijt te reinigen. Ook deze ligt er namelijk alweer een jaar of 8, en als we foto’s van een paar jaar geleden bekijken zien we duidelijk dat de kleuren toen feller waren. Er heeft zich dus een hoop stof opgehoopt tussen de vezels van de stof en dit willen we laten verwijderen. Daarom hebben we ook privĂ© de meubelreiniging van Cinco ingeschakeld. Binnenkort komen ze bij ons langs om ons Perzisch tapijt op te halen, waarna ze het in hun eigen loods volledig reinigen. Na de reiniging verpakken ze hem netjes en komen hem ook weer thuis brengen. We verbaasden ons over deze service, het is echt tapijtreiniging met een gouden randje! Dus als je een tapijt, bankstel of zelfs vloerbedekking wil laten reinigen moet je absoluut bij Cinco wezen, wij zijn namelijk nu al uiterst tevreden! 

https://www.cincocleaning.com/meubelreiniging/