Dansschool Amersfoort

Als je aan een dansschool te Amersfoort denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een fysieke locatie met diverse zalen waar je terecht kunt voor het volgen van lessen. En in de meeste gevallen ziet het er ook zo uit en gaat het er ook zo aan toe. Maar niet iedereen heeft tijd voor het volgen van wekelijkse danslessen en dat is vaak wel de bedoeling op het moment dat jij op les gaat. Sommigen willen eerst eens kijken of dit wel echt iets voor hen is. Of zij zouden wel graag naar een dansschool te Amersfoort willen gaan, maar tijd voor wekelijkse les hebben zij niet. Dat is jammer, want op die manier raak je nooit meer bedreven in dansen dan dat je nu bent. En dat terwijl het zo’n leuke manier van bewegen is! Het is gewoon sporten, maar dan wel op leuke muziek en op een manier waar je gewoon heerlijk vrolijk van wordt. Heel wat anders dan jezelf naar de sportschool slepen om daar keer op keer dezelfde toestellen te gebruiken. Met dans kun je iedere keer variëren, er zijn zoveel verschillende danssoorten op de wereld die je allemaal zou kunnen leren bij een dansschool te Amersfoort.

Workshops dansschool Amersfoort

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het natuurlijk superleuk om al dansend de nodige dagelijkse beweging te krijgen. Je kunt natuurlijk prima thuis zelf een dansje wagen, helemaal als jij bij een dansschool in Amersfoort de nodige stappen en passen geleerd hebt. Maar als jij geen tijd voor wekelijkse lessen hebt, hoe leer je dit dan? Dat kan dan via workshops! Er zijn niet veel dansscholen die dit aanbieden, maar een school die dit wel doet, is Dans Projecten. Deze dansschool te Amersfoort biedt veel verschillende mogelijkheden voor een leuke workshop op dit gebied. Zij bieden bijvoorbeeld een eenmalige workshop die heel geschikt is voor:

  • buurtfeesten
  • kinderfeesten
  • vrijgezellenfeesten
  • bedrijfsuitjes

Dat is natuurlijk hartstikke leuk om met elkaar te doen. Vaak is het best lastig om een leuke activiteit te verzinnen en de hele tijd alleen maar stil zitten en met elkaar praten is ook zo saai. Een dansje doen kan iedereen, helemaal onder de deskundige leiding van een leraar van deze dansschool te Amersfoort. Of je nu met allemaal beginners bent of dat er al wat meer gevorderde dansers aanwezig zijn, je kunt altijd wat leuks en wat nieuws leren, zodat je veel plezier eraan beleeft.

Voor scholen

Deze dansschool in Amersfoort biedt bovendien niet alleen maar eenmalige workshops aan, maar ook series van (meestal) vier. Dit is heel geschikt voor zowel basisscholen als middelbare scholen. Iedere school wil ervoor zorgen dat de kinderen voldoende bewegen, maar vaak blijft het bij de standaard gymlessen. Voor sommige kids is dit leuk genoeg, maar er zijn ook genoeg kinderen die hier minder plezier aan beleven. Hen in contact brengen met een andere, speelse manier van bewegen, is dan een goede zet. Zo kunnen zij zien dat er ook voor hen leuke manieren zijn om te bewegen. Je hoeft daarvoor overigens niet met de hele klas naar de dansschool in Amersfoort te gaan, maar zij komen gewoon bij jou op locatie langs! Dat maakt het voor jou als leerkracht of schoolbestuur dus een heel stuk eenvoudiger om dit aan te bieden aan de leerlingen. Wat wordt er tijdens dergelijke workshops nu geleerd? Leerlingen leren over verschillende ritmes, ze leren andere muzieksoorten kennen en hierop te bewegen en ze leren met elkaar een choreografie uitwerken. Heb jij interesse in een workshop van deze dansschool uit Amersfoort? Op Dansles-Amersfoort.nl leer je meer over de verschillende mogelijkheden van Dans Projecten! Lees meer…