Cv installatie in Hilversum

Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters al bijna twintig jaar in hetzelfde huis. We wonen hier met veel plezier in het gezellige Hilversum en ik zie ons voorlopig niet verhuizen. Onze eerste dochter gaat over een paar maanden het huis uit en ook de andere dochter heeft plannen om het huis te verlaten. Eentje gaat met haar vriend samenwonen, de ander gaat op kamers. Het leek mijn vrouw en mij een goed idee om een aantal dingen in het huis te vernieuwen. Als de dochters het huis uit zijn, dan houden we veel geld over, dat geld kunnen we gebruiken om het huis op te knappen. We hebben de laatste jaren weinig aan het huis gedaan. Veel van ons geld ging naar onze dochters, want studerende kinderen zijn erg duur. We hadden een lijstje gemaakt van de dingen die we de aankomende tijd willen aanpakken. Daar staan dingen op die het hardste nodig zijn en een aantal dingen die ons op de lange termijn geld gaan besparen. Een van die dingen die hard nodig is, maar ook gaat besparen is een nieuwe cv. We hadden nog een oude cv staat, die de laatste jaren steeds vaker problemen had. Regelmatig moest er een monteur langskomen om kleine dingetjes te repareren. De monteur raadde ons toen al aan om een nieuwe cv te kopen, omdat we daarmee ook veel geld zouden kunnen besparen. De cv’s van tegenwoordig zijn veel zuiniger dan die van een aantal jaar terug. Het is fijn dat het ook nog beter voor het milieu is. We wisten dat het goed installeren van een cv niet gemakkelijk is, daarom wilden we de cv installatie in Hilversum laten doen door echte vakmensen. Over het bedrijf dat de reparaties deed, hadden we onze twijfels en we besloten om een nieuw bedrijf voor de cv installatie in Hilversum te zoeken.       

BraPos Totaalonderhoud verzorgde de cv installatie in Hilversum

Online zochten we naar cv installatie Hilversum en vonden diverse bedrijven die dit aanboden. We vonden het erg lastig om te kiezen, want vaak zie je niet aan een website of een bedrijf goed is, of niet. We besloten om met een aantal bedrijven contact op te nemen over cv installatie in Hilversum. Van diverse bedrijven kregen wij netjes antwoord en zij gaven aan dat ze ons konden helpen. Ik sprak toevallig een collega die ook in Hilversum woont en zij zei dat ze dit vorig jaar had laten doen door BraPos Totaalonderhoud. Zij was erg blij met hun werk en kon dit bedrijf aanraden. Dit was een van de bedrijven waarmee wij al contact hadden en het leek ons verstandig om de cv installatie in Hilversum door hun te laten doen. Het eerste contact met dit bedrijf was prima en aangezien mijn collega blij met ze was, leek ons dit de beste keuze.

Ook een onderhoudscontract afgesloten

Vorige week heeft dit bedrijf de cv installatie in Hilversum verricht en daar waren wij erg blij over. De monteurs waren erg vriendelijk en wisten precies wat ze moesten doen. Ze hebben de oude cv weggehaald en de nieuwe op dezelfde plaats gezet. We besloten om ook meteen een onderhoudscontract met ze af te sluiten. Op die manier komen ze elk jaar de cv controleren en kunnen we altijd bij ze terecht voor een laag bedrag. Voor cv installatie in Hilversum moet je bij brapos.nl zijn:

  • Ze hebben veel ervaring met het installeren van cv’s
  • Ze kunnen daarnaast ook helpen met veel andere klussen in huis
  • Je hebt de mogelijkheid om een voordelig onderhoudscontract af te sluiten