Bestel uw Durr compressoren bij Gerl-VBD Dental

Is het de hoogste tijd om uw tandartsenpraktijk een flinke upgrade te geven? Wilt u nieuwe stoelen, behandelunits, materiaal en machines waaronder Durr compressoren? Dan bent u bij vdb-dental.nl uit Velp aan het juiste adres. We leveren enkel producten van hoogwaardige medische kwaliteit en daar horen de Durr compressoren vanzelfsprekend ook bij. Dankzij de Durr compressoren kunt u altijd beschikken over uiterst schone lucht dat u nodig hebt om een gebit als het ware droog te leggen. Zo identificeert u sneller mankementen zoals aangetast tandvlees, tandsteen en gaatjes. Deze Durr compressoren zijn vrijwel geluidloos zodat u en uw cliënt er geen geluidsoverlast aan kan ondervinden. De boor en al het andere apparatuur dat u dagelijks weer gebruikt maakt immers al genoeg herrie. Tevens gebruikt u erg veel elektriciteit. Tijdens een verbouwing doet u er goed aan om te kijken hoe u zo groen en duurzaam mogelijk met uw energieverbruik kunt omspringen. Wellicht is het verstandig om over te stappen op een groenere energieleverancier en om tevens zeer zuinige apparaten te kopen. de Durr compressoren zijn daar een zeer goed voorbeeld van. Overigens bieden we naast de Durr compressoren ook afzuigsystemen aan van het welbekende merk “Medentex” en ook van Dürr. U kunt niet alleen bij ons terecht voor Durr compressoren en afzuigsystemen. We leveren in principe alles dat nodig is voor een moderne tandartsenpraktijk. U zult zien dat u daarbij zowel de keuze hebt uit tweedehandse producten als gloednieuwe modellen, allen van topmerken en tegen scherpe prijzen.

Uiteraard zijn onze Durr compressoren geheel olievrij

Het inrichten van een tandartsenpraktijk is iets dat u niet minder vaak dan eens in de vijftien jaar hoeft te doen. opent u nog maar net een eigen praktijk? Dan is het verstandig om bijvoorbeeld eens tussen de occasions te kijken als u op zoek gaat naar een behandelunit. U wilt waarschijnlijk wel nieuwe tools en gereedschappen kopen. we gaan graag met u rond de tafel zitten en kunnen bij u langskomen om de ruimte op te meten en om een plan van aanpak inclusief offerte op te stellen. Kijkt u liever eerst zelf even rond in onze showroom? Dan bent u, het liefste op afspraak, meer dan welkom in Velp op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op deze uren zijn we tevens telefonisch bereikbaar en u kunt ons te allen tijde mailen. Waarom zou u nu eigenlijk voor deze Durr compressoren moeten kiezen? We hebben een aantal grote voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Ze zijn voorzien van een luchtdroger,
  • Ze dragen bij aan de hygiëne binnen uw praktijk,
  • Ze werken op basis van droge, olievrije perslucht dat een optimale afzuiging biedt en infectiegevaar tot een minimum beperkt.
  • En u kunt veel prettiger en ergonomisch werken al was het enkel omdat u de slik-reflex van de cliënt tijdens een behandeling aanzienlijk indamt.

Kom gerust eens langs in onze showroom te Velp

Voor het in zijn geheel inrichten van iedere tandartsenpraktijk ongeacht het budget op de grootte van de ruimte kunt u aldus bij ons aankloppen. We bieden u een service waar u enkel van kunt dromen. Met al meer dan 20 jaar weten wij wat er in de tandartswereld speelt en welke nieuwe innovatieve ideeën en producten een grote invloed zullen hebben in de nabije toekomst. Ook na de bouw bent u nog niet van ons af, mits u dat natuurlijk wenst. Want we kunnen ook onderhoud verrichten aan bijvoorbeeld de Durr compressoren. Voor spoedreparaties kunt u ons snel bereiken en ook diverse keurwerk kunnen we voor uw praktijk uitvoeren.