Anoniem een Chlamydia test doen? Hier kan het

Hebt u seks gehad met een man of vrouw die u tijdens het uitgaan of via Tinder hebt ontmoet? Dan is de kans aanwezig dat u het zonder condoom hebt gedaan. Een bezoek aan onedayclinic.nl kan uitsluitsel geven over de gevolgen die deze bezigheid kan hebben. Zo is het laten doen van een Chlamydia test helaas geen overbodige luxe. Dit is de soa die in Nederland het meeste voorkomt. Gelukkig is het tevens een goed te genezen ziekte, maar leuk is anders. Omdat u zich wellicht schaamt en in uw eigen stad liever niet iemand tegenkomt als u een Chlamydia test gaat doen is het een optie om het zowel in een andere stad als anoniem te laten testen. Want we bieden u in Amsterdam, Utrecht en in Den Bosch een kliniek aan waar u zich online voor kunt aanmelden. De enige informatie die we nodig hebben is uw e-mailadres, telefoonnummer en voornaam zodat we de afspraak kunnen bevestigen en de uitkomst aan u door te geven. Na het doen van een Chlamydia test krijgt u in principe na 2 dagen al uitslag. Overigens is het verstandig om tien dagen na de seks pas een Chlamydia test te doen omdat het dan goed aantoonbaar is. Mocht u helaas deze ziekte hebben opgelopen dan is het van belang dat u dat laat weten aan de partner en eventuele andere partners waarmee u onlangs seks hebt gehad. Ook zij kunnen zich dan maar beter wel even laten testen.

De uitslag van de Chlamydia test krijgt u binnen 2 dagen

Er zijn allerlei manieren om er zelf al achter te komen:

  • De onenightstand neemt zelf contact met u op om het te melden,
  • U krijgt klachten zoals een pijnlijk of branderig gevoel tijdens het plassen of koorts,
  • Maar het kan ook zo zijn dat u onze site toevallig tegen bent gekomen nadat u onveilige seks hebt gehad.

Maakt u zich toch wel een beetje zorgen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het zijn ├╝berhaupt al erg gevoelige delen van uw lichaam, dus dan wilt u er niet ook nog eens een ziekte aan hebben. Mocht u na de Chlamydia test een positieve uitslag krijgen dan is het gelukkig snel te behandelen met behulp van de juiste antibiotica. Daarnaast zult u het komend halfjaar wel erg veilig moeten vrijen, gebruik dus altijd een condoom, ook als u maar een vaste partner hebt. Dan weet u namelijk zeker dat de ziekte niet meer in uw lichaam aanwezig is en dat u uw partner er niet mee kunt besmetten. Hebt u trouwens het idee dat u een totaal andere soa hebt opgelopen? Ook dan kunt u bij ons testen. We testen namelijk standaard op meerdere aandoeningen maar die zijn wel afhankelijk van het type test. Zo kunt u enkel swabs laten afnemen. Denk aan bepaalde uitscheidingen en speeksel. Terwijl we meer zekerheid krijgen over herpes en hiv als u een bloedonderzoek laat doen.

De ziekte is tegenwoordig uitstekend te behandelen

Met een Chlamydia test kunt u maar beter niet te lang wachten. Want op de langere termijn kan deze ziekte natuurlijk erg grote schade aanrichten. Kies daarom vandaag nog de data en locatie van de Chlamydia test en maak die afspraak, dan kunt u er naartoe leven. We zetten alles op alles om u al binnen een werkdag van uitslag te voorzien, maar dat is afhankelijk van de drukte uiteraard niet altijd mogelijk. Hebt u ten slotte nog vragen? Klim dan in de pen en schrijf een mail of bel ons eventjes op.